Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Berbec în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Berbec în zodiacul chinezesc

Berbec în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Berbec în zodiacul chinezesc

Află care ește zodia chinezească și trăsăturile de caracter dominante. Corespondențe Berbec în zodiacul chinezesc. Fiecare zodie europeană are

corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Berbec după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Berbec.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Berbec în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Berbec este:

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
  • Iepure dacă te-ai născut între 21 martie – 5 aprilie
  • Dragon dacă te-ai născut între 6 – 19 aprilie

Berbec – Iepure (21 martie – 5 aprilie)

Un nativ cu abilități de negociere bune, cu o dorință de a-și atinge scopul cu orice preț. De regulă spun adevărul, însă atunci când mint o fac doar pentru a face afacerea profitabilă. Chiar și așa, Iepurele vine cu arta negocierii și face ca întâlnirile de afaceri să devină extrem de plăcute. Zodia Berbec este ca un copil răsfățat, care nu te lasă să scapi până nu-i dai ce-ți cere. Cu alte cuvinte, un nativ Berbec - Iepure știe cum să-și controleze emoțiile și nu va ieși din sala de negociere cu buza umflată.

Berbec – Dragon (6 – 19 aprilie)

Nativul va avea o atracție deosebită spre mediile sociale frecventate de oameni puternici și influenți. Nu va sta pe tușă, ci se va impune, va fi generos mai ales dacă știe că are ceva de câștigat. Are o fire dinamică și carismatică. Nu suportă să piardă și își încarcă negativ aura dacă nu i se face pe plac. În afaceri, merge pe principiul mâinii de fier.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Berbec este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Berbec după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Berbec poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit