Cum să te înțelegi cu șeful? Află cum să te pui bine cu el după tipul de personalitate

10.APRILIE.2018
Cum să te înțelegi cu șeful? Află cum să te pui bine cu el după tipul de personalitate
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: content1.jdmagicbox.com
Nu este deloc ușor să te înțelegi cu șeful tău, de aceea ne-am gândit să-ți oferim câteva sfaturi utile. Cine nu-și dorește să aibă un șef cu care

să se înțeleagă de minune, să fie pe aceeași lungime de undă? Cum însă lucrurile nu sunt chiar atât de roz, relațiile cu șefii pot fi uneori dificile, atunci când nu-i cunoaștem și nu știm cum să ne comportăm cu ei. Felul lor de a fi ne induce ideea că sunt severi, dificili, însă chiar așa o fi? Haide să aflăm cum să ne comportăm cu șefii în funcție de zodie:

BERBEC
Deseori nu are răbdarea de a-și asculta subalternii, nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că se plictisește, este foarte dinamic, lucrează la vreo 10-12 proiecte deodată și își dorește să-și ”molipsească” și angajații de același ritm alert. Clar nu vei avea un job relaxant și calm, dacă vrei să te placă, fii mereu entuziasmat de ceea ce faci, onest, dinamic, curajos să accepți noi provocări.

TAUR
Muncitor, cu o rezistență de neimaginat, acesta se așteaptă ca oamenii săi să fie la fel, ceea ce înseamnă să facă față solicitărilor abundente. Șeful Taur știe ce poate, este mereu sigur pe ceea ce întreprinde, iar această atitudine atrage reușita. Satisfacția materială este tot ce contează pentru el, nu titluri nesemnificative. Dacă vrei să te placă, dovedește că ești chibzuit, hotărât, integru, iar răsplata va fi pe măsură.

GEMENI
Vorbăreț din cale-afară, acest tip de șef va fi unul pe placul tău. Îi place la nebunie să stea la povești, însă în momente de criză, va veni cu prima soluție care-i răsare în minte, pe care îți va cere cu rapiditate să o implementezi. Dacă se va simți forțat de împrejurări sau depășit de situație, va pleca repejor de pe poziția de șef, pentru a face ceva mai palpitant, mai puțin complicat și obositor. Vrei să-i fii pe plac? Atunci argumentează-ți cu inteligență opiniile, cu siguranță te va aprecia.

Loading...
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
5428
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.