Transport gratuit peste 199 lei

Zodia chinezească după horoscopul european (I)

Zodia chinezească după horoscopul european (I)

Te-ai întrebat vreodată ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află zodia și descrierea corespondentă. Vi s-a întâmplat vreodată să remarcaţi în

descrierile zodiilor caracteristici care credeţi că nu au ce căuta acolo? Cred că da.. Este normal să fie aşa având în vedere că vorbim de un interval de aproximativ o lună pentru fiecare zodie.

Ştiaţi că în funcţie de intervalul de zile ale zodiei europene putem găsi corespondentul din horoscopul chinezesc? Explicaţia este simplă – în astrologia chinezească. Fiecare nativ are o hartă astrală ce conține 4 zodii care corespund Anului, Lunii, Zilei și Orei nașterii.

Vă prezentăm în continuare câteva caracteristici ale corespondenţilor din arta chinezească pentru zodiile europene, în funcţie de perioada din lună în care v-aţi născut.

Berbec – Iepure (21 martie – 5 aprilie): abilități bune de negociere, dorință de a-și atinge scopul cu orice preț, sinceri (mint doar pentru a încheia afaceri profitabile), știe să-și controleze emoțiile pentru a câştiga ce şi-a propus.

Berbec – Dragon (6 – 19 aprilie): adoră compania oamenilor puternici și influenți, ştie să se impună, generos (mai ales dacă știe că are ceva de câștigat), fire dinamică și carismatică, detestă să piardă, în afaceri merge pe principiul mâinii de fier.

Taur - Dragon (20 aprilie – 4 mai): atrage banii ca un magnet, iubește viața, se impune fără dificultate în afaceri, bun strateg, îşi pregătește mereu şi un plan B, manierat şi cu prestanţă, obţine ceea ce îşi propune, trece uşor de la o stare la alta.

Taur - Șarpe (5 – 20 mai): excelent organizator, are răbdarea necesară pentru a ajunge unde și-a propus, nu îi place să rişte, crede în puterea unui plan bine făcut, pe care îl respectă până la capăt, are o putere interioară extraordinară, motivaţia este la cote maxime.

Gemeni – Şarpe (21 mai – 5 iunie): persuasiune, inteligenţă, curiozitate înnăscută, are un farmec aparte, care îl ajută să fie apreciat de cei din jur chiar şi când greşeşte, banii sunt în plan secundar, îi plac foarte mult discuţiile, iar pentru a se implica în ceva concret are nevoie de sprijin.

Gemeni – Cal (6 – 20 iunie): carismatic, are întotdeauna cuvintele la el, îi plac dezbaterile şi să vină cu cât mai multe argumente, îi place să facă bani, nu are răbdare să finalizeze ceea ce a început, vede afacerile ca pe o artă de lux.

Rac – Cal (21 iunie – 6 iulie): urăşte să piardă bani, îi lipseşte curajul de a face investiții, pentru că nu îi plac planurile, viaţa sa este presărată cu numeroase oportunităţi, are obiceiul de a conduce din umbra, adoră complimentele.

Rac – Capră (6 – 22 iulie): simpatic, atrage investitori prin vorbe alese cu grijă, îşi schimbă aliaţii în funcţie de interese, în competiţii se axează pe slăbiciunile adversarilor, îi place să domine, ştie să urce pe scara succesului, trebuie să aibă grijă la vicii.

Leu – Capră (23 iulie – 6 august): nu știe să piardă în afaceri, impulsiv, competitiv, îi plac strategiile, provocările şi să fie în centrul atenţiei, are încredere în forțele proprii și o voință de neclintit, are obiceiul de a face totul pentru a-şi atinge ţelurile, indiferent cât de mari sunt.

Leu – Maimuță (7– 22 august): galant, inteligent, harnic, se bazează pe experiență când intră în afaceri, negociază cu rafinament, vede uşor oportunităţile, onest, generos și curtenitor, într-o confruntare nu te lasă să scapi până nu spui ce și cum vrea el, plin de idei creative.

Fecioară – Maimuță (23 august – 7 septembrie): iubitor de frumos, rafinament şi artă, nonconformist, ştie ce face în afaceri, lucrează cu precizie, nu îi place teoria, este geniul care descoperă lucruri noi, se atașează de ceea ce are, de oameni, de bunuri.

Fecioară – Cocoș (8 – 22 septembrie): simțul datoriei este extrem de bine dezvoltat, ca şi cel practic, meticulos și sever, ca lider cere perfecțiune de la angajați, sfaturile sale sunt de ascultat, implicat în tot ceea ce face.

Viziteaza magazinul online