5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MARTIE 2018

27.FEBRUARIE.2018
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MARTIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Anumite zodii chinezești primesc energii negative de la stelele zburătoare lunare. Vezi care sunt remediile protectoare. Începând cu 5 Martie 2018 va guverna

energia stelei zburătoare 4, energia dragostei. Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive. Începând cu 5 martie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul în carieră. Îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiul mare al familiilor.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Remedii pentru sectorul de Est: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, copăcel cu cristale de aventurin, copăcel cu ochiul lui Horus.
În sectorul de Est în acestă lună avem și o combinație (HoTu), favorabilă de energii între stelele 2 și 7 care poate favoriza câștigurile materiale. De aceea, în Est se așază și remediul cu mandarină și pară, lotusul cu silaba Hum, Vasul Prosperității.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe fiicele mari ale familiilor.
Remedii pentru sectorul de Sud-Est: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.
În sectorul de Sud-Est în acestă lună beneficiem și de pe urma combinației (HoTu), favorabilă de energii între stelele 3 lunară și 8 anuală, care atrage reușite pe plan profesional și financiar. De aceea, în Sud-Est se așază și remediul cu mandarină și pară, Vasul Prosperității.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, scade veniturile. Îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț, pe tații familiilor și pe șefii de afaceri.
Remedii pentru sectorul de Nord-Vest: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodiile Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor.
Remedii pentru sectorul de Nord-Est: amuleta cu picătură de apă, copăcel cu ochiul lui Horus.

Energia multiplicării (steaua 9) face în luna martie o combinație nefastă cu steaua 5 anuală din sectorul de Nord. Îi afectează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor.
Remedii pentru sectorul de Nord: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus,.

Sursa foto: fsmegamall.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.