5 zodii vor avea ghinion extrem în anul Mistrețului de pământ 2019. Remedii Feng Shui

5 zodii vor avea ghinion extrem în anul Mistrețului de pământ 2019. Remedii Feng Shui

5 zodii au mare nevoie să înlăture energia negativă cu remedii feng shui, pentru a-și face viața mai bună în 2019. În anul 2019 zodiile Șarpe și

Maimuță, care formează aspectele astrale de Ciocnire și Rănire cu zodia Mistreț au nevoie să țină în casă pagoda celor 5 elemente, pentru a dizolva energia negativă. În plus, aceste zodii se confruntă cu valul de energie negativă a dezastrelor, adusă în sectorul lor zodiacal de steaua 5. Pentru a atrage mai multe oportunități, noroc de reușită, Șerpii și Mistreții ar trebui să poarte un pandantiv cu piatra dorințelor.

O altă zodie pentru care Mistrețul de pământ nu promite un an prea bun este Dragonul. Nativii Dragon ar putea fi în anul 2019 victimele infidelității, iar pentru a dizolva energia nefericirii în dragoste ar fi bine să așeze în dormitor Floarea dragostei feng shui.

De asemenea, recomandăm pentru Dragonii care nu vor să piardă nici timp și nici bani din pricina unor afaceri păguboase, să țină în birou sau în living Rinocerul cu elefant albastri.

9712
4.43
SHARE

Nativii Capră ar trebui să ia în serios faptul că energia marilor ghinioane le tranzitează sectorul zodiacal în acest an. Chiar dacă aceștia se bucură de protecție din partea Mistrețului, cu care fac combinație armonioasă, totuși pericolele îi vor pândi la tot pasul dacă nu se vor proteja cu ajutorul remediului Buddha vesel auriu.

Nativii Tigru ar fi bine să știe că în anul Mistrețului atrag energie negativă atât în urma formării aspectului de Distrugere cu Mistrețul, cât și din pricina energiei bolilor din sectorul zodiacal. De aceea, starea lor de sănătate ar putea fi amenințată și remediul ideal pentru a se proteja este un Wu lou cu cei 8 nemuritori, care să-i ajute să atragă energia norocului divin, longevitate.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!