Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul superstițiilor: Descoperă care este superstiția cea mai mare a zodiilor

Horoscopul superstițiilor: Descoperă care este superstiția cea mai mare a zodiilor

Fie că recunosc sau nu, majoritatea oamenilor au o superstiţie care îi marchează. Vezi ce spun astrele despre fiecare zodie. Berbecul ține foarte mult să fie

pe primul loc și crede cu tărie că este semn rău atunci când apare o piedică în calea succesului său. Pentru Taur, cariera și succesul financiar sunt esențiale, așa că știe totul despre superstiţiile legate de bani. Multe dintre aceste superstiții sunt moștenite de la părinți. Gemenii sunt adevărați maeștri ai cuvintelor, dar atunci când aud „ceva de rău” fac tot ce pot pentru ca răul să nu devină realitate.

Racul este extrem de sensibil și destul de superstițios, mai ales când vine vorba de familia la care ține atât de mult.

Nativul Leu poate cădea ușor pradă superstiţiilor care țin de bani, pentru că nu îi place să piardă niciun ban altfel decât pentru propria persoană sau pentru cei dragi.

Fecioara pune un accent deosebit pe sănătate, dar și pe ordinea din casă și din viață. Orice îi poate strica această ordine este semn rău.

Balanța este foarte atentă la viața de familie și la echilibrul din viața ei, așa că ajunge să respecte superstiţiile legate de aceste aspecte ale vieții.

Nativul Scorpion este unul dintre cei mai superstițioși din zodiac, dar cel mai mult se lasă afectat de cele legate de moarte, blesteme sau vrăji.

Săgetătorul adoră călătoriile și să descopere culturi noi, de unde preia atât din tradiții, cât și din superstiţii. Cele mai importante pentru el sunt cele legate de divinitate.

Nativul Capricorn este destul de pragmatic, dar se lasă influențat de superstiţiile legate de carieră, bani și succes, nedorindu-și să lase această zonă la voia întâmplării.

Vărsătorul are o minte deschisă și crede cu tărie în lumea spiritelor, în paranormal și în superstiții. Cel mai tare se teme de spiritele care nu și-au găsit liniștea.

Cei din Pești cred în destin, în ghinion și în faptul că soarta ne este decisă deja când venim pe lume.

Uneori, dacă suntem conștienți de aceste superstiții, putem scăpa de un mare stres și putem să ne luăm viața în propriile mâini.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online