4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în APRILIE 2018

26.MARTIE.2018
4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în APRILIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:fsmegamall.com

Stelele zburătoare aduc energie pozitivă, ce predispune la noroc în dragoste și bani în Aprilie 2018. De pe 5 aprilie 2018, numărul guvernant al pătratului

Lo Shu are energia certurilor, a stelei 3. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 5 aprilie 2018, există 4 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită. Îi avantajează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai unei familii.

Posibil ca sănătatea să cunoască îmbunătățiri, tratamentele să dea rezultate bune.
Remedii feng shui pentru sectorul de Est: Copăcel din aventurin, Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus, Breloc cu Bannerul victoriei, Calul victoriei, Elefant auriu, Pisica norocoasă Maneki.

Loading...

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea, atrage o bună reputație, faimă. Îi favorizează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tații familiilor. Liderii au șanse mari de rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor mai vechi.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: Simbolul dubla fericire, Perechea de rațe mandarin, Lotusul cu silaba Hum, Copăcel cu cristale din ametist, 4 Pietre ale dorințelor.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe nativii din zodiile Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor. Va crește interesul pentru studii, dezvoltare profesională.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Est: Buddha vesel auriu, Clopoței de vânt cu mâna Fatimei, Amuletă cu 3 monede chinezești, Copăcel cu cristale de ametist.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc promovare, reușite în carieră. Îi avantajează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor.
Remedii feng shui pentru sectorul de Nord: Vasul Prosperității, 8 Pietre ale dorințelor, Copăcel cu cristale din aventurin, Amuletă cu 3 monede chinezești, Buddha vesel auriu, Câini Fu.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Oferă romantism și cere în schimb fidelitate. Are necesități sexuale ridicate
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.