Calendar Noiembrie 2019. Zile cu framantari greu de suportat

06.NOIEMBRIE.2019
Calendar Noiembrie 2019. Zile cu framantari greu de suportat

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Un val uriaș de gânduri negative vine să ne zguduie din temelie încrederea în noi înșine, predispoziție de a trece prin momente grele

În anumite momente ale lunii contextul astral este deosebit de dur, și de aceea avem nevoie de cât mai multă detașare, pentru a a face față încercărilor.

Pentru a nu ne simți ca o pană în vânt în fața evenimentelor din viața noastră, ci a fi cu picioarele pe pământ, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

Zile rele în perioada 7 Noiembrie – 6 Decembrie 2019

11, 13, 16, 19, 23, 25, 28 Noiembrie și 1, 4 Decembrie

În aceste zile, astrologul ZODIACOOL ne spune că ar fi bine să evităm să luăm decizii importante, deoarece nu vom fi tocmai în cea mai bună formă. În acest fel vom evita să trecem prin momente grele, fie că vorbim de dragoste, fie că vorbim de planul financiar.

Energia negativă din aceste zile va scoate la lumină cele mai intunecate zone ale subconștientului, făcându-ne să ne simțim nesiguri pe noi înșine. Provocările cele mai mari vor fi legate de planul psihic și emoțional, un val de gânduri negative va fi pe cale să ne zguduie din temelie încrederea în noi înșine.

Pe de altă parte, în aceste zile, dacă vom acționa cu fermitate, după un plan bine stabilit, șansele de a evolua vor fi maxime. (Ciocnire Mistreț-Șarpe)

11, 23 Noiembrie și 4 Decembrie

În aceste zile, senzația cea mai pregnantă va fi că ne învârtim într-un cerc vicios, din care nu avem nicio scăpare. Predispoziția la depresie și riscul de a ne face rău cu propria mână vor fi la cote ridicate. Un pericol iminent se anunță, este foarte posibil ca unii dintre noi să încerce să-și înnece amarul în alcool.

Însă acesta este doar vârful icebergului, pentru că de la o simplă idee de a consuma mai mult decât este necesar, se poate dezvolta un adevărat viciu. Prin urmare, astrologul ZODIACOOL recomandă atenție mare în alegerile pe care le facem. (Pedeapsă Mistreț-Mistreț)

19 Noiembrie și 1 Decembrie

Destinul nostru poate avea acum o turnură nefastă, vom da piept cu obstacole dificile, care vin să ne complice viața pe toate planurile.

E drept că norocul nu pică din cer, dar în aceste zile, orice acțiune am demara, va fi sortită pirderii de timp și bani. Unii dintre noi vor obține câteva rezultate bune, dar cu sacrificii enorme.

Sub nicio formă nu se recomandă să încercăm să ne schimbăm jobul în aceste zile, deoarece chiar dacă banii vor veni într-o primă fază, la scurt timp se va dovedi că responsabilitățile depășesc cu mult potențialul personal. De aceea, ar fi bine ca în aceste zile negre să lăsăm deoparte ambițiile și să încercăm să ne relaxăm. (Rănire Maimuță-Mistreț)

În zilele cu ghinion din calendarul prezentat mai sus suntem influențați de energia negativă. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.