Când trebuie să renunți la canapeaua care atrage ghinion în casă

10.OCTOMBRIE.2018
Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: wordpress.com
Când este cel mai bine să renunțăm la canapea, pentru a spori norocul și reușita pe toate planurile. Lucrurile vechi, rupte sau stricate nu afectează doar

modul în care arată o locuinţă! Ele acumulează energie negativă și aduc ghinion. Are logică, doar dacă ne gândim la disconfortul pe care îl creează. De ce mai păstrăm acele lucruri vechi sau stricate e un adevărat mister. Uneori, amintirile de care ne leagă ne împiedică să renunţăm la ele. Dacă punem în balanţă, energia negativă pe care o aduc, ar fi bine să ne gândim de două ori înainte de a păstra ceva vechi sau uzat.

Apropo de vechi, ştiaţi că după regulile feng shui, canapeaua trebuie schimbată o dată la 9 ani? Acesta este intervalul în care se consumă un ciclu complet al stelelor zburătoare.

Loading...

Indicat este să respectăm acest principiu, indiferent de confortul pe care îl oferă sau de aspectul și calitatea materialelor din care este făcută. În acest mod, va fi sporit succesul pe plan sentimental, profesional și financiar.

Dacă încă nu putem renunţa totuşi la ea din diverse motive, regulile feng shui ne recomandă să o retapiţăm, să îi dăm un nou design, astfel bucurându-ne atât de aerul nou pe care îl dă încăperii, cât şi de schimbarea benefică la nivel energetic.

În cazul în care canapeaua se strică, este bine să o reparăm macăr dacă nu reuşim să o schimbăm mai devreme de 9 ani, deoarece atrage ghinionul.

Cea mai bună perioadă pentru a scoate canapeaua veche din casă atunci când Luna este în scădere, deoarece ne măreşte şansele să scăpăm de ceea ce ne ţinea în loc şi nu ne lăsa să progresăm, să ne dezvoltăm personal şi profesional.

Pe de altă parte, cel mai bine este să aducem canapeaua nouă când Luna este în creștere, pentru a spori norocul pe toate planurile.

Să ne aducem aminte că amintirile frumoase rămân în suflet, indiferent de obiectele pe care le avem în jur, iar cele triste au dispărut odată ce am învăţat lecţia din experienţa respectivă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
1252
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Astronomia și Stelele Zburătoare
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Direcția de Dragoste în Feng Shui
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Hărțile stelelor zburătoare pentru un an și pentru o lună
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.