Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Balanță în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Balanță în zodiacul chinezesc

Balanță în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Balanță în zodiacul chinezesc

Ești o veritabilă Balanță? În zodiacul chinezesc, reprezinți tipul întreprinzătorului, dornic de lux. Fiecare zodie europeană are corespondență în

zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Balanță după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Balanță.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Balanță în zodiacul chinezesc, apoi anul nașetrii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Balanță este:

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
  • Cocoș, pentru cei născuți între 23 septembrie – 7 octombrie
  • Câine, pentru cei născuți între 8 – 22 octombrie

Balanță - Cocoș (23 septembrie – 7 octombrie)

Această persoană este admiră tot ce strălucește. Afacerile trebuie să fie legate de ceva frumos și elegant. Îi place să facă activități care atrag atenția publică și se folosește din plin de carisma personală pentru a urca pe scara socială. Gândește lucrurile la rece, fără să se implice sentimental și de cele mai multe ori are succes în afaceri. Este o persoană harnică, nu dă înapoi de la treabă. Este ușor să ai un astfel de șef, deoarece întotdeauna el se va exprima clar și blând, rareori se enervează. Se bazează pe experiența acumulată de-a lungul vieții și nu neapărat pe studii. Îi place să socializeze cu colegii și lucrează bine în echipe.

Balanță – Câine (8 – 22 octombrie)

Mai tăcuți și mai circumspecți, reprezintă tipul liderului bine informat. Lucrează după logică, cu responsabilitate, fără să se implice emoțional. Au o fire mai rece și sunt genul de șefi care observă tot. Le place să conducă o afacere, să vadă lumea că au făcut ceva bun. Mereu vin cu idei și soluții și vrei să îi ai în preajmă la lucru, deoarece sunt sârguincioși și își vor face atât treaba lor, cât și pe a altora. Li se potrivesc afacerile precum IT, tehnologie. Pentru că își doresc o lume mai bună, dacă se implică în politică vor lupta pentrru schimbări în favoarea poporului.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Balanță este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Balanță după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Balanță poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit