Bani, carieră și afaceri - bărbatul Dragon

Are un curaj debordant și adoră să facă planuri mărețe. Pentru el, nu există alți concurenți în afară de propria persoană

Este foarte serios în ceea ce face și muncește cu perseverență pentru a-și îndeplini îndatoririle.

Zi de zi reușește să câștige lupta din planul financiar și se încununează cu succese răsunătoare. Este un om de afaceri impecabil, plin de optimism și discernământ. Are un mare orgoliu, care nu-i permite să-și arate slăbiciunile. Urăște să-și facă cunoscute suferințele. Poate deveni nesincer cu sine însuși și preferă să se păcălească de dragul succesului.

Ca lider, își forțează un pic angajații, deoarece are credința că totul este posibil. Este un bun motivator pentru alții. Are capacitatea de a renunța la trecut fără nicio remușcare, atașamente și relații pe care nu le mai consideră folositoare pentru el, lucru care atrage frustrarea celor din jur. Este un director cam autoritar. Iubește perfecțiunea.

Uneori poate fi flexibil, dar numai dacă își primește doza necesară de laude. Poate fi ranchiunos cu cei care îndrăznesc să spună ceva rău despre el. Se afirmă și are succes în următoarele domenii de activitate: orice funcție de conducere care presupune organizare (director de bancă, politică, funcții juridice, procuratură).

Loading...

Horoscop Bărbatul Dragon, în continuare:

Compatibilitate Zodia Dragon

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: anul 2020,
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.