Balanță în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Balanță în zodiacul chinezesc

15.FEBRUARIE.2017
Balanță în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Balanță în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești o veritabilă Balanță? În zodiacul chinezesc, reprezinți tipul întreprinzătorului, dornic de lux. Fiecare zodie europeană are corespondență în

zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Balanță după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Balanță.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Balanță în zodiacul chinezesc, apoi anul nașetrii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Balanță este:

Loading...
  • Cocoș, pentru cei născuți între 23 septembrie – 7 octombrie
  • Câine, pentru cei născuți între 8 – 22 octombrie

Balanță - Cocoș (23 septembrie – 7 octombrie)

Această persoană este admiră tot ce strălucește. Afacerile trebuie să fie legate de ceva frumos și elegant. Îi place să facă activități care atrag atenția publică și se folosește din plin de carisma personală pentru a urca pe scara socială. Gândește lucrurile la rece, fără să se implice sentimental și de cele mai multe ori are succes în afaceri. Este o persoană harnică, nu dă înapoi de la treabă. Este ușor să ai un astfel de șef, deoarece întotdeauna el se va exprima clar și blând, rareori se enervează. Se bazează pe experiența acumulată de-a lungul vieții și nu neapărat pe studii. Îi place să socializeze cu colegii și lucrează bine în echipe.

Balanță – Câine (8 – 22 octombrie)

Mai tăcuți și mai circumspecți, reprezintă tipul liderului bine informat. Lucrează după logică, cu responsabilitate, fără să se implice emoțional. Au o fire mai rece și sunt genul de șefi care observă tot. Le place să conducă o afacere, să vadă lumea că au făcut ceva bun. Mereu vin cu idei și soluții și vrei să îi ai în preajmă la lucru, deoarece sunt sârguincioși și își vor face atât treaba lor, cât și pe a altora. Li se potrivesc afacerile precum IT, tehnologie. Pentru că își doresc o lume mai bună, dacă se implică în politică vor lupta pentrru schimbări în favoarea poporului.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Balanță este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Balanță după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Balanță poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.