Transport gratuit peste 199 lei

Învață unde să pui Chan Chu pentru a avea noroc la bani

Învață unde să pui Chan Chu pentru a avea noroc la bani

La ce trebuie să fii atent când achiziționezi o broască norocoasă Feng Shui și cum îți poate aduce bani și prosperitate. Chan Chu sau Broasca norocoasă,

broasca banilor ori broasca râioasă este unul dintre cele mai cunoscute remedii Feng Shui pentru prosperitate. Există câteva reguli ce trebuie respectate când vine vorba de acest simbol, pentru a atrage energiile bogăției în viața celui ce o are. În primul rând, moneda chinezească pe care o are în gură trebuie așezată cu cele patru ideograme în sus. Apoi, statueta se așază pe o bancnotă de 1 leu sau 100 lei.

Aceasta trebuie să fie cât mai aproape de podea, dar nu direct pe aceasta, în spatele mobilei, dar nu cu fața spre ușă.

Amplasarea pe zone de interes:
– în Sud-Est, pentru prosperitate și cât mai puține obstacole
– în Nord, pentru succes în carieră și promovare

Se mai poate amplasa în colțul unde se acumulează energia norocului divin adusă de Steaua zburătoare 6 anuală, pentru a atrage binefăcători sau în zonele tranzitate de stelele zburătoare 8 sau 1.

Activează energia zonei prin Broasca Norocoasă, care trebuie să aibă fundă roșie sau pietre roșii. Dacă nu le are, i se poate lega o astfel de fundă sau să fie așezată pe o hârtie roșie.

Poate fi pusă în living sau în birou, dar nu trebuie să avem mai mult de 9 Broaște norocoase în încăperea respectivă. E obligatoriu să fie înlocuită atunci când se deteriorează!

Atenție! Broasca Norocoasă feng shui își schimbă în fiecare an zona unde trebuie să fie așezată, în funcție de cele 9 stele zburătoare.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online