8 Trucuri simple ca să scapi de energiile negative din casa și biroul tău

24.MAI.2018
8 Trucuri simple ca să scapi de energiile negative din casa și biroul tău
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: byvaniehrou.sk
Te cerți des, ai probleme de tot felul? Cât de multă atenție acorzi felului în care te simți în casă, la birou. Casa și biroul ar trebui să fie locuri în

care să ne simțim bine și confortabil din toate punctele de vedere, fizic, psihic, energetic. Ce ne facem când avem senzația că locuința și biroul ne fac să ne simțim parcă sufocați, ne împiedică să ne găsim liniștea, să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut, să devenim irascibili? În acest caz, cauza disconfortului ar putea fi energiile negative de acasă sau de la birou.

Energiile negative transmise prin gândurile și emoțiile noastre și ale musafirilor fac ca spațiie locuibile și de lucru să le preia și să le stocheze. Iar întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este ce trebuie să facem pentru distrugerea energiilor negative, cum să creăm un mediu benefic?

Loading...

Iată câteva trucuri simple de eliminare a energiilor negative pe care le putem aplica în casă, dar și la birou

A se stabili destinația fiecarui spațiu, de exemplu, dormitorul este pentru odihnă. De aceea nu ar trebui să ținem în dormitor televizorul, laptopul, banda de alergat, obiecte care atrag energia yang, dinamică și ne împiedică să avem un somn de calitate. Pe de altă parte, biroul este pentru lucru, iar obiectele de sus se potrivesc cu destinația acestei încăperi.

DE INTERES: Tablouri feng shui care te ajută să atragi prosperitatea în casă, birou

A se purifica aerul din spațiile interioare cu bețe parfumate. Moscul și tămâia distrug energiile negative și atrag energii pozitive. După ce ardem bețe parfumate, se recomandă să aerisim bine incinta spațiului.

A se purifica energiile cu ajutorul sunetului unui clopoțel, bol cântător. Este important să ne plimbăm în jurul spațiului locuibil sau de lucru, pe lângă pereți, în direcția acelor de ceas (de la stânga la dreapta) pentru ca sunetul să elimine energiile negative.

A se face curațenie, a se șterge praful și pânzele de paianjen. În afară de faptul că trebuie să menținem casa și biroul bine organizate, este bine să nu lăsăm praful să se depună, deoarece acesta aduce energie yin negativă, ce atrage obstacole, stagnări, boli.

A se arunca obiectele, farfuriile, paharele deteriorate, deoarece acestea dau senzația de haos, afectează sistemul imunitar, sănătatea.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  7
VOTURI
3961
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.