Semne astrologice clare care indică o căsătorie fericită

04.SEPTEMBRIE.2018
Semne astrologice clare care indică o căsătorie fericită

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Fericirea cojugală poate fi determinată prin intermediul astrologiei, fiind luate în considerare aspecte energetice, conexiuni sufletești, lecții karmice și

altele. La bine și la greu până când moartea ne va despărți! Cine nu visează la asta atunci când se căsătorește? Câți sunt care nu speră din suflet că jurămintele făcute vor fi respectate? Fie că vede căsătoria ca simplu contract, fie că o percepe ca o uniune sacră, sfântă, orice om își dorește să aibă o căsnicie fericită.

Fericirea cojugală poate fi determinată prin intermediul astrologiei, fiind luate în considerare aspecte energetice, conexiuni sufletești, lecții karmice și altele, cumulate de specialiștii în astrologia BaZi în harta Celor 4 stâlpi ai destinului. Aceștia se calculează în funcție de data și ora la care ne-am născut. În ceea ce privește reușita maritală, aceasta poate fi citită după aspectele astrale produse în casa căsătoriei și a relațiilor, ce este influențată de Stâlpul Zilei (coloana a doua de la stânga la dreaptadin harta celor 4 Coloanele ale Destinului - exemplu de mai jos). Astrologia BaZi evidențiază predispoziția fiecăruia dintre noi la un viitor fericit, capacitatea de a avea o relație de lungă durată și șansa de a fi lipsită de probleme majore.

Loading...

harta astrologica zodiacool

De exemplu, în harta de mai sus, Stăpânul zilei este elementul Foc yin, în baza căuia se determină cei 10 zei. Astfel, se identifică punctele forte, dar și cele slabe ale noastre.

În cazul femeilor, indicatorul cel mai bun că va avea o căsnicie fericită este prezența următorilor zei:
- Diplomat (energia de a atrage un soț corect, disciplinat, cu reputație bună)
- Artist (energia de a atrage un soț gentil și rafinat)
- Orator (energia de a atrage un soț romantic, creativ și perseverent)

O căsătorie fericită în cazul bărbaților este indicată de prezența zeului Director, deci energia de a cuceri o femeie responsabilă, de încredere și șanse importante de compatibilitate în pat.

Să ne imaginăm situația cea mai fericită, în care cei doi sunt suflete pereche. Atunci, vom vedea în harta ei astrologică în casa căsătoriei zeul Diplomat, iar bărbatul va avea zeul Director.

La polul opus, predispoziția la nefericire în căsnicie este arătată de prezența zeilor Lider și Luptător, ce conduc frecvent la tensiuni, certuri, gelozie, violență, infidelitate.

Bineînțeles, combinațiile zeilor și apoi ale hărților celor 4 Coloane ale Destinului celor 2 parteneri sunt nenumărate, la fel ca interpretările, motiv pentru care este indicată realizarea unei analize personalizate.

În plus, importantă în fericirea noii familii este și energia zilei în care se oficializeză căsătoria. Dacă încă nu ați ales data marelui pas, poți face câteva încercări folosind calculator Coloanele Destinului pentru a o găsi pe cea mai potrivită pentru voi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: Se
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Previziuni anul 2020 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. 2020 este

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.