#reclama0#

În fiecare lună, prima zi a ciclului menstrual prevestește un eveniment important

#reclama10#
21.MARTIE.2018
În fiecare lună, prima zi a ciclului menstrual prevestește un eveniment important

Categorie: Astrologie Autor: Diana Eleonora Zodiacool Foto:carefreearabia.com

Secretul din spatele primei zile a ciclului menstrual în funcție de ziua săptămânii și data calendaristică. Venirea menstruației transmite fiecărei femei
#reclama1#

un semn important cu privire la un eveniment ce va alea loc în luna respectivă, atunci când știi să-l descifrezi. Astfel, ne putem pregăti din timp pentru ceea ce urmează și nu vom lăsa neprevăzutul să decidă pentru noi, fiind cu un pas în fața viitorului.

În funcție de ziua săptămânii (de ex: luni, marți, miercuri etc.) și data calendaristică (de ex: 10,15,19 etc.), prima zi a ciclului menstrual nu este deloc aleatorie, ci din contra, prevestește un eveniment important care va avea loc în luna respectivă.

#reclama7#

De exemplu, dacă prima zi a menstruației este o zi de marți 14, înseamnă că în acea lună vei avea parte de un eveniment care îți va aduce fericire, voie bună, posibil de o nevoie (semnificația numărului 14), datorită faptului că vei primi un cadou sau vei oferi la rândul tău un cadou (semnificația zilei de marți fiind cadou).

DE INTERES: Calendar zile bune pentru sănătate și frumusețe în Aprilie 2018

Aceste detalii privind evenimente importante din luna respectivă nu sunt alese la voia întâmplării, ci se folosesc de mai bine de 50 de ani, iar evenimentele pe care acest calendar al ciclului menstrual le prevestește se dovedesc a fi adevărate.

#reclama3#

Te-am făcut curioasă? Intră în fiecare lună pe calendar ciclu menstrual și află ce eveniment te așteaptă în luna respectivă:

#reclama12#
6691
5.00
SHARE
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.