Top romantism: Descoperă cele mai romantice și sensibile zodii

30.MAI.2019
Top romantism: Descoperă cele mai romantice și sensibile zodii

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Puține persoane dețin adevărata artă a romantismului, iar maeștrii iubirii se ascund în aceste zodii! Când vorbim despre partenerul ideal, cei mai mulți

dintre noi punem un accent special pe romantism și sensibilitate. Astrologul ZODIACOOL îți dezvăluie care sunt zodiile în topul romantismului!

Racul ocupă primul loc în top. Pentru acest nativ, totul trece prin prisma emoțiilor, a sentimentelor pe care nu îi este greu să și le exprime. Își declară iubirea, cu sinceritate. Este genul de persoană care scrie scrisori de dragoste, poezii și șoptește „Te iubesc”. Atunci când este îndrăgostit, este capabil de multe sacrificii și gesturi care să te surprindă.

Loading...

Pe al doilea loc sunt iubitorii, generoșii, visătorii Pești. Percep fiecare relație pe care o au ca ruptă din cărțile de povești și basme. Nu pun accentul pe iubirea fizică, ci pe cea sentimentală și spirituală. Adoră cinele la lumina lumânărilor, plimbările sub clar de lună, șoaptele dulci și dovezile de dragoste.

Balanța este fericita ocupantă a locului trei în topul romanticilor zodiacului european. Iubește să fie curtată, după moda veche, să fie alintată cu daruri de calitate. La fel se comportă și ea. Este genul de persoană care te surprinde mereu și cu care se poate discuta câte în Lună și în stele. Pune accentul pe timpul petrecut împreună și calitatea acestuia.

Ocupantul locului patru, nativul Taur, poate fi o surpriză pentru multe persoane. Deși este pragmatic și rațional, nu îi lipsește romantismul. Adoră momentele de răsfăț, cinele romantice pregătite în casă, dar și intimitatea și aventura într-un hotel de cinci stele. De cele mai multe ori, își demonstrează iubirea prin cadouri scumpe.

Așa cum spunea  Elinor Glyn, „romantismul este vraja care transformă praful vieţii de zi cu zi într-o ceaţă aurie.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.