Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

12.MARTIE.2018
Defectele ascunse ale semnelor zodiacale
Astrologie AUTOR: FOTO: sciencedaily.com
Horoscopul defectelor: descoperă partea ascunsă a semnelor zodiacale. Rolul astrologiei este de a ajuta oamenii să înțeleagă caracteristicile semnelor

zodiacului. După ce am discutat despre calitățile fiecărui semn zodiacal, trebuie să discutăm și despre defecte. Care sunt cele mai negative trăsături, tratate cu un strop de amuzament, pentru a îndulci subiectul.

Berbec: egocentric
Berbecul este asemenea unui copil astrologic, totul în viața sa este despre sine, nu are timp să asculte alte persoane. Să nu fii surprinz dacă îl vei solicita într-o problemă și nu vei obține un răspuns satisfăcător. Scoate pe gură cuvinte fără să gândească și tot el nu înțelege ce este în neregulă cu tine și de ce ești supărat cu el. Crede că întotdeauna are dreptate.

Taur: leneș
Taurul este un leneș înnăscut și va încerca să ajungă să facă cât mai puțină muncă posibilă, chiar îi va pune pe alții să îi facă treaba. În plus, la cât este de încăpățânat, dacă nu vrea să facă un anumit lucru, nu îl va face, va găsi el o cale de a convinge pe cineva să-l ”ajute”. Iar la final, bineînțeles, va arăta tuturor cât de deștept este.

Gemeni: extrem de vorbăreț
Nativului Gemeni îi place să vorbească, să vorbească și iar să vorbească. Pentru nimic în lume să nu-i spui un secret, căci se va ”scăpa” și-l va spune altora. Cu o multitudine de gânduri în cap, obișnuiește să vorbească despre mai multe subiecte la un moment dat. Acest lucru îl face să fie greu de urmărit, fiind greu să ții pasul cu el.

Rac: cu stimă de sine prea ridicată
Racul nu acceptă sub nicio formă să fie criticat. Dacă vrei să-l sfătuiești într-o anumită privință, încearcă să-ți alegi cu mare atenție cuvintele, pentru că un Rac nu uită niciodată dacă îl vei jigni pe el sau pe cei dragi lui. Starea lui de spirit se schimbă foarte des, se lasă copleșit de emoții, dar chiar și când știe că a greșit, nu cumva să-i spui și tu asta.

Leu: arogant
Leul uneori uită că este doar stăpânul junglei și nu al întregii lumi. Întotdeauna întârzie la întâlniri, pentru că îi place să-și facă o intrare grandioasă. Cheltuie bani pe plăceri scumpe, la petreceri. Îi place să se relaxeze și să vadă cum alții îi satisfac nevoile. Nu o face din rea cuviință, doar că el chiar crede că merită acest tratament preferențial.

Loading...

DE INTERES: Zodiac european

Fecioară: obsesiv-perfecționistă
Atunci când ieși la întâlnire cu o Fecioară, să te aștepti să stea jumătate de oră pentru a compara două tipuri de brânzeturi. Aceasta vrea ca totul să fie perfect, cel mai mic lucru o deranjează și o face să-și iasă din minți. La muncă, fiecare document trebuie să fie perfect, pus în ordine și printat pe același tip de hârtie. Este prea critică, pentru că nu nimeni nu poate fi la fel de perfectă ca ea.

Balanță: narcisistă
Balanța trăiește pentru frumusețe, iubește moda și ținutele care o pun în evidență. Acest lucru presupune, de asemenea, că va flirta cu oricine crede că arăta bine. Îi place să fie înconjurată de lucruri fine, de calitate. Pentru a fi atractivă ar fi în stare să poarte pantofi care îi rănesc picioarele sau haine incomode. Te întrebi dacă se teme că va rămâne falită? În niciun caz, cineva sigur o va salva, doar e cea mai frumoasă.

Scorpionul: prea competitiv
Scorpionul este foarte competitiv, deși nu arată asta, ci dimpotrivă. La serviciu crede că fiecare coleg trebuie să-și vadă de treburile sale, să lupte pentru a avansa în funcție. De asemenea, își va fixa o pradă, asigurându-se că el nu va fi o pradă pentru alții.

Săgetător: cu capul în nori
Când vorbește, Săgetătorul este atât de setat pe reușită încât nu-și dă seama că poate să se rănească sau să rănească pe alții pentru a-și atinge scopul. Nesăbuit, ajunge de multe ori să-și facă rău, cel mai des din prea multă adrenalină. Este atât de preocupat să salveze lumea, încât uită de el și se epuizează. Săgetatorul chiar crede că poate și preferă să lase micile detalii, cum ar fi atenția, în seama altora.

Capricorn: exagerat de ambițios
Capricornul se află într-o permanență evoluție socială. Nu se oprește din a vrea tot mai mult, iar deseori poate răni, doar pentru a ajunge cât mai sus pe scara socială. Dacă e angajat vrea director, dacă e director, vrea primar, dacă e primar, vrea președinte, dar va și munci ca să ajungă acolo. Relația cu un Capricorn va merge fără probleme, atâta timp cât înțelegi că el vrea și poate să dovedească acest lucru, în ciuda riscurilor.

Vărsător: nonconformist
Vărsătorul pare că trăiește deja în viitor, iar obiectivul lui este să se distanțeze de lumea asta plictisitoare. De aceea încearcă mereu lucruri noi și își asumă riscuri. Se schimbă ca fulgerul și abia se înțelege el, apăi alții. Crede că regulile sunt pentru alte persoane, el are nevoie de muuultă libertate, dorește să facă lucrurile pe propria cale. Îi place să încerce mereu noi și noi personalități, așa nu se plictisește.

Pești: visător
Se simte deseori complexat și nu crede că este în stare să realizeze ceva, de aceea doar visează. Adesea începe proiecte pe care le abandonează de plictiseală. Este foarte priceput iar ceilalți pot profita de el tocmai pentru că își imaginează că toată lumea e bună. Când ești visător însă, ai nevoie musai de ceva care să te facă să cobori cu picioarele pe pământ. Acel ceva reprezintă o colecție de pantofi.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI
6517
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.