Horoscopul superstițiilor: Descoperă care este superstiția cea mai mare a zodiilor

17.MARTIE.2019
Horoscopul superstițiilor: Descoperă care este superstiția cea mai mare a zodiilor

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Fie că recunosc sau nu, majoritatea oamenilor au o superstiţie care îi marchează. Vezi ce spun astrele despre fiecare zodie. Berbecul ține foarte mult să fie

pe primul loc și crede cu tărie că este semn rău atunci când apare o piedică în calea succesului său. Pentru Taur, cariera și succesul financiar sunt esențiale, așa că știe totul despre superstiţiile legate de bani. Multe dintre aceste superstiții sunt moștenite de la părinți. Gemenii sunt adevărați maeștri ai cuvintelor, dar atunci când aud „ceva de rău” fac tot ce pot pentru ca răul să nu devină realitate.

Racul este extrem de sensibil și destul de superstițios, mai ales când vine vorba de familia la care ține atât de mult.

Loading...

Nativul Leu poate cădea ușor pradă superstiţiilor care țin de bani, pentru că nu îi place să piardă niciun ban altfel decât pentru propria persoană sau pentru cei dragi.

Fecioara pune un accent deosebit pe sănătate, dar și pe ordinea din casă și din viață. Orice îi poate strica această ordine este semn rău.

Balanța este foarte atentă la viața de familie și la echilibrul din viața ei, așa că ajunge să respecte superstiţiile legate de aceste aspecte ale vieții.

Nativul Scorpion este unul dintre cei mai superstițioși din zodiac, dar cel mai mult se lasă afectat de cele legate de moarte, blesteme sau vrăji.

Săgetătorul adoră călătoriile și să descopere culturi noi, de unde preia atât din tradiții, cât și din superstiţii. Cele mai importante pentru el sunt cele legate de divinitate.

Nativul Capricorn este destul de pragmatic, dar se lasă influențat de superstiţiile legate de carieră, bani și succes, nedorindu-și să lase această zonă la voia întâmplării.

Vărsătorul are o minte deschisă și crede cu tărie în lumea spiritelor, în paranormal și în superstiții. Cel mai tare se teme de spiritele care nu și-au găsit liniștea.

Cei din Pești cred în destin, în ghinion și în faptul că soarta ne este decisă deja când venim pe lume.

Uneori, dacă suntem conștienți de aceste superstiții, putem scăpa de un mare stres și putem să ne luăm viața în propriile mâini.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.