Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

5 reguli feng shui care atrag dragostea și te feresc de despărțiri

5 reguli feng shui care atrag dragostea și te feresc de despărțiri

Atrage dragostea sau iubitul potrivit: ține cont de reguli feng shui, reguli probate și cu rezultate. Aplicarea regulilor feng shui te ajută să ai un trai

armonios și să scapi de teama unui eșec pe plan emoțional. Iată câteva reguli speciale, probate de-a lungul timpului de către maestrul nostru Feng Shui, pentru a avea parte de dragoste: 1. Alege o casetă argintată frumos decorată. În casetă pune bilețele cu afirmații despre cum vrei să fie iubitul tău, scrise la timpul prezent, după modelul: ”bărbatul pe care îl iubesc și care mă iubește este disponibil acum pentru mine”.

Ține caseta sub patul din dormitor sau în colțurile de Sud-Vest, Nord-Vest ale camerei, pentru a atrage dragostea sau bărbatul potrivit.

Best seller

2. În feng shui, bujorii sunt simbolul iubirii și pot atrage o dragoste fără suferințe. Dacă nu ești într-o relație, expune în Sud-Vestul livingului un tablou cu o floare de bujor, pentru a atrage dragostea și bărbatul potrivit. După ce vei cunoaște bărbatul potrivit, scoate tabloul cu bujorul din casă.

3. Pune o amuletă cu nod mistic și simbolul dublei fericiri într-un săculeț de culoare roșie și poart-o în poșetă. Astfel vei atrage un bărbat cu intenții serioase în dragoste și o relație de lungă durată.

Îți recomandăm

4. Pentru ca iubitul să nu te trădeze și să fie mereu îndrăgostit de tine, folosește o geodă din ametist pe care să o legi cu un șnur roșu de piciorul patului.

5. Vasul prosperității ZODIACOOL, ținut sub pat semnifică acumularea de energie pozitivă, care păstrează dragostea vie și în plus, o întreține cu bani.

Aplică aceste reguli feng shui speciale pentru a avea o relație armonioasă, reguli experimentate de-a lungul anilor de către maestrul Feng Shui de la ZODIACOOL.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online