Zodia chinezească după horoscopul european (I)

22.AUGUST.2018
Te-ai întrebat vreodată ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află zodia și descrierea corespondentă. Vi s-a întâmplat vreodată să remarcaţi în

descrierile zodiilor caracteristici care credeţi că nu au ce căuta acolo? Cred că da.. Este normal să fie aşa având în vedere că vorbim de un interval de aproximativ o lună pentru fiecare zodie.

Ştiaţi că în funcţie de intervalul de zile ale zodiei europene putem găsi corespondentul din horoscopul chinezesc? Explicaţia este simplă – în astrologia chinezească. Fiecare nativ are o hartă astrală ce conține 4 zodii care corespund Anului, Lunii, Zilei și Orei nașterii.

Vă prezentăm în continuare câteva caracteristici ale corespondenţilor din arta chinezească pentru zodiile europene, în funcţie de perioada din lună în care v-aţi născut.

Loading...

Berbec – Iepure (21 martie – 5 aprilie): abilități bune de negociere, dorință de a-și atinge scopul cu orice preț, sinceri (mint doar pentru a încheia afaceri profitabile), știe să-și controleze emoțiile pentru a câştiga ce şi-a propus.

Berbec – Dragon (6 – 19 aprilie): adoră compania oamenilor puternici și influenți, ştie să se impună, generos (mai ales dacă știe că are ceva de câștigat), fire dinamică și carismatică, detestă să piardă, în afaceri merge pe principiul mâinii de fier.

Taur - Dragon (20 aprilie – 4 mai): atrage banii ca un magnet, iubește viața, se impune fără dificultate în afaceri, bun strateg, îşi pregătește mereu şi un plan B, manierat şi cu prestanţă, obţine ceea ce îşi propune, trece uşor de la o stare la alta.

Taur - Șarpe (5 – 20 mai): excelent organizator, are răbdarea necesară pentru a ajunge unde și-a propus, nu îi place să rişte, crede în puterea unui plan bine făcut, pe care îl respectă până la capăt, are o putere interioară extraordinară, motivaţia este la cote maxime.

Gemeni – Şarpe (21 mai – 5 iunie): persuasiune, inteligenţă, curiozitate înnăscută, are un farmec aparte, care îl ajută să fie apreciat de cei din jur chiar şi când greşeşte, banii sunt în plan secundar, îi plac foarte mult discuţiile, iar pentru a se implica în ceva concret are nevoie de sprijin.

Gemeni – Cal (6 – 20 iunie): carismatic, are întotdeauna cuvintele la el, îi plac dezbaterile şi să vină cu cât mai multe argumente, îi place să facă bani, nu are răbdare să finalizeze ceea ce a început, vede afacerile ca pe o artă de lux.

Rac – Cal (21 iunie – 6 iulie): urăşte să piardă bani, îi lipseşte curajul de a face investiții, pentru că nu îi plac planurile, viaţa sa este presărată cu numeroase oportunităţi, are obiceiul de a conduce din umbra, adoră complimentele.

Rac – Capră (6 – 22 iulie): simpatic, atrage investitori prin vorbe alese cu grijă, îşi schimbă aliaţii în funcţie de interese, în competiţii se axează pe slăbiciunile adversarilor, îi place să domine, ştie să urce pe scara succesului, trebuie să aibă grijă la vicii.

Leu – Capră (23 iulie – 6 august): nu știe să piardă în afaceri, impulsiv, competitiv, îi plac strategiile, provocările şi să fie în centrul atenţiei, are încredere în forțele proprii și o voință de neclintit, are obiceiul de a face totul pentru a-şi atinge ţelurile, indiferent cât de mari sunt.

Leu – Maimuță (7– 22 august): galant, inteligent, harnic, se bazează pe experiență când intră în afaceri, negociază cu rafinament, vede uşor oportunităţile, onest, generos și curtenitor, într-o confruntare nu te lasă să scapi până nu spui ce și cum vrea el, plin de idei creative.

Fecioară – Maimuță (23 august – 7 septembrie): iubitor de frumos, rafinament şi artă, nonconformist, ştie ce face în afaceri, lucrează cu precizie, nu îi place teoria, este geniul care descoperă lucruri noi, se atașează de ceea ce are, de oameni, de bunuri.

Fecioară – Cocoș (8 – 22 septembrie): simțul datoriei este extrem de bine dezvoltat, ca şi cel practic, meticulos și sever, ca lider cere perfecțiune de la angajați, sfaturile sale sunt de ascultat, implicat în tot ceea ce face.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
4217
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual BALANTA. Femeia Balanta în pat și totul despre barbatul Balanta
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc Bivol pentru anul 2019
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Zodia PEȘTI Pești, zodiac, dragoste, zodii de apă, femeia Pești, bărbatul Pești
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.