Marte retrograd aduce pentru VĂRSĂTOR dependențe și instabilitate emoțională

20.IUNIE.2018
Marte retrograd aduce pentru VĂRSĂTOR dependențe și instabilitate emoțională

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:lifecoachcode.com

Stare profundă de singurătate, stabilitatea sentimentală și emoțională ridică probleme grave pentru Vărsător. După evenimentul din 15 Mai, când Uranus,

guvernatorul vostru, a intrat în Taur, vedem că nu v-ați obișnuit cu noua stare. Vărsătorii dispun de prea multe elemente pentru a înțelege care sunt tendințele următorilor 7-8 ani, de aceea Marte Retrograd între 27 Iunie-27 August vine la voi în domiciliu, pentru a vă arăta pe cine aveți aproape, pe cine vă puteți baza, cine vă iubește sau nu, cine va dori să rămână cu voi pentru restul vieții sau nu.

Vărsătorii vor simți că sunt singuri, că nu îi înțelege nimeni. Stabilitatea sentimentală ridică probleme, cel mai probabil multe relații se vor rupe de la anumite lucruri banale, însă la mijloc este vorba de principiii.

Dacă nu era de ajuns acest tranzit greu, mai avem și Eclipsele din 27 Iulie și 11 August, peste care se mai suprapune și Mercur retrograd, ceea ce arată că lucrurile se vor complica. Cei singuri pot să întâlnească persoane noi, să simtă că iubesc cu adevărat, să își dorească familie, copii.

Din 11 August, Marte intră în casa a XII-a și poate să aducă probleme cu legea, dorință de a evada din problemele cotidiene, dependențe etc.

Celor tineri le recomandăm să evite senzațiile tari pentru că se pot solda cu probleme de sănătate, amenzi, închisoare, dependența de anumite grupuri.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.