Transport gratuit peste 199 lei

Fecioară în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Fecioară în zodiacul chinezesc

Fecioară în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Fecioară în zodiacul chinezesc

Ești o Fecioară? Zodiacul chinezesc te definește o persoană practică căreia nu îi place prea multă teorie. Fiecare zodie europeană are corespondență în

zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Fecioară după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Fecioară.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Fecioară în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Fecioară este:

  • Maimuță, dacă te-ai născut între 23 august – 7 septembrie
  • Cocoș, dacă te-ai născut între 8 – 22 septembrie

Fecioară – Maimuță (23 august – 7 septembrie)

Avem de-a face cu nativi iubitori de frumos și rafinament, care acționează într-un mod nonconformist, uneori chiar numai de dragul schimbării. Știu ce fac în afaceri și lucrează cu precizie. Nu le place multă teorie, deoarece au un simț practic bine dezvoltat. Se plictisesc dacă trebuie să facă ordine în hârtiile de la birou, preferă să plece pe teren și să fie la curent cu tot ce se petrece. Este geniul care descoperă lucruri noi dar pierde onorurile, întrucât nu are chef să-și demonstreze teoriile. Planurile sale de afaceri sunt cu liniuță și de la capăt, adică scurte și concise. Nu se pierde în poezie, ci trece la treabă, pentru că vrea să facă bani. Se atașează de ceea ce are, de oameni, de bunuri. Ar fi potrivit în medicină și farmacie.

Fecioară – Cocoș (8 – 22 septembrie)

La acest nativ primează simțul datoriei. Este foarte meticulos și sever, iar ca lider, cere perfecțiune de la angajații săi. Cu un astfel de șef care despică firul în patru, ședințele devin interminabile. Întotdeauna găsește chichițe la munca altora și, pentru a-și demonstra punctul de vedere, își suflecă mânecile și se apucă de treabă. De regulă, într-o companie poate să înlocuiască pe oricine, datorită simțului său practic foarte dezvoltat. Îți găsește câte un viciu doar de dragul de a sta la discuții împreună cu colegii. Dacă îi ceri sfatul, te vei trezi că îți dă chiar soluția cea mai bună. Și pentru ca totul să fie complet, după ce te-a ajutat așteaptă cu sufletul la gură să fie lăudat... și chiar o merită.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Fecioară este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Fecioară după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Fecioară poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online