Vărsător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc

24.IANUARIE.2017
Vărsător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Vărsător? În zodiacul chinezesc, te poți numi o persoană incapabilă să urască pe cineva . Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul

chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Vărsător după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Vărsător.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc, apoi în funcție de anul nașterii.

Loading...

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Vărsător este:

  • Bivol: dacă te-ai născut între 20 ianuarie - 3 februarie
  • Tigru: daca te-ai născut între 4 - 18 februarie

Vărsător = Bivol (20 ianuarie – 3 februarie)

O persoană introvertită, calculată, cu o memorie excelentă, care se poate afirma în vânzări și comerț. Se mobilizează un pic mai lent și doar când are o motivație puternică va acționa rapid. Își calculează bine pașii în afaceri, nu se aruncă cu capul înainte decât dacă vede că se merită să facă efortul. Bivolul îl temperează pe Vărsătorul născut în prima decadă, îl face blând și foarte prietenos. Vărsătorul-Bivol va fi mai încăpățânat decât Vărsătorul-Tigru și un pic mai timid. Se asociază în afaceri numai cu persoane în care simte că poate avea încredere. Are răbdare, își face strategii de afaceri creative și inteligente. Este un partener de afaceri ideal, pentru că nu umblă cu agende ascunse.

Vărsător = Tigru (4 – 18 februarie)

Energici, plini de spontaneitate și cu idei revoluționare. Au o fire mai impulsivă decât cei din prima decadă și știu cum să combine informațiile pentru a genera noutăți pe piață. Liderul Tigru va marca viața unui Vărsător născut în această perioadă și va face ca viața lui să fie mai picantă. De aceea, la unii nativi poate apărea atracția spre vicii (e.g. băutură) și chiar furt de informații. Vărsătorul – Tigru adoră afacerile în care se obțin profituri peste noapte. Este un șef care face afaceri noi și progresiste. Se impune cu putere și obține succesul. Îi plac petrecerile unde poate să discute afaceri și să se distreze cu toată lumea.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Vărsător este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Vărsător după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Vărsător poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie
Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.