Numărul Kua și direcțiile norocoase Feng Shui

26.MARTIE.2018
Numărul Kua și direcțiile norocoase Feng Shui

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pinterest.com

Considerat numărul norocos, acesta te ajută să ai succes în viață și să te ferești de ghinion. În știința Feng Shui, numărul KUA se află printr-o

formulă ce folosește data nașterii. Direcțiile care atrag succesul se identifică din numărul personal KUA. Marii oameni de afaceri din întreaga lume folosesc direcțiile Feng Shui pentru a avea un avantaj în fața concurenței. Calculându-ți numărul KUA și aplicând direcțiile favorabile, îți îmbunătățești situațiile relaționale și materiale. Află numărul KUA și pregătește-ți mintea pentru succes și reușită!

Numărul personal KUA te ajută să afli:

  • direcțiile favorabile, cu ajutorul cărora poți atrage bani, dragoste, sănătate, progres;
  • direcțiile nefavorabile, pe care trebuie să le eviți, deoarece predispun la certuri, divorț, ghinion, trădări, pierderi de bani, boli.

Atunci când nu știi care sunt direcțiile favorabile, riști să folosești numai direcțiile nefavorabile, fapt care aduce cu sine efecte dramatice de-a lungul vieții. Numărul KUA arată cum este indicat să te poziționezi acasă, la serviciu, în vizită, pentru a atrage în viață bani, sănătate, dragoste, împlinire.

Cum se calculează numărul KUA?

În știința Feng Shui, numărul KUA se calculează în funcție de anul nașterii, cu ajutorul unor formule speciale, diferite pentru bărbați și femei. Fiecare număr KUA asociază punctele cardinale cu energii favorabile sau nefavorabile.

Direcțiile se citesc cu busola, iar în funcție de rezultatul obținut al numărului KUA, persoanele pot fi Vestice sau Estice:

  • Direcțiile favorabile grupei Vestice sunt: Nord-vest, Nord-est, Sud-vest, Vest și corespund la numerelor KUA 2, 5, 6, 7, 8.
  • Direcțiile favorabile grupei Estice sunt: Sud, Nord, Est, Sud-est și corespund numerelor la KUA 1, 3, 4, 9.

Unde și cum poți folosi direcțiile favorabile?

  • Acasă: cel mai important este să așezi patul pe una dintre direcțiile favorabile. De asemenea, orientează-te spre o direcție favorabilă atunci când gătești, ești într-o discuție cu membrii familiei sau prietenii, te uiți la TV, cu scopul de atrage înțelegere, inspirație, sănătate, bani.
  • La serviciu: așază biroul, monitorul sau privește spre o direcție favorabilă atunci când discuți cu șefii, colegii, coloraboratorii, clienții, pentru a atrage dezvoltare, productivitate, succes în afaceri.
AFLĂ CARE ESTE NUMĂRUL TĂU KUA:
4864
4.25
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.