4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în APRILIE 2018

4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în APRILIE 2018
Stelele zburătoare aduc energie pozitivă, ce predispune la noroc în dragoste și bani în Aprilie 2018. De pe 5 aprilie 2018, numărul guvernant al pătratului

Lo Shu are energia certurilor, a stelei 3. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 5 aprilie 2018, există 4 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită. Îi avantajează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai unei familii.

Posibil ca sănătatea să cunoască îmbunătățiri, tratamentele să dea rezultate bune.
Remedii feng shui pentru sectorul de Est: Copăcel din aventurin, Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus, Breloc cu Bannerul victoriei, Calul victoriei, Elefant auriu, Pisica norocoasă Maneki.

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea, atrage o bună reputație, faimă. Îi favorizează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tații familiilor. Liderii au șanse mari de rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor mai vechi.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: Simbolul dubla fericire, Perechea de rațe mandarin, Lotusul cu silaba Hum, Copăcel cu cristale din ametist, 4 Pietre ale dorințelor.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe nativii din zodiile Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor. Va crește interesul pentru studii, dezvoltare profesională.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Est: Buddha vesel auriu, Clopoței de vânt cu mâna Fatimei, Amuletă cu 3 monede chinezești, Copăcel cu cristale de ametist.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc promovare, reușite în carieră. Îi avantajează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord: Vasul Prosperității, 8 Pietre ale dorințelor, Copăcel cu cristale din aventurin, Amuletă cu 3 monede chinezești, Buddha vesel auriu, Câini Fu.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.