Aplica

Top romantism: Descoperă cele mai romantice și sensibile zodii

Top romantism: Descoperă cele mai romantice și sensibile zodii

Puține persoane dețin adevărata artă a romantismului, iar maeștrii iubirii se ascund în aceste zodii! Când vorbim despre partenerul ideal, cei mai mulți

dintre noi punem un accent special pe romantism și sensibilitate. Astrologul ZODIACOOL îți dezvăluie care sunt zodiile în topul romantismului!

Racul ocupă primul loc în top. Pentru acest nativ, totul trece prin prisma emoțiilor, a sentimentelor pe care nu îi este greu să și le exprime. Își declară iubirea, cu sinceritate. Este genul de persoană care scrie scrisori de dragoste, poezii și șoptește „Te iubesc”. Atunci când este îndrăgostit, este capabil de multe sacrificii și gesturi care să te surprindă.

Pe al doilea loc sunt iubitorii, generoșii, visătorii Pești. Percep fiecare relație pe care o au ca ruptă din cărțile de povești și basme. Nu pun accentul pe iubirea fizică, ci pe cea sentimentală și spirituală. Adoră cinele la lumina lumânărilor, plimbările sub clar de lună, șoaptele dulci și dovezile de dragoste.

Compatibilitate zodii

Balanța este fericita ocupantă a locului trei în topul romanticilor zodiacului european. Iubește să fie curtată, după moda veche, să fie alintată cu daruri de calitate. La fel se comportă și ea. Este genul de persoană care te surprinde mereu și cu care se poate discuta câte în Lună și în stele. Pune accentul pe timpul petrecut împreună și calitatea acestuia.

Ocupantul locului patru, nativul Taur, poate fi o surpriză pentru multe persoane. Deși este pragmatic și rațional, nu îi lipsește romantismul. Adoră momentele de răsfăț, cinele romantice pregătite în casă, dar și intimitatea și aventura într-un hotel de cinci stele. De cele mai multe ori, își demonstrează iubirea prin cadouri scumpe.

Așa cum spunea Elinor Glyn, „romantismul este vraja care transformă praful vieţii de zi cu zi într-o ceaţă aurie.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!