5 zodii vor avea ghinion extrem în anul Mistrețului de pământ 2019. Remedii Feng Shui

11.IANUARIE.2019
5 zodii vor avea ghinion extrem în anul Mistrețului de pământ 2019. Remedii Feng Shui
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: media.istockphoto.com
5 zodii au mare nevoie să înlăture energia negativă cu remedii feng shui, pentru a-și face viața mai bună în 2019. În anul 2019 zodiile Șarpe și

Maimuță, care formează aspectele astrale de Ciocnire și Rănire cu zodia Mistreț au nevoie să țină în casă pagoda celor 5 elemente, pentru a dizolva energia negativă. În plus, aceste zodii se confruntă cu valul de energie negativă a dezastrelor, adusă în sectorul lor zodiacal de steaua 5. Pentru a atrage mai multe oportunități, noroc de reușită, Șerpii și Mistreții ar trebui să poarte un pandantiv cu piatra dorințelor.

O altă zodie pentru care Mistrețul de pământ nu promite un an prea bun este Dragonul. Nativii Dragon ar putea fi în anul 2019 victimele infidelității, iar pentru a dizolva energia nefericirii în dragoste ar fi bine să așeze în dormitor Floarea dragostei feng shui.

Loading...

De asemenea, recomandăm pentru Dragonii care nu vor să piardă nici timp și nici bani din pricina unor afaceri păguboase, să țină în birou sau în living Rinocerul cu elefant albastri.

Nativii Capră ar trebui să ia în serios faptul că energia marilor ghinioane le tranzitează sectorul zodiacal în acest an. Chiar dacă aceștia se bucură de protecție din partea Mistrețului, cu care fac combinație armonioasă, totuși pericolele îi vor pândi la tot pasul dacă nu se vor proteja cu ajutorul remediului Buddha vesel auriu.

Nativii Tigru ar fi bine să știe că în anul Mistrețului atrag energie negativă atât în urma formării aspectului de Distrugere cu Mistrețul, cât și din pricina energiei bolilor din sectorul zodiacal. De aceea, starea lor de sănătate ar putea fi amenințată și remediul ideal pentru a se proteja este un Wu lou cu cei 8 nemuritori, care să-i ajute să atragă energia norocului divin, longevitate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
6685
4.43
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.