Venus retrograd în Scorpion 2018 aduce despărțiri, dorința de a schimba totul în jurul nostru

24.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd în Scorpion 2018 aduce despărțiri, dorința de a schimba totul în jurul nostru
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: astrologyking.com
Toți vom fi influențați de aceste tranzite grele, însă pentru fiecare dintre noi va însemna ceva diferit. Finele anului 2018 respectă tendința pe care

Universul a dezvoltat-o de prin luna Mai, aici ne referim la dorința de a schimba totul în jurul nostru. De astă dată vom acorda atenție celui mai delicat subiect, iubirea. Planeta Venus din data de 05.10.2018, ora 22:04, va fi în mișcare aparent retrogradă prin semnele Scorpion și Balanță.

Însă până pe 01.11.2018, până revine în domiciliu (Balanță), Venus aduce posibilitatea de a rupe unele relații complicate, în care nu am făcut decât să ne blocăm. În această situație includem relațiile începute în ultimii 12 ani, 3-5 ani, 1 an.

Loading...

De fapt, nimic nu este surprinzător la această tendință de regenerare a relațiilor, întrucât acum avem posibilitatea să fim sinceri cu noi înșine. Pe ultima 100 de metri, cu Jupiter în Scorpion, micul benefic face acest inventar astral și ne pune în fața unor situații ce nu pot fi rezolvate de alții, doar de noi depinde fericirea pe care o simțim, ideal ar fi să găsim ceea ce ne motivează în iubire.

venus retrograd zodiacool

Va fi o perioadă de 40 de zile extrem de interesantă, mai ales pentru cei care au secrete în plan amoros. Tot ce s-a legat din Octombrie 2017 pe plan afectiv și este ținut în umbră acum iese la suprafață, ceea ce este un lucru bun, deoarece vom ști pe cine să ținem alături de noi. În acest răstimp pot să apară persoane din trecut.

Tranzitul lui Venus retrograd în special prin elementul Balanță, între 1 Noiembrie -15 Noiembrie 2018, aduce posibilitatea la nivel global de a găsi noi metode de a rezolva unele problemele de ordin diplomatic, financiar etc.

În linii mari, toamna anului 2018 reprezintă schimbarea în proporție de 60-70% a influxului astral manifestat pe tot parcursul anului. Dacă până la începutul lunii Octombrie am fost foarte suspicioși, cuprinși de frica de a acționa, de a ne exprima stările, după 15 Noiembrie vom conștientiza că am fost prinși într-un coșmar. Soluția va fi să acționăm, pentru a ne îndeplini idealurile, pe care acum le conștientizăm.

În continuare cei mai bine aspectați sunt Leii, Scorpionii, Vărsătorii, Taurii sau persoanele care au Ascendentul în aceste semne. În linii mari, cu toții vom fi influențați de aceste tranzite grele, însă pentru fiecare va însemna ceva diferit.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
7439
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.