Zodia Dragon

O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut

  • Caracteristici zodie: încredere in sine, autoritate, spirit de conducere, inteligență
  • Ai succes cu nativii din zodia: Șobolan, Maimuță
  • Comunicare dificilă cu nativii din zodia: Câine
  • Zi excelentă: Duminică
  • Zi cu vitalitate: Miercuri
  • Zi cu obstacole: Joi
Dragon

Femeia DRAGON

Personalitate

Femeia lider a zodiacului, care trece prin viață ca o adevarată luptătoare. Este extrem de puternică și îi poate intimida cu ușurință pe cei din jur.

Este foarte carismatică și plină de talente. Drept urmare, se manifestă cu superioritatea asociată spiritului său puternic.

Rafinată și plină de eleganță, nobilă și încrezătoare, își trăiește cu măiestrie viața. Îi place să fie mereu pe primul loc. Este dificil de condus sau de schimbat. Se încăpățânează și crede că are mereu dreptate.

Femeia Dragon de Lemn
Anii pentru Dragon de Lemn: 16 februarie 1904 – 03 februarie 1905; 13 februarie 1964 – 01 februarie 1965
Se înfurie cu ușurință, dar își ține ascunsă mânia în inima sa, făcându-și nenumărate griji când pierde controlul. Are nevoie să fie ajutată și sprijinită în cazuri de necesitate. Nu uită niciodată o persoană care o ajută și cu siguranță o va răsplăti pe măsura implicării sale.

Loading...

Femeia Dragon de Foc
Anii pentru Dragon de Foc: 03 februarie 1916 – 22 ianuarie 1917; 31 ianuarie 1976 – 17 februarie 1977
Învârte lumea pe degete după cum vrea. De o frumusețe copleșitoare, știe cum să farmece și să facă bărbații să danseze după cum cântă ea. Este plină de inteligență și de pasiune. Are un orgoliu peste masură și, de aceea, își face cu ușurință dușmani. Îi place libertatea, luxul și succesul.

Femeia Dragon de Pământ
Anii pentru Dragon de Pământ: 23 ianuarie 1928 – 09 februarie 1929; 17 februarie 1988 – 05 februarie 1989
Cuvintele pompoase îi ating cu siguranță corzile sensibile ale sufletului, care tânjește după putere. Atacă cu agresivitate dacă i se încalcă teritoriul. Este ranchiunoasă și uită cu greu dacă cineva a rănit-o. De fapt, nu prea poate să ierte.

Femeia Dragon de Metal
Anii pentru Dragon de Metal: 08 februarie 1940 – 26 ianaurie 1941, 05 februarie 2000 – 23 ianuarie 2001
Este prin definiție o doamnă puternică în afaceri și în viață. Îi place să conducă și o împlinește supunerea și ascultarea celor din jur. Îi place să fie respectată și savurează cu plăcere momentele în care vede că cineva se teme de ea. Are mare nevoie de bogății și este dispusă chiar să manipuleze oamenii pentru a-și umple toate cuferele cu bani.

Femeia Dragon de Apă
Anii pentru Dragon de Apă: 27 ianuarie 1952 – 13 februarie 1953; 23 ianuarie 2012 – 09 februarie 2013
Poate fi blândă și drăguță când primește complimente și toate acestea parcă sunt un medicament miraculos pentru mintea sa. Este plină de imaginație artistică, talentată și creativă. Lumea o place instantaneu, însă succesul său magnific o poate face să devină orgolioasă.

Celebrități născute în anul Dragonului:
Rihanna, Adele, Marlene Dietrich, Ellen Page, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Horoscop Femeia Dragon, în continuare:


Bărbatul DRAGON

Un bărbat deosebit de puternic și aproape imposibil de dominat. Întotdeauna are încredere în sine însuși, iar entuziasmul său poate fi molipsitor pentru cei din jur.

Este parolist și ar fi bine să nu-l supere nimeni cu minciuni sau vorbe goale. Este o prezență autoritară și se răzbună pe cei care nu-și țin promisiunile făcute în fața sa. Cel mai ușor se integrează în mediile în care simte că poate conduce. Are un simț rafinat pentru persoanele care-l pot sluji, se identifică ușor și știe cum să le atragă de partea sa. Îți place la maximum să fie lăudat și aplaudat. Un om mândru și un egoist foarte fin.

Bărbatul Dragon de Lemn
Anii pentru Dragon de Lemn: 16 februarie 1904 – 03 februarie 1905; 13 februarie 1964 – 01 februarie 1965
Cea mai mare pasiune a sa sunt planurile extravagante. Este foarte seducător și cucerește prin farmecul său irezistibil. Nu îi place să se mute dintr-un loc în altul sau să treacă de la o idee la alta. Este consecvent, loial ideilor și spațiilor sale.

Bărbatul Dragon de Foc
Anii pentru Dragon de foc: 03 februarie 1916 – 22 ianuarie 1917; 31 ianuarie 1976 – 17 februarie 1977
Poate fi excentric și foarte popular. Are o putere fantastică de a extrage aurul din nisip, adică de a tranforma ceva nefolositor în ceva foarte prețios. Este șarmant și entuziast. Știe să vadă oportunități inedite pe care alții nici nu le bagă în seamă.

Bărbatul Dragon de Pământ
Anii pentru Dragon de Pământ: 23 ianuarie 1928 – 09 februarie 1929; 17 februarie 1988 – 05 februarie 1989
Se bucură de o vitalitate excepțională. Este un bun camarad, dar cere în schimbul prieteniei sale loialitate și supunere din partea celorlalți. Se atașează iremediabil de fiecare obiect pe care îl deține. Îi place să aibă relații și bunuri.

Bărbatul Dragon de Metal
Anii pentru Dragon de Metal: 08 februarie 1940 – 26 ianuarie 1941, 05 februarie 2000 – 23 ianuarie 2001
Neînfricat și de neînvins, este conducatorul suprem al zodiacului. Fiind un bun strateg, înarmat cu ambiții peste măsură, cunoaște victorie după victorie. Îi place să strălucească în lumina reflectoarelor, să domine și să controleze totul.

Bărbatul Dragon de Apă
Anii pentru Dragon de Apă: 27 ianuarie 1952 – 13 februarie 1953; 23 ianuarie 2012 – 09 februarie 2013
Poate fi plin de sentimente calde, precum blândețe și iubire. Are o inimă nobilă, dar o minte fluctuantă și uneori poate fi și distras de la planurile sale. Este o fire mai visătoare, dar învinge în mod misterios.

Celebrități născute în anul Dragonului:
Horațiu Mălăele, Ion Caramitru, Luciano Pavarotti, Jeffrey Archer, Kirk Douglas, Michael Douglas, Tom Jones, John Lennon, Nick Nolte, Al Pacino, Gregory Peck, Cliff Richard, Martin Sheen, Russell Crowe, Keanu Reeves.

Horoscop Bărbatul Dragon, în continuare:Nativii din zodia Dragon, atât femei cât și bărbați, sunt eficienți în afaceri și își pot atrage relații de dragoste folosind:
Parteneri de afaceri: Șarpe
Activatorul dragostei: Cocoș Auriu, în Vest
Compatibilitate Zodia Dragon

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.