Transport gratuit peste 199 lei

Vărsător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc

Vărsător în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc

Ești Vărsător? În zodiacul chinezesc, te poți numi o persoană incapabilă să urască pe cineva . Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul

chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Vărsător după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Vărsător.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale zodiei Vărsător în zodiacul chinezesc, apoi în funcție de anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Vărsător este:

  • Bivol: dacă te-ai născut între 20 ianuarie - 3 februarie
  • Tigru: daca te-ai născut între 4 - 18 februarie

Vărsător = Bivol (20 ianuarie – 3 februarie)

O persoană introvertită, calculată, cu o memorie excelentă, care se poate afirma în vânzări și comerț. Se mobilizează un pic mai lent și doar când are o motivație puternică va acționa rapid. Își calculează bine pașii în afaceri, nu se aruncă cu capul înainte decât dacă vede că se merită să facă efortul. Bivolul îl temperează pe Vărsătorul născut în prima decadă, îl face blând și foarte prietenos. Vărsătorul-Bivol va fi mai încăpățânat decât Vărsătorul-Tigru și un pic mai timid. Se asociază în afaceri numai cu persoane în care simte că poate avea încredere. Are răbdare, își face strategii de afaceri creative și inteligente. Este un partener de afaceri ideal, pentru că nu umblă cu agende ascunse.

Vărsător = Tigru (4 – 18 februarie)

Energici, plini de spontaneitate și cu idei revoluționare. Au o fire mai impulsivă decât cei din prima decadă și știu cum să combine informațiile pentru a genera noutăți pe piață. Liderul Tigru va marca viața unui Vărsător născut în această perioadă și va face ca viața lui să fie mai picantă. De aceea, la unii nativi poate apărea atracția spre vicii (e.g. băutură) și chiar furt de informații. Vărsătorul – Tigru adoră afacerile în care se obțin profituri peste noapte. Este un șef care face afaceri noi și progresiste. Se impune cu putere și obține succesul. Îi plac petrecerile unde poate să discute afaceri și să se distreze cu toată lumea.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Vărsător este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Vărsător după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Vărsător poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

Viziteaza magazinul online