#reclama0#

Venus retrograd în Scorpion 2018 aduce despărțiri, dorința de a schimba totul în jurul nostru

#reclama10#
24.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd în Scorpion 2018 aduce despărțiri, dorința de a schimba totul în jurul nostru

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:astrologyking.com

Toți vom fi influențați de aceste tranzite grele, însă pentru fiecare dintre noi va însemna ceva diferit. Finele anului 2018 respectă tendința pe care
#reclama1#

Universul a dezvoltat-o de prin luna Mai, aici ne referim la dorința de a schimba totul în jurul nostru. De astă dată vom acorda atenție celui mai delicat subiect, iubirea. Planeta Venus din data de 05.10.2018, ora 22:04, va fi în mișcare aparent retrogradă prin semnele Scorpion și Balanță.

Însă până pe 01.11.2018, până revine în domiciliu (Balanță), Venus aduce posibilitatea de a rupe unele relații complicate, în care nu am făcut decât să ne blocăm. În această situație includem relațiile începute în ultimii 12 ani, 3-5 ani, 1 an.

#reclama7#

De fapt, nimic nu este surprinzător la această tendință de regenerare a relațiilor, întrucât acum avem posibilitatea să fim sinceri cu noi înșine. Pe ultima 100 de metri, cu Jupiter în Scorpion, micul benefic face acest inventar astral și ne pune în fața unor situații ce nu pot fi rezolvate de alții, doar de noi depinde fericirea pe care o simțim, ideal ar fi să găsim ceea ce ne motivează în iubire.

venus retrograd zodiacool

Va fi o perioadă de 40 de zile extrem de interesantă, mai ales pentru cei care au secrete în plan amoros. Tot ce s-a legat din Octombrie 2017 pe plan afectiv și este ținut în umbră acum iese la suprafață, ceea ce este un lucru bun, deoarece vom ști pe cine să ținem alături de noi. În acest răstimp pot să apară persoane din trecut.

#reclama3#

Tranzitul lui Venus retrograd în special prin elementul Balanță, între 1 Noiembrie -15 Noiembrie 2018, aduce posibilitatea la nivel global de a găsi noi metode de a rezolva unele problemele de ordin diplomatic, financiar etc.

În linii mari, toamna anului 2018 reprezintă schimbarea în proporție de 60-70% a influxului astral manifestat pe tot parcursul anului. Dacă până la începutul lunii Octombrie am fost foarte suspicioși, cuprinși de frica de a acționa, de a ne exprima stările, după 15 Noiembrie vom conștientiza că am fost prinși într-un coșmar. Soluția va fi să acționăm, pentru a ne îndeplini idealurile, pe care acum le conștientizăm.

#reclama11#

În continuare cei mai bine aspectați sunt Leii, Scorpionii, Vărsătorii, Taurii sau persoanele care au Ascendentul în aceste semne. În linii mari, cu toții vom fi influențați de aceste tranzite grele, însă pentru fiecare va însemna ceva diferit.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.