Eșec la prima întâlnire: top 4 zodii care te pun pe fugă

05.MARTIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Unele zodii au obiceiul prost de a nu face o primă impresie tocmai bună, ba chiar reușesc să-i pună pe fugă pe unii oameni cu care interacționează.

Descoperă care sunt acestea. Seriozitatea, un ușor aer de superioritate ori de superficialitate pot strica o primă impresia la o primă întâlnire. Cei care ajung la a doua întâlnire descoperă însă că acestea erau doar mecanisme de apărare. Descoperă acum care sunt nativii care nu fac o primă impresie prea bună. Berbec - Nativul Berbec este unul dintre nativii care pun foarte ușor oamenii pe fugă.

Îi este foarte ușor să atragă atenția asupra sa, dar nu este de bun augur, pentru că modul în care iese în evidență poate fi copleșitor pentru cei care nu îl cunosc. Impulsivitatea și orgoliul său îl transformă într-un fel de tiran în ochii nou-veniților.

Loading...

Fecioară

Nativul Fecioară este extrem de selectiv, elegant, inteligent, dar are un anumit aer de superioritate, ceea ce îl face greu de abordat. Este rece față de persoanele pe care nu le cunoaște, discută doar despre lucruri practice, rezultate și muncă, iar glumele nu prea își găsesc locul. Să nu uităm de proverbiala critică specifică acestui nativ. După ce îl cucerești însă și lasă garda jos însă, lucrurile stau cu totul diferit!

Capricorn

Nativul Capricorn este extraordinar de serios și implicat în munca sa. Cu greu ar putea aduce cineva vorba de distracție sau modalități de petrecere a timpului liber atunci când acesta are ceva de rezolvat la muncă. Pur și simplu nu își poate lua gândul de la asta. Unii ar putea crede că este arogant și lipsit de sentimente. Atunci când ajungi să îl cunoști, descoperi că este genul de om pe care te poți baza oricând și un prieten excepțional.

Rac

Nativul Rac pare oarecum superficial la prima vedere, deoarece are obiceiul să vorbească despre propria persoană prea mult și să își pună sentimentele pe tavă. În plus, deseori este pesimist și tinde să îi molipsească pe cei din jur cu tristețea sa. Pe parcurs, nu se mai ascunde în spatele supărării și ajunge să își împărtăşească bucuriile, experiențele pozitive și să fie un adevărat sprijin pentru cei dragi.

Prima impresie contează foarte mult, iar aceste patru zodii o folosesc adesea pentru a-și tria cercul de prieteni și pentru a fi siguri că cei din jur sunt compatibili cu ei.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  5
VOTURI
2901
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic PESTI. Plăceri în pat femeia si barbatul Pesti
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Horoscop 2019 BERBEC SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul
Zodiac chinezesc MISTRET 2019, horoscop chinezesc 2019 BANI și carieră
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.