8 Trucuri simple ca să scapi de energiile negative din casa și biroul tău

8 Trucuri simple ca să scapi de energiile negative din casa și biroul tău
Te cerți des, ai probleme de tot felul? Cât de multă atenție acorzi felului în care te simți în casă, la birou. Casa și biroul ar trebui să fie locuri în

care să ne simțim bine și confortabil din toate punctele de vedere, fizic, psihic, energetic. Ce ne facem când avem senzația că locuința și biroul ne fac să ne simțim parcă sufocați, ne împiedică să ne găsim liniștea, să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut, să devenim irascibili? În acest caz, cauza disconfortului ar putea fi energiile negative de acasă sau de la birou.

Energiile negative transmise prin gândurile și emoțiile noastre și ale musafirilor fac ca spațiie locuibile și de lucru să le preia și să le stocheze. Iar întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este ce trebuie să facem pentru distrugerea energiilor negative, cum să creăm un mediu benefic?

Iată câteva trucuri simple de eliminare a energiilor negative pe care le putem aplica în casă, dar și la birou

A se stabili destinația fiecarui spațiu, de exemplu, dormitorul este pentru odihnă. De aceea nu ar trebui să ținem în dormitor televizorul, laptopul, banda de alergat, obiecte care atrag energia yang, dinamică și ne împiedică să avem un somn de calitate. Pe de altă parte, biroul este pentru lucru, iar obiectele de sus se potrivesc cu destinația acestei încăperi.

DE INTERES: Tablouri feng shui care te ajută să atragi prosperitatea în casă, birou

A se purifica aerul din spațiile interioare cu bețe parfumate. Moscul și tămâia distrug energiile negative și atrag energii pozitive. După ce ardem bețe parfumate, se recomandă să aerisim bine incinta spațiului.

A se purifica energiile cu ajutorul sunetului unui clopoțel, bol cântător. Este important să ne plimbăm în jurul spațiului locuibil sau de lucru, pe lângă pereți, în direcția acelor de ceas (de la stânga la dreapta) pentru ca sunetul să elimine energiile negative.

A se face curațenie, a se șterge praful și pânzele de paianjen. În afară de faptul că trebuie să menținem casa și biroul bine organizate, este bine să nu lăsăm praful să se depună, deoarece acesta aduce energie yin negativă, ce atrage obstacole, stagnări, boli.

A se arunca obiectele, farfuriile, paharele deteriorate, deoarece acestea dau senzația de haos, afectează sistemul imunitar, sănătatea.

6008
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.