Berbec în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Berbec în zodiacul chinezesc

14.FEBRUARIE.2017
Află care ește zodia chinezească și trăsăturile de caracter dominante. Corespondențe Berbec în zodiacul chinezesc. Fiecare zodie europeană are

corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Berbec după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Berbec.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Berbec în zodiacul chinezesc, apoi anul nașterii.

Loading...

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Berbec este:

  • Iepure dacă te-ai născut între 21 martie – 5 aprilie
  • Dragon dacă te-ai născut între 6 – 19 aprilie

Berbec – Iepure (21 martie – 5 aprilie)

Un nativ cu abilități de negociere bune, cu o dorință de a-și atinge scopul cu orice preț. De regulă spun adevărul, însă atunci când mint o fac doar pentru a face afacerea profitabilă. Chiar și așa, Iepurele vine cu arta negocierii și face ca întâlnirile de afaceri să devină extrem de plăcute. Zodia Berbec este ca un copil răsfățat, care nu te lasă să scapi până nu-i dai ce-ți cere. Cu alte cuvinte, un nativ Berbec - Iepure știe cum să-și controleze emoțiile și nu va ieși din sala de negociere cu buza umflată.

Berbec – Dragon (6 – 19 aprilie)

Nativul va avea o atracție deosebită spre mediile sociale frecventate de oameni puternici și influenți. Nu va sta pe tușă, ci se va impune, va fi generos mai ales dacă știe că are ceva de câștigat. Are o fire dinamică și carismatică. Nu suportă să piardă și își încarcă negativ aura dacă nu i se face pe plac. În afaceri, merge pe principiul mâinii de fier.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Berbec este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Berbec după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Berbec poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,38  21
VOTURI
24841
4.38
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia COCOS. BARBAT Cocos Dragoste, Horoscop chinezesc
Este un bărbat chipeș și foarte apreciat de sexul opus. Are însă tendința de a se folosi de
Horoscop 2019: SAGETATOR horoscop SANATATE, vitalitate
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
DECORAȚIUNI Dormitor
Senzația de confort este amplificată în dormitor cu ajutorul decorațiunilor. Acestea nu trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.