Transport gratuit peste 199 lei

Eșec la prima întâlnire: top 4 zodii care te pun pe fugă

Eșec la prima întâlnire: top 4 zodii care te pun pe fugă

Unele zodii au obiceiul prost de a nu face o primă impresie tocmai bună, ba chiar reușesc să-i pună pe fugă pe unii oameni cu care interacționează.

Descoperă care sunt acestea. Seriozitatea, un ușor aer de superioritate ori de superficialitate pot strica o primă impresia la o primă întâlnire. Cei care ajung la a doua întâlnire descoperă însă că acestea erau doar mecanisme de apărare. Descoperă acum care sunt nativii care nu fac o primă impresie prea bună. Berbec - Nativul Berbec este unul dintre nativii care pun foarte ușor oamenii pe fugă.

Îi este foarte ușor să atragă atenția asupra sa, dar nu este de bun augur, pentru că modul în care iese în evidență poate fi copleșitor pentru cei care nu îl cunosc. Impulsivitatea și orgoliul său îl transformă într-un fel de tiran în ochii nou-veniților.

Fecioară

Nativul Fecioară este extrem de selectiv, elegant, inteligent, dar are un anumit aer de superioritate, ceea ce îl face greu de abordat. Este rece față de persoanele pe care nu le cunoaște, discută doar despre lucruri practice, rezultate și muncă, iar glumele nu prea își găsesc locul. Să nu uităm de proverbiala critică specifică acestui nativ. După ce îl cucerești însă și lasă garda jos însă, lucrurile stau cu totul diferit!

Capricorn

Nativul Capricorn este extraordinar de serios și implicat în munca sa. Cu greu ar putea aduce cineva vorba de distracție sau modalități de petrecere a timpului liber atunci când acesta are ceva de rezolvat la muncă. Pur și simplu nu își poate lua gândul de la asta. Unii ar putea crede că este arogant și lipsit de sentimente. Atunci când ajungi să îl cunoști, descoperi că este genul de om pe care te poți baza oricând și un prieten excepțional.

Rac

Nativul Rac pare oarecum superficial la prima vedere, deoarece are obiceiul să vorbească despre propria persoană prea mult și să își pună sentimentele pe tavă. În plus, deseori este pesimist și tinde să îi molipsească pe cei din jur cu tristețea sa. Pe parcurs, nu se mai ascunde în spatele supărării și ajunge să își împărtăşească bucuriile, experiențele pozitive și să fie un adevărat sprijin pentru cei dragi.

Prima impresie contează foarte mult, iar aceste patru zodii o folosesc adesea pentru a-și tria cercul de prieteni și pentru a fi siguri că cei din jur sunt compatibili cu ei.

Viziteaza magazinul online