Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Simboluri feng shui. Nu vei regrata niciodata ca le-ai pus in casa

Simboluri feng shui. Nu vei regrata niciodata ca le-ai pus in casa

Scoica este remediul feng shui absolut fabulous, care are puterea de a schimba totul într-o casă. Descoperă ce tip de noroc pot aduce scoicile de mare.

Cele opt simboluri de bun augur din tradiția tibetană sunt: lotusul, cei doi peştişori de aur, nodul mistic, umbrela albă, drapelul victoriei, vasul cu comori, scoica răsucită spre dreapta si roata de aur.

În Feng Shui scoicile au fost preluate ca simbol norocos din tradiția tibetană, și reprezintă norocul de călătorii.

Având în vedere această semnificație, scoicile pot fi ținute în colțul de Nord-Vest al casei, conform formulei celor 8 Aspirații, sau în colțul în care zboară steaua anuală a norocului ceresc (respectiv în colțul de Est al casei/livingului/biroului în anul 2019).

Best seller

De asemenea, scoicile reprezintă un simbol al comunicării armonioase, pot fi folosite în afaceri sau de către artiști, speakeri, pentru a avea un discurs coerent și a atrage atenția celor din jur.

Cei care se simt atrași de scoici și le expun în casele lor sunt de regulă persoane romantice, muzicale, emotive.
Scoica poate atrage în casă bogății neașteptate, deoarece simbolizează forța apei (elementul banilor) și a pământului (care ascunde comori nebănuite).

Scoica se referă la combinația pâmânt în apă (care reprezintă capacitatea excelentă de a gestiona banii). Atât elementul apă, cât și elementul pământ au energie de tip feminin, care ne duce cu gândul la mister, creație, fascinație.

Îți recomandăm

Scoica mai este considerată și o amuletă ce aduce energia curajului celor care vor să obțină mai multă putere, autoritate şi statut social înalt.

Se spune că sunetul scoicilor răsucite spre dreapta are puterea de a izgoni spiritele rele, de a preveni calamităţile naturale şi de a proteja împotriva atacurilor energetice (vrăj, blesteme etc.). Scoica răsucită spre dreapta face ca energia să se miște în sens orar, la fel ca deplasarea Soarelui, Lunii, Planetelor şi Stelelor.

Dacă găsiţi vreodată o scoică naturală răsucită spre dreapta sau orice altă cochilie albă, considerați-o un talisman norocos. Este de bun augur să primim în dar sau să oferim scoici, în acest fel vom deschide în univers căi de manifestare a energiei bogăției.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online