Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Mai 2019, zodia care va face ravagii în anturaj

03.APRILIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Mai 2019, zodia care va face ravagii în anturaj
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pixabay.com
Zodia care va atrage toate privirile, zodia care va ieși în evidență mai mult ca niciodată, dar și zodia care va avea mari bătăi de cap în luna Mai. Pe

data de 6 Mai 2019 intrăm în zodia lunară Șarpe, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența provenită de la zodia Șarpe va fi extrem de puternică în această lună, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg cu aceasta să aibă de suferit pe partea sentimentală. Printre zodiile care nu au relație foarte bună cu nativii Șarpe se numără zodiile Tigrul, Maimuța și Mistrețul

Șobolan

Nativii Șobolan vor face ravagii în anturaj, indiferent de ceea ce vor face sau vor spune, deoarece astrele le vor pune în evidență șarmul personal, într-un mod surprinzător.

Loading...

Pentru acești nativi se anunță acele evenimente romantice la care au tot visat anul trecut. Farmecul personal va fi la cote maxime în această lună, energia romantismului vine să le îmbogățească sectorul zodiacal cu iubire, afectivitate, armonie, șanse reale de căsătorie.

Nu vor duce lipsă de evenimente fericite, ceea ce va amplifica optimismul, încrederea în sine și în cei din jur.
Însă unii nativi s-ar putea să fie tentați să-și extindă cuceririle și în așternuturi străine, ceea ce le poate periclita reputația și relația în care deja de află.

Bivol

Se anunță momente de singurătate. Farmecul personal nu va fi la cote maxime în această lună, ba din contră, acești nativi vor avea senzația că sunt invizibili pentru cei din jur, ceea ce va duce la frustrare.

Simțind că dragostea nu este acum punctul lor forte, Bivolii vor încerca să echilibreze balanța și să-și îndrepte atenția spre planul profesional. Desigur, perseverența îi va ajuta să obțină ceea ce vor, însă prețul pe care îl vor avea de plătit va fi copleșitor de mare. Riscul ca sănătatea să aibă de suferit este maxim.

Astrologul ZODIACOOL le recomandă să încerce să se focalizeze pe activitățile de rutină, care nu cer prea mult efort.

Tigru

Tigrii vor încerca să facă tot ce le stă în putință pentru a atrage atenția, își vor petrece foarte multe ore în fața oglinzii înainte de a ieși din casă, deoarece vor deveni preocupați de imaginea lor publică.

Cu toate acestea, partenerii potriviți nu le vor da târcoale, relațiile pe care și le vor face acum vor ascunde o verigă slabă (fie partenerul are un interes, fie acesta vrea doar o aventură etc.). Prin urmare, ar fi bine ca Tigrii să încerce acum să-și țină orgoliul în frâu, laudele la adresa lor vor veni abia în luna următoare.

Iepure

Clipe de neuitat se anunță pentru nativii Iepure. Aceștia traversează o lună în care șansele de a avea parte de atenție, complimente frumoase sunt la cote maxime. La acest lucru va contribui și starea lor bună, entuziasmul de care vor da dovadă. Iepurii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată, iar pentru a-și atinge un anumit sco, vor trebui doar să îndrăznească să ceară ajutorul celor dragi.

Sunt favorizate de astre vacanțele împreună cu partenerul de viață, evenimentele sociale (nunți, botezuri etc.).

Dragon

Nu este deloc un secret faptul că Dragonii adoră să fie în centrul atenției, să primească laude, iar luna Mai le va oferi din plin aceste lucruri după care tânjesc atât de mult. Însă totul vine în viață la un anumit preț, relațiile pe care le vor atrage acum vor fi superficiale, fără sentimente de dragoste.

De aceea, Dragonii ar fi bine să nu se lase seduși doar de aspectul fizic al celor din anturaj, să pună mai multă valoare pe calitățile sufletetești. Dacă vor reuși acum să învețe această lecție, relațiile lor viitoare vor avea șanse mari să fie serioase și de durată.

Șarpe

O lună dificilă se anunță pentru nativii Șarpe. Aceștia vor fi testați de Univers pe partea amoroasă, posibil să aibă parte de pasionalitate, flirt, aventuri de o noapte. Însă clipele care li s-au părut extraordinare în așternut, s-ar putea să se transforme în amintiri neplăcute, din cauza pierderii reputației, a geloziei sau a aflării unor secrete.

În cel mai rău caz, Șerpii riscă să contacteze o boală cu transmitere pe calea aparatului reproducător. În plus, acești nativi vor fi frivoli cu banii, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă chibzuință la shopping.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
4753
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.