Aplica

Bani, carieră și afaceri - bărbatul Dragon

Are un curaj debordant și adoră să facă planuri mărețe. Pentru el, nu există alți concurenți în afară de propria persoană

Este foarte serios în ceea ce face și muncește cu perseverență pentru a-și îndeplini îndatoririle.

Zi de zi reușește să câștige lupta din planul financiar și se încununează cu succese răsunătoare. Este un om de afaceri impecabil, plin de optimism și discernământ. Are un mare orgoliu, care nu-i permite să-și arate slăbiciunile. Urăște să-și facă cunoscute suferințele. Poate deveni nesincer cu sine însuși și preferă să se păcălească de dragul succesului.

Ca lider, își forțează un pic angajații, deoarece are credința că totul este posibil. Este un bun motivator pentru alții. Are capacitatea de a renunța la trecut fără nicio remușcare, atașamente și relații pe care nu le mai consideră folositoare pentru el, lucru care atrage frustrarea celor din jur. Este un director cam autoritar. Iubește perfecțiunea.

Uneori poate fi flexibil, dar numai dacă își primește doza necesară de laude. Poate fi ranchiunos cu cei care îndrăznesc să spună ceva rău despre el. Se afirmă și are succes în următoarele domenii de activitate: orice funcție de conducere care presupune organizare (director de bancă, politică, funcții juridice, procuratură).

Horoscop Bărbatul Dragon, în continuare:

Compatibilitate Zodia Dragon

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!