Transport gratuit peste 199 lei

Cele mai bune soții în funcție de zodie

Cele mai bune soții în funcție de zodie

Familiste convinse, soții iubitoare? Acestea sunt zodiile cărora rolul de soţie le vine ca o mănuşă. Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă care

trasează caracteristicile dominante.

Zodiile sunt capabile să spună care dintre femei sunt excelente în rolul de soție. Iată top 3 cele mai bune soții:

Femeia Rac – soția familistă

Cea mai familistă femeie din întreg zodiacul este Femeia Rac. Guvernată de Lună, femeia Rac realizează toate activitățile bazându-se pe instinct, pe iubire, pe devotament și încredere. Este o femeie fidelă, care ține la siguranța familiei. Acolo unde vei întâlni o Femeie Rac vei cunoaște și o poveste de dragoste frumoasă, o relație de lungă durată. Femeia Rac își dorește mulți copii, se implică alături de aceștia în procesul de învățare.

Femeia Taur – soția iubitoare

Femeia Taur este puternică și activă, deși pare o ființă rafinată. Ea deține o putere interioară extraordinară, ceea ce își propune mereu duce la sfârșit, chiar dacă de multe ori mai face și compromisuri în ceea ce privește timpul petrecut cu familia. Este soția care te susține la orice pas, fiind extrem de iubitoare și plină de dovezi de afecțiune. Luptătoare, va înlătura orice impediment ce stă în calea fericirii voastre.

Femeia Pești – soția devotată

Femeia Pești va sta în umbra soțului și îl va susține în permanență, va avea încredere oarbă în el. Îi place să petreacă cât mai mult timp în familie, de aceea rolul de mamă i se potrivește de minune. Va face tot posibilul ca cei mici să își dezvolte propriile talente. Femeia Pești este dominată de sentimente de afecțiune, devotament, chiar dacă se străduiește să arate un caracter dur și categoric.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online