5 reguli feng shui care atrag dragostea și te feresc de despărțiri

19.MARTIE.2018
5 reguli feng shui care atrag dragostea și te feresc de despărțiri

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pinterest.com

Atrage dragostea sau iubitul potrivit: ține cont de reguli feng shui, reguli probate și cu rezultate. Aplicarea regulilor feng shui te ajută să ai un trai

armonios și să scapi de teama unui eșec pe plan emoțional. Iată câteva reguli speciale, probate de-a lungul timpului de către maestrul nostru Feng Shui, pentru a avea parte de dragoste: 1. Alege o casetă argintată frumos decorată. În casetă pune bilețele cu afirmații despre cum vrei să fie iubitul tău, scrise la timpul prezent, după modelul: ”bărbatul pe care îl iubesc și care mă iubește este disponibil acum pentru mine”.

Ține caseta sub patul din dormitor sau în colțurile de Sud-Vest, Nord-Vest ale camerei, pentru a atrage dragostea sau bărbatul potrivit.

Loading...

2. În feng shui, bujorii sunt simbolul iubirii și pot atrage o dragoste fără suferințe. Dacă nu ești într-o relație, expune în Sud-Vestul livingului un tablou cu o floare de bujor, pentru a atrage dragostea și bărbatul potrivit. După ce vei cunoaște bărbatul potrivit, scoate tabloul cu bujorul din casă.

3. Pune o amuletă cu nod mistic și simbolul dublei fericiri într-un săculeț de culoare roșie și poart-o în poșetă. Astfel vei atrage un bărbat cu intenții serioase în dragoste și o relație de lungă durată.

4. Pentru ca iubitul să nu te trădeze și să fie mereu îndrăgostit de tine, folosește o geodă din ametist pe care să o legi cu un șnur roșu de piciorul patului.

5. Vasul prosperității ZODIACOOL, ținut sub pat semnifică acumularea de energie pozitivă, care păstrează dragostea vie și în plus, o întreține cu bani.

Aplică aceste reguli feng shui speciale pentru a avea o relație armonioasă, reguli experimentate de-a lungul anilor de către maestrul Feng Shui de la ZODIACOOL.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și
Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un
Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.