Transport gratuit peste 199 lei

Plante cu noroc la bani! Flori și plante de apartament cu bun Feng Shui

Plante cu noroc la bani! Flori și plante de apartament cu bun Feng Shui

Plante de apartament care atrag energie pozitivă, când este bine să facem plantările, cum folosim trandafirii. Ștința Feng Shui folosește teoria celor 5

elemente: apă, foc, lemn, metal, pământ. Lemnul este singurul element care are viață, iar în natură se găsește sub formă de flori, plante, arbuști, copaci.

Lemnul are o energie de tip ascendent și atrage progresul. Un apartament cu un bun feng shui este încărcat cu energie pozitivă, ocupanții săi trăiesc în armonie și se bucură de reușite.

Nu există remedii feng shui mai eficiente decât plantele și florile.

Florile

Transmit emoții pozitive, atrag armonie și purifică energia.

Pentru ca apartamentul să transmită o energie vibrantă, ar fi bine să-l decorăm cu flori de sezon.

De exemplu, florile de primăvară cu bulb (ghiocei, narcise, zambile, lalele, frezii) aduc energia începutului, noi resurse, noi oportunități pentru locatari.

Indiferent ce plante de apartament alegem, se recomandă să facem plantările sau să le schimbăm pământul în perioada cu Lună în creștere, pentru ca acestea să aducă energia creșterii, dezvoltării.

Buchetele de flori sunt acceptate în feng shui, doar că trebuie să avem grijă ca acestea să nu se usuce, să le înlocuim periodic cu flori proaspete.

Bambușii sunt vedetele remediilor feng shui, tulpinile lor goale la mijloc au capacitatea de a conduce energia în sens ascendent și atrag succesul.

lucky-bambus-feng-shui

Planta banilor, Crassula Ovata, este des folosită în feng shui și atrage norocul și prosperitatea în casă.

Trandafirii se numără printre cele mai îndrăgite flori din lume, dar în feng shui se consideră că acestea nu fac nici bine, nici rău.

Este cel mai bine să folosim trandafirii ca flori de grădină, nu ca plante de apartament. Când le folosim pentru amenajări de grădini, una-două tufe de trandafiri sunt suficiente, pentru a nu atrage stagnare.

Alte plante care aduc un bun feng shui în apartament și sunt remedii împotriva energiei negative: plante aromatice (salvie, busuioc, rozmarin), trandafir japonez, planta umbrelă, feriga, orhidea, philodendron, ficus etc.

orhidee-planta-apartament-feng-shui

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online