4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IANUARIE 2018

01.IANUARIE.2018
4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IANUARIE 2018

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Descoperă care sunt remediile care te protejează împotriva energiilor negative a stelelor zburătoare! Începând cu data de 5 Ianuarie 2018, numărul care

guvernează pătratul LoShu are energia norocului ceresc, provenit de la steaua zburătoare 6

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Fiecare semn zodiacal este tranzitat lunar de energii negative sau pozitive.

Începând cu 5 ianuarie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii:

Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, scade norocul în carieră. Îi afectează pe fiul mijlociu al unei familii, dar și pe nativii din zodia Șobolan. Remedii pentru sectorul de Nord: Wu lou auriu, pagoda celor 5 elemente, Buddha vesel auriu, vaza longevității, Buddha medicinii de culoare albastră, Tara verde.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la ceartă, agresivitate, scade norocul în dragoste. Îi afectează pe mama casei și pe nativii din zodiile Capră și Maimuță. Remedii pentru sectorul de Sud-Vest: amuleta cu 6 monede chinezești, obiecte din metal, 2 sfere din cristal de cuarț, măr din cristal de culoare roșie, Buddha vesel auriu.

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul de bani. Îi afectează pe fiica mare a unei familii și pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe. Remedii pentru sectorul de Sud-Est: pagoda celor 5 elemente, stupa aurie sau placă, amuleta cu 6 monede chinezești și nodul mistic de culoare albastră, obiecte din metal, Buddha vesel auriu.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, scade veniturile, predipune la furturi și înșelăciuni. Îi afectează pe tații din familii și pe nativii din zodiile Câine și Mistreț. Remedii pentru sectorul de Nord-Vest: amuletă sau statuetă cu rinocer și elefant albastri, placa antifurt, bol din metal cu apă statică, amuleta cu picătură de apă.

Sursa foto: 100fengshui.wordpress.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Cel mai popular instrument de măsură utilizat în feng shui este numit Luopan, cunoscută sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.