Horoscopul compatibilității maxime: Aceste zodii au cea mai profundă conexiune

11.APRILIE.2019
Horoscopul compatibilității maxime: Aceste zodii au cea mai profundă conexiune
Horoscop. Zodii AUTOR: Moni Paraschiv FOTO: pexels.com
Personalitățile acestor zodii sunt asemănătoare, dar și complementare. Astfel, acestea au toate șanse să trăiască o poveste de dragoste desprinsă din

povești. Atracția fizică și compatibilitatea psihologică sunt la nivel maxim în cazul lor. Descoperă acum care sunt perechile de zodii cu cea mai profundă conexiune! 1. Scorpionul și Balanța. Ambele zodii sunt foarte pasionale, iar chimia dintre ele este una de-a dreptul uluitoare. Cei doi parteneri sunt cei mai buni prieteni și se completează perfect, deși uneori pare că au interese diferite.

Balanța are nevoie să se simtă iubită, ceea ce poate să îi ofere Scorpionul. Pe de altă parte, nativul Scorpion are nevoie de sprijinul emoțional, pe care doar o Balanță știe să îl ofere.

Loading...

2. Rac și Pești

Sensibilitatea și romantismul îi caracterizează pe ambii, dar împreună sunt foarte puternici. Își înțeleg reciproc nevoile, chiar și fără a le rosti. Împărtășesc același stil de viață, aceeași dorință de a întemeia o familie și de a-l pune pe celălalt pe primul loc. Astfel, au grijă unul de fericirea și starea de bine a celuilalt.

3. Berbec și Săgetător

Cei doi nativi au personalități dinamice, efervescente și simt nevoia constantă de aventură, de nou. Adoră călătoriile, discuțiile lungi despre subiecte fascinante și competiția. Relația nativilor din Berbec și Săgetător este indestructibilă, bazându-se pe o prietenie adevărată.

4. Vărsător și Gemeni

Atracția dintre ei este extraordinară! Par foarte diferiți, dar se completează reciproc perfect. Vărsătorul este puternic și stabilizează natura indecisă a nativului Gemeni, în timp ce acesta îi satisface nevoia Vărsătorului de aventură.  

5. Taur și Fecioară

Cei doi nativi au capacitatea de a se influența benefic reciproc, de a se ajuta să se dezvolte personal și de a se implica responsabil în relație. Fecioara vine cu sentimentul de securitate și confort în cuplu, iar nativul Taur cu puțină magie și distracție.

Vă dorim viață lungă împreună și plină de dragoste, indiferent de zodiile voastre!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2263
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.