Transport gratuit peste 199 lei

Capricorn în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Capricorn în zodiacul chinezesc

Capricorn în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Capricorn în zodiacul chinezesc

Ești Capricorn? Zodiacul chinezesc te definește drept tipul omului care are demnitate, tărie și putere psihică. Fiecare zodie europeană are corespondență

în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Capricorn după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Capricorn.

Prima dată identificăm corespondența pentru decadele lunare ale Capricorn în zodiacul chinezesc.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Capricorn este:

  • Șobolan, dacă te-ai născut între 21 decembrie – 5 ianuarie
  • Bivol, dacă te-ai născut între 6 – 20 ianuarie

Capricorn – Șobolan (21 decembrie – 5 ianuarie)

Acești nativi urmăresc să-și atingă scopul propus, muncesc cu mare responsabilitate și mereu se preocupă să găsească idei și soluții. Țin foarte mult la imaginea lor publică, drept pentru care își înfrânează gândurile machiavelice. Țin la cei care progresează, îi respectă și au grijă să le răsplătească eforturile. Nu sunt persoane cărora să le placă să piardă vremea, de aceea își construiesc propria afacere încă pe la vârstă fragedă sau se apucă de muncă chiar din adolescență.

Capricorn – Bivol (6 – 20 ianuarie)

Acești nativi sunt reprezentați de tipul diplomatului la patru ace, căruia îi place să dețină funcții înalte. Nu îl interesează atât de mult banii cât satisfacția emoțională a muncii bine făcute. Cu un astfel de om în preajmă, progresul este sigur. Foarte muncitor, mereu găsește câte ceva de rezolvat și are talentul să termine ceea ce a început. Îl ajută tăria de caracter și răbdarea de neclintit.

Este un partener ideal de afaceri, nu se laudă și nici nu aruncă cu vorbe în vânt. Este demn și își ține promisiunile. Desigur, are și o doză de încăpățânare, iar uneori crede că numai el poate să facă cel mai bine un lucru, dar în general este un șef excepțional. În afaceri, are o perspectivă largă și tratează problemele cu rațiune, fără să se implice emoțional. Este un afacerist de succes.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Capricorn este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Capricorn după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Capricorn poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online