#reclama0#

Învață unde să pui Chan Chu pentru a avea noroc la bani

#reclama10#
16.NOIEMBRIE.2018
Învață unde să pui Chan Chu pentru a avea noroc la bani

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea Zodiacool

La ce trebuie să fii atent când achiziționezi o broască norocoasă Feng Shui și cum îți poate aduce bani și prosperitate. Chan Chu sau Broasca norocoasă,
#reclama1#

broasca banilor ori broasca râioasă este unul dintre cele mai cunoscute remedii Feng Shui pentru prosperitate. Există câteva reguli ce trebuie respectate când vine vorba de acest simbol, pentru a atrage energiile bogăției în viața celui ce o are. În primul rând, moneda chinezească pe care o are în gură trebuie așezată cu cele patru ideograme în sus. Apoi, statueta se așază pe o bancnotă de 1 leu sau 100 lei.

Aceasta trebuie să fie cât mai aproape de podea, dar nu direct pe aceasta, în spatele mobilei, dar nu cu fața spre ușă.

#reclama7#

Amplasarea pe zone de interes:
– în Sud-Est, pentru prosperitate și cât mai puține obstacole
– în Nord, pentru succes în carieră și promovare

Se mai poate amplasa în colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători sau în zonele tranzitate de stelele zburătoare 8 sau 1.

Activează energia zonei prin Broasca Norocoasă, care trebuie să aibă fundă roșie sau pietre roșii. Dacă nu le are, i se poate lega o astfel de fundă sau să fie așezată pe o hârtie roșie.

#reclama3#

Poate fi pusă în living sau în birou, dar nu trebuie să avem mai mult de 9 Broaște norocoase în încăperea respectivă. E obligatoriu să fie înlocuită atunci când se deteriorează!

Atenție! Broasca Norocoasă feng shui își schimbă în fiecare an zona unde trebuie să fie așezată, în funcție de cele 9 stele zburătoare.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.