Mesaje unice de la îngerii păzitori, pentru luna Iunie 2019

01.IUNIE.2019
Mesaje unice de la îngerii păzitori, pentru luna Iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:google.com

Adu succesul și prosperitatea în viața ta cu ajutorul îngerilor păzitori. Descoperă acum care sunt mesajele îngerilor păzitori pentru luna Iunie 2019

pentru a te putea bucura de succes și prosperitate pe toate planurile. Astrologul ZODIACOOL recomandă mesajele îngerilor păzitori, potrivite fiecărei zodii.

Berbec:

„Sunteți copiii prețioși și iubiți ai lui Dumnezeu și îngerii vă îndeamnă să vă relaxați și să vedeți adevărul din viața voastră. Prin eliminarea unor iluzii, veți vedea cu claritate care va fi următorul pas pe care trebuie să-l faceți. Lăsați-vă inima să fie ghid, înțelegeți că purtați o înțelepciune mai profundă decât ați recunoscut în mod conștient.”

Taur:

„Dacă ați cerut un „Semn din Rai", acesta vine acum la voi. Îngerii vă trimit dragostea lor. Nu permiteți inimilor voastre să fie încărcate de problemele cotidiene, eliminați furia sau frica, credeți mai mult în iubire și înțelegere. Dragostea îngerilor pentru voi este veșnică și nu poate muri niciodată.”

Gemeni:

„Trebuie să vă odihniți mai mult. Îngerii văd că există semne foarte evidente de stres, oboseală sau pur și simplu văd că nu aveți destulă energie. Îngerii voștri păzitori vă spun că este timpul pentru o pauză. Dacă veți ignora acest semn pentru că sunteți „prea ocupați", posibil chiar să vă îmbolnăviți fizic. Făceți-vă o prioritate din propriul bine. Luați-vă o pauză. “

Rac:

„Romantismul plutește în aer. Rugăciunile voastre au fost auzite pentru dorința de mai multă dragoste în viața voastră. Fiți deschiși și optimiști, eliberați orice rezistență și dați-vă permisiunea să vă deschideți inima atât pentru a da, cât și pentru a primi iubire. Îngerii vă spun că ar fi bine să vă lăsați suficient de mult timp pentru a fi văzuți în societate, astfel încât alții să poată aprecia atât frumusețea voastră interioară, cât și pe cea exterioară. Nu vă fie frică.“

Leu:

„Ghidarea spirituală vă înconjoară, aveți nevoie de un impuls suplimentar, încercați să fiți în comuniune cu energiile elementare care vă înconjoară. Cereți ajutorul îngerilor și apreciați ceea ce ei vă dau. Raiul lucrează în spatele scenei pentru a vă ajuta, chiar dacă nu vedeți rezultate încă. Continuați să faceți ceea ce faceți.”

Fecioară:

„Cu toții suntem ființe umane și ne-am născut pentru a face greșeli. Îngerii voștri vă cer să eliberați orice sentiment de vinovăție sau de rușine care vă împovărează inimile. Dumnezeu și îngerii văd pe toată lumea ca fiind o reflexie perfectă a iubirii divine și vă vor iubi pentru totdeauna necondiționat. Iertarea de sine este un act de dragoste și un dar pentru sufletul vostru, care se eliberează de suferința interioară.”

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.