8 Trucuri simple ca să scapi de energiile negative din casa și biroul tău

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: byvaniehrou.sk

Te cerți des, ai probleme de tot felul? Cât de multă atenție acorzi felului în care te simți în casă, la birou

Casa și biroul ar trebui să fie locuri în care să ne simțim bine și confortabil din toate punctele de vedere, fizic, psihic, energetic. Ce ne facem când avem senzația că locuința și biroul ne fac să ne simțim parcă sufocați, ne împiedică să ne găsim liniștea, să ne concentrăm asupra a ceea ce avem de făcut, să devenim irascibili?

 

În acest caz, cauza disconfortului ar putea fi energiile negative de acasă sau de la birou. Energiile negative transmise prin gândurile și emoțiile noastre și ale musafirilor fac ca spațiie locuibile și de lucru să le preia și să le stocheze. Iar întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este ce trebuie să facem pentru distrugerea energiilor negative, cum să creăm un mediu benefic?

Iată câteva trucuri simple de eliminare a energiilor negative pe care le putem aplica în casă, dar și la birou

A se stabili destinația fiecarui spațiu, de exemplu, dormitorul este pentru odihnă. De aceea nu ar trebui să ținem în dormitor televizorul, laptopul, banda de alergat, obiecte care atrag energia yang, dinamică și ne împiedică să avem un somn de calitate. Pe de altă parte, biroul este pentru lucru, iar obiectele de sus se potrivesc cu destinația acestei încăperi.

DE INTERES: Tablouri feng shui care te ajută să atragi prosperitatea în casă, birou

A se purifica aerul din spațiile interioare cu bețe parfumate. Moscul și tămâia distrug energiile negative și atrag energii pozitive. După ce ardem bețe parfumate, se recomandă să aerisim bine incinta spațiului.

A se purifica energiile cu ajutorul sunetului unui clopoțel, bol cântător. Este important să ne plimbăm în jurul spațiului locuibil sau de lucru, pe lângă pereți, în direcția acelor de ceas (de la stânga la dreapta) pentru ca sunetul să elimine energiile negative.

A se face curațenie, a se șterge praful și pânzele de paianjen. În afară de faptul că trebuie să menținem casa și biroul bine organizate, este bine să nu lăsăm praful să se depună, deoarece acesta aduce energie yin negativă, ce atrage obstacole, stagnări, boli.

A se arunca obiectele, farfuriile, paharele deteriorate, deoarece acestea dau senzația de haos, afectează sistemul imunitar, sănătatea.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
2324
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.