Aplica

Reguli Feng Shui pe înțelesul tuturor: cum atragi norocul acasă şi la serviciu

 Reguli Feng Shui pe înțelesul tuturor: cum atragi norocul acasă şi la serviciu

Află cum funcționează metodele feng shui și cum să aplicăm corect aceste reguli în beneficiul personal. Feng Shui este un subiect deseori dezbătut în jurul

nostru și care atrage multe persoane atunci când vine vorba de beneficiile oferite. Ideea de a aplica tehnicile și metodele acestei științe este însă deseori abandonată din lipsa încrederii în informațiile aflate sau din lipsa unor argumente convingătoare. Cum aplicăm tehnicile și metodele feng shui? Feng Shui-ul folosește de mii de ani o formulă simplă, prin care poți afla cum să te poziționezi.

Este necesar ca tu să te încadrezi pe linii energetice bune pentru tine sau altfel spus, să captezi un Qi care să te ajute să ai parte de mai multă sănătate și fericire în viață.

Primul pas este să afli care sunt direcțiile tale bune, iar pentru aceasta trebuie să-ți calculezi Numărul Personal KUA. Odată aflate direcțiile ce atrag energie pozitivă, trebuie să înveți cum să le aplici în beneficiul personal. Pentru aceasta ai nevoie de o busolă magnetică, cu ajutorul căreia vei reuși să citești direcțiile din încăperea în care te afli acasă sau la locul de muncă.

Reguli de folosire a busolei magnetice

1. Ține busola magnetică în palma ta, palma paralelă cu solul, în dreptul stomacului tău.
2. Rotește rozeta busolei până când aceasta indică Nordul. Nordul este poziționat chiar spre Nordul de pe rozetă.
3. Acum că ai așezat busola, citește gradele de pe busolă pe linia spre care privești și află direcția ta de orientare. Aceasta poate fi SE, NE, S, N etc.

Dacă ai făcut calculul de mai sus, tocmai ai aflat ce înseamnă fiecare direcție pentru tine, respectiv, dacă este bună sau nu.

Să aplici Feng Shui-ul este ușor. Folosește cu înțelepciune formula KUA și urmărește să faci numai bine.

Folosind acest calcul, poți:

  • aranja biroul de lucru cu fața spre o direcție bună
  • poziționa patul cu tăblia spre o direcție bună
  • îndrepta corpul spre o direcție bună atunci cand servești masa, când te uiți la televizor sau vorbești cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.
     
Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!