5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MARTIE 2018

27.FEBRUARIE.2018
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MARTIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Anumite zodii chinezești primesc energii negative de la stelele zburătoare lunare. Vezi care sunt remediile protectoare. Începând cu 5 Martie 2018 va guverna

energia stelei zburătoare 4, energia dragostei. Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive. Începând cu 5 martie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul în carieră. Îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiul mare al familiilor.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Remedii pentru sectorul de Est: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, copăcel cu cristale de aventurin, copăcel cu ochiul lui Horus.
În sectorul de Est în acestă lună avem și o combinație (HoTu), favorabilă de energii între stelele 2 și 7 care poate favoriza câștigurile materiale. De aceea, în Est se așază și remediul cu mandarină și pară, lotusul cu silaba Hum, Vasul Prosperității.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe fiicele mari ale familiilor.
Remedii pentru sectorul de Sud-Est: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.
În sectorul de Sud-Est în acestă lună beneficiem și de pe urma combinației (HoTu), favorabilă de energii între stelele 3 lunară și 8 anuală, care atrage reușite pe plan profesional și financiar. De aceea, în Sud-Est se așază și remediul cu mandarină și pară, Vasul Prosperității.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, scade veniturile. Îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț, pe tații familiilor și pe șefii de afaceri.
Remedii pentru sectorul de Nord-Vest: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodiile Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor.
Remedii pentru sectorul de Nord-Est: amuleta cu picătură de apă, copăcel cu ochiul lui Horus.

Energia multiplicării (steaua 9) face în luna martie o combinație nefastă cu steaua 5 anuală din sectorul de Nord. Îi afectează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor.
Remedii pentru sectorul de Nord: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus,.

Sursa foto: fsmegamall.com

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.