Numărul Kua și direcțiile norocoase Feng Shui

26.MARTIE.2018
Numărul Kua și direcțiile norocoase Feng Shui
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pinterest.com
Considerat numărul norocos, acesta te ajută să ai succes în viață și să te ferești de ghinion. În știința Feng Shui, numărul KUA se află printr-o

formulă ce folosește data nașterii. Direcțiile care atrag succesul se identifică din numărul personal KUA. Marii oameni de afaceri din întreaga lume folosesc direcțiile Feng Shui pentru a avea un avantaj în fața concurenței. Calculându-ți numărul KUA și aplicând direcțiile favorabile, îți îmbunătățești situațiile relaționale și materiale. Află numărul KUA și pregătește-ți mintea pentru succes și reușită!

Numărul personal KUA te ajută să afli:

  • direcțiile favorabile, cu ajutorul cărora poți atrage bani, dragoste, sănătate, progres;
  • direcțiile nefavorabile, pe care trebuie să le eviți, deoarece predispun la certuri, divorț, ghinion, trădări, pierderi de bani, boli.

Atunci când nu știi care sunt direcțiile favorabile, riști să folosești numai direcțiile nefavorabile, fapt care aduce cu sine efecte dramatice de-a lungul vieții. Numărul KUA arată cum este indicat să te poziționezi acasă, la serviciu, în vizită, pentru a atrage în viață bani, sănătate, dragoste, împlinire.

Loading...

Cum se calculează numărul KUA?

În știința Feng Shui, numărul KUA se calculează în funcție de anul nașterii, cu ajutorul unor formule speciale, diferite pentru bărbați și femei. Fiecare număr KUA asociază punctele cardinale cu energii favorabile sau nefavorabile.

Direcțiile se citesc cu busola, iar în funcție de rezultatul obținut al numărului KUA, persoanele pot fi Vestice sau Estice:

  • Direcțiile favorabile grupei Vestice sunt: Nord-vest, Nord-est, Sud-vest, Vest și corespund la numerelor KUA 2, 5, 6, 7, 8.
  • Direcțiile favorabile grupei Estice sunt: Sud, Nord, Est, Sud-est și corespund numerelor la KUA 1, 3, 4, 9.

Unde și cum poți folosi direcțiile favorabile?

  • Acasă: cel mai important este să așezi patul pe una dintre direcțiile favorabile. De asemenea, orientează-te spre o direcție favorabilă atunci când gătești, ești într-o discuție cu membrii familiei sau prietenii, te uiți la TV, cu scopul de atrage înțelegere, inspirație, sănătate, bani.
  • La serviciu: așază biroul, monitorul sau privește spre o direcție favorabilă atunci când discuți cu șefii, colegii, coloraboratorii, clienții, pentru a atrage dezvoltare, productivitate, succes în afaceri.
AFLĂ CARE ESTE NUMĂRUL TĂU KUA:
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  12
VOTURI
2744
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.