Cum să te înțelegi cu șeful? Află cum să te pui bine cu el după tipul de personalitate

10.APRILIE.2018
Cum să te înțelegi cu șeful? Află cum să te pui bine cu el după tipul de personalitate

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:content1.jdmagicbox.com

Nu este deloc ușor să te înțelegi cu șeful tău, de aceea ne-am gândit să-ți oferim câteva sfaturi utile. Cine nu-și dorește să aibă un șef cu care

să se înțeleagă de minune, să fie pe aceeași lungime de undă? Cum însă lucrurile nu sunt chiar atât de roz, relațiile cu șefii pot fi uneori dificile, atunci când nu-i cunoaștem și nu știm cum să ne comportăm cu ei. Felul lor de a fi ne induce ideea că sunt severi, dificili, însă chiar așa o fi? Haide să aflăm cum să ne comportăm cu șefii în funcție de zodie:

BERBEC

Deseori nu are răbdarea de a-și asculta subalternii, nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că se plictisește, este foarte dinamic, lucrează la vreo 10-12 proiecte deodată și își dorește să-și ”molipsească” și angajații de același ritm alert. Clar nu vei avea un job relaxant și calm, dacă vrei să te placă, fii mereu entuziasmat de ceea ce faci, onest, dinamic, curajos să accepți noi provocări.

Loading...

TAUR

Muncitor, cu o rezistență de neimaginat, acesta se așteaptă ca oamenii săi să fie la fel, ceea ce înseamnă să facă față solicitărilor abundente. Șeful Taur știe ce poate, este mereu sigur pe ceea ce întreprinde, iar această atitudine atrage reușita. Satisfacția materială este tot ce contează pentru el, nu titluri nesemnificative. Dacă vrei să te placă, dovedește că ești chibzuit, hotărât, integru, iar răsplata va fi pe măsură.

GEMENI

Vorbăreț din cale-afară, acest tip de șef va fi unul pe placul tău. Îi place la nebunie să stea la povești, însă în momente de criză, va veni cu prima soluție care-i răsare în minte, pe care îți va cere cu rapiditate să o implementezi. Dacă se va simți forțat de împrejurări sau depășit de situație, va pleca repejor de pe poziția de șef, pentru a face ceva mai palpitant, mai puțin complicat și obositor. Vrei să-i fii pe plac? Atunci argumentează-ți cu inteligență opiniile, cu siguranță te va aprecia.

RAC

O persoană pentru care stabilitatea financiară contează mult, tocmai de aceea va lupta pentru ceea ce-și dorește, fiind ambițios, hotărât și cu un spirit întreprinzător foarte dezvoltat. Aparent simpatic și săritor, acesta are grijă să-și instaureze treptat propriile reguli, să ajungă sus, iar cei care îl vor susține și îl vor ajuta să-și ridice ”regatul” vor avea parte de aprecierea sa și vor fi răsplătiți.

LEU

Un team leader din naștere, acest nativ știe să-și aleagă cea mai bună echipă, să le împartă sarcinile, astfel încât el să nu aibă prea multe de făcut. Ordinele sale trebuie duse la îndeplinire fără prea multă vorbărie, altfel nu-I va deranja să te rănească prin atitudinea dominatoare. Consideră-te însă un norocos: dacă te-a ales în echipa lui, înseamnă că a văzut în tine potențialul, talentul. Multă hotărâre și spor, iar răsplata va veni.

FECIOARĂ

Șeful Fecioară nu este chiar un șef, cel puțin nu unul de care să-ți fie frică. Este adeptul autodisciplinei și a onestității, atribute care, cel mai probabil, l-au propulsat în vârful ierarhiei profesionale. Ce caută să instaureze în echipă? Ordine, organizare, curățenie, economie, punctualitate, lăsând la o parte mândria, arivismul. Cam multe? Nu te panica, dacă ești serios și deschis comunicării, restul va veni de la sine.

BALANȚĂ

Probabil din pură întâmplare ajuns șef, nativul Balanță își dorește să mulțumească pe toată lumea, motiv pentru care nu va lua chiar cele mai înțelepte decizii și va dori să renunțe cât de repede la poziția sa. Își dorește doar o situație materială satisfăcătoare, un job fără stres și efort psihic. Nu va ști să găsească oportunități de dezvoltare, să ofere angajaților săi bonusuri suplimentare, tot ce implică prea mult stres. Vrei să-i fii pe plac…ce-ai zice să-i faci treaba?

SCORPION

Opusul Balanței, Scorpionul a ajuns la conducere pentru că a vrut asta, și încă mult. Foarte ambițios, mereu atent, odată ajuns șef își va impune propriile reguli, propria echipă, pe care va avea grijă să o cunoască, să identifice fiecărui subaltern slăbiciunile și, ulterior, să profite de ele. Se pune pe el înaintea tuturor, de aceea nu va ține cont de nevoile celorlalți. Important este să muncești și să faci față sarcinilor impuse.

DE INTERES: Zodiac european

SĂGETĂTOR

Tipul de șef în subordinea căruia vei avea parte de muuulte surprize. Așteaptă-te ca regulile să se schimbe de la o zi la alta, iar acțiunile sale mereu să aibă o justificare… mai puțin plauzibilă. Înarmează-te cu o răbdare de fier, pregătește-te pentru mult stres și critică… constructivă. Sarcinile tale vor fi altele în fiecare zi, căci șeful tău se va răzgândi și va considera că mai bine faci altceva, mai productiv pentru afacere.

CAPRICORN

Șeful priceput la toate, care te va instrui indiferent pe ce post te-a angajat. Va căuta de la angajații săi să aibă cunoștințe și competențe demne de apreciat, să fie aproape la fel de buni ca el. Acest lucru înseamnă o multitudine de sarcini de efectuat, chiar dacă nu țin de specialitatea ta, te va învăța el. Iar pe timpul procesului, va avea grijă să te urmărească, poate poate îl vei impresiona. Un sfat pentru a-i fi pe plac? Muncește mult și cere puțin. Cam dificil, nu?

VĂRSĂTOR

Nu îi place să-și asume responsabilități, de aceea nu se bucură prea mult de postura de șef, desi se simte bine când se prezintă drept mentorul tău, modelul demn de urmat în fața tuturor. Se așteaptă să știi ce își dorește de la tine, desi nu îți comunică aproape niciodată ceea ce trebuie să faci, când sau cum. Mândru, se crede net superior celorlalți, motiv pentru care nu se va gândi să-și răsplătească angajații cu salarii satisfăcătoare.

PEȘTI

Un nativ căruia clar nu-i place să fie șef. Chiar dacă este înzestrat cu potențialul necesar, felul său de a fi îl împiedică să se impună, să știe să se facă respectat și apreciat de către ceilalți. Foarte înțelegător, îngăduitor, prea implicat emoțional în viața personală a subalternilor săi, acest nativ se consumă mult prea mult și ajunge să răbufnească atunci când te aștepți mai puțin.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Tigru și Bivol este Nord-Estul. Nativii din aceste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.