4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IANUARIE 2018

4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IANUARIE 2018

Descoperă care sunt remediile care te protejează împotriva energiilor negative a stelelor zburătoare! Începând cu data de 5 Ianuarie 2018, numărul care

guvernează pătratul LoShu are energia norocului ceresc, provenit de la steaua zburătoare 6

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive.

Începând cu 5 ianuarie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii:

Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, scade norocul în carieră. Îi afectează pe fiul mijlociu al unei familii, dar și pe nativii din zodia Șobolan. Remedii pentru sectorul de Nord: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Tara verde.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate, scade norocul în dragoste. Îi afectează pe mama casei și pe nativii din zodiile Capră și Maimuță. Remedii pentru sectorul de Sud-Vest: amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, 2 sfere din cristal de cuarț, măr din cristal de culoare roșie, Buddha vesel auriu.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul de bani. Îi afectează pe fiica mare a unei familii și pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe. Remedii pentru sectorul de Sud-Est: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești și nodul mistic de culoare albastră, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe tații din familii și pe nativii din zodiile Câine și Mistreț. Remedii pentru sectorul de Nord-Vest: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albastri, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă.

Sursa foto: 100fengshui.wordpress.com

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!