Capricorn în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Capricorn în zodiacul chinezesc

15.FEBRUARIE.2017
Ești Capricorn? Zodiacul chinezesc te definește drept tipul omului care are demnitate, tărie și putere psihică. Fiecare zodie europeană are corespondență

în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Capricorn după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Capricorn.

Prima dată identificăm corespondența pentru decadele lunare ale Capricorn în zodiacul chinezesc.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Capricorn este:

Loading...
  • Șobolan, dacă te-ai născut între 21 decembrie – 5 ianuarie
  • Bivol, dacă te-ai născut între 6 – 20 ianuarie

Capricorn – Șobolan (21 decembrie – 5 ianuarie)

Acești nativi urmăresc să-și atingă scopul propus, muncesc cu mare responsabilitate și mereu se preocupă să găsească idei și soluții. Țin foarte mult la imaginea lor publică, drept pentru care își înfrânează gândurile machiavelice. Țin la cei care progresează, îi respectă și au grijă să le răsplătească eforturile. Nu sunt persoane cărora să le placă să piardă vremea, de aceea își construiesc propria afacere încă pe la vârstă fragedă sau se apucă de muncă chiar din adolescență.

Capricorn – Bivol (6 – 20 ianuarie)

Acești nativi sunt reprezentați de tipul diplomatului la patru ace, căruia îi place să dețină funcții înalte. Nu îl interesează atât de mult banii cât satisfacția emoțională a muncii bine făcute. Cu un astfel de om în preajmă, progresul este sigur. Foarte muncitor, mereu găsește câte ceva de rezolvat și are talentul să termine ceea ce a început. Îl ajută tăria de caracter și răbdarea de neclintit.

Este un partener ideal de afaceri, nu se laudă și nici nu aruncă cu vorbe în vânt. Este demn și își ține promisiunile. Desigur, are și o doză de încăpățânare, iar uneori crede că numai el poate să facă cel mai bine un lucru, dar în general este un șef excepțional. În afaceri, are o perspectivă largă și tratează problemele cu rațiune, fără să se implice emoțional. Este un afacerist de succes.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Capricorn este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Capricorn după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Capricorn poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,22  9
VOTURI
21216
4.22
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Calendarul menstrual
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Horoscop sexual TAUR. Horoscop erotic Taur: femeia Taur și barbatul Taur
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Citirea direcției de orientare
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.