Cum să eviți pierderi de bani la nuntă în luna octombrie

06.OCTOMBRIE.2017
Cum să eviți pierderi de bani la nuntă în luna octombrie

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Luna octombrie vine cu situații neobișnuite, dar și cu surprize plăcute. Pot apărea unele incidente legate de buna desfășurare a evenimentelor, precum

bârfe, pierderi financiare, puse pe seama unei stări de apatie generală dată de zodia Câine. Sfaturi pentru o nuntă reușită. Pentru a atrage energie pozitivă este necesar ca evenimentul să aibă programe pe ritmuri alerte, cu formații care să pună accentul pe cele mai săltărețe melodii și tot pe tot ceea ce mai înseamnă distracție la maximum. Atenție la culorile ornamentale din sală.

DE INTERES: Calculează datele favorabile nunții tale

Culorile pentru ornamentele din sală vor fi combinațiile de galben cu albastru, violet cu argintiu sau alb, roșu cu auriu. Nuanțele trebuie să fie tari, nu spălăcite. Pentru a preveni pierderile de bani, rochia de mireasă trebuie să aibă un accesoriu de culoare albastră, dar care să nu fie expus la vedere ci pus sub jupă.

  • Pentru bună dispoziție, mirii ar fi bine să consume în ziua nunții, dimineață, la prânz și seara, câte o lingură de polen crud, înainte de masă. Miresele ar trebui să consume lăptițor de matcă, câte 2 doze, de trei ori pe zi.
  • De preferat este ca sala de petreceri să fie decorată cu candelabre sau corpuri de iluminat care să dea lumină puternică, pentru a se evita apariția stărilor de plictiseală și de oboseală acută.
  • De pe mesele invitaților nu trebuie să lipsească lumânările aprinse, pe toată durata petrecerii. În acest fel, vor fi crescute șansele de obținere a unor daruri de nuntă mai generoase.

Petrecere frumoasă și daruri bogate!

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.