Săgetător – Eclipsă de Lună 7 august

Săgetător – Eclipsă de Lună 7 august
Se recomandă multă prudență în această perioadă, deoarece Săgetătorii par să fie cei mai afectați de Eclipsa de Lună. Vor exista probleme de

infidelitate, dar și noroc pe partea financiară. Citește despre schimbările pe care le aduce Eclipsa în viața Săgetătorilor. Săgetătorii vor ieși probabil cei mai șifonați din toată această poveste, lucru deloc de mirare. Dacă ne uităm pe Harta Momentului, se observă că Saturn, în conjuncție cu Lilith, face aspect important atât cu Jupiter, guvernatorul vostru, cât și cu toate planetele care creează aspecte ce influențează zodia Leu.

O perioadă deloc propice nativilor Săgetător

Dacă este vorba de luarea unei decizii din punct de vedere afectiv, trebuie să măsurați de 10 ori și să tăiați o dată.

Probleme de infidelitate, relații extraconjugale

Nu vă luați după spusele ce ajung la urechile voastre, vă puteți înșela cu privire la infidelitatea pe care considerați că o manifestă partenerul sau totodată voi înșivă puteți fi protagoniștii unor situații extraconjugale, care pot fi de mascate fie de către un prieten, fie chiar de voi, prin intermediul tehnologiei.

Ca și în cazul Gemenilor, totul pare că se complică de la o zi la alta și ceea ce Săgetătorii consideră de neglijat se va transforma în probleme suplimentare.

Parte financiară înfloritoare și diplomație în acțiuni

Partea financiară va fi cea care va îndulci viața acestor nativi, dar ea depinde de anumite persoane. Chiar dacă vă place sau nu, nu vă permiteți luxul să le spuneți ceea ce simțiți, acum nu este momentul, după data de 25 august 2017 veți trece la fapte. Săgetătorii în luna august vor manifesta o latură diplomatică, pe care nu au mai utilizat-o până acum.

Noroc pe plan afectiv

Totul pare, pentru o scurtă de timp, că se transformă în bine, pare că vă surâde norocul pe plan afectiv.
Cele două Eclipse, din 7 august și 21 august, trebuie să vă tempereze și să vă determine să lucrați pe partea intuitivă pentru a arăta o latură mult mai plăcută celorlalți.

Schimbare de domiciliu, atenție la investiții

Mulți se vor întoarce acasă din străinătate sau vor schimba domiciliul actual pentru unul în străinătate.
Ideea de a vă muta este înrădăcinată de mult timp, dar acum se observă că a venit momentul să treceți la fapte.

Nu este recomandat ca în această perioadă să se facă investiții mari, nu vă asociați pentru că va veni o perioadă în care veți fi nevoiți să dați socoteală, iar acea situație nu vă va plăcea.

Acționați pe cont propriu, întrucât șansa este de partea voastră.

Sursă foto: cosmicpsychic.com

Vezi și Horoscop 2017 Săgetător

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.