Horoscop 2018: Anul Câinelui de Pământ pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

Horoscop 2018: Anul Câinelui de Pământ pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure
Conform calendarului traditional chinezesc, la data de 4 Februarie 2018, ora 05:31, are loc Noul An Chinezesc. Astfel, pe data de 4 Februarie 2018 se intră în

anul Câinelui de Pământ. Semnele zodiacale chinezești în 2018 vor fi guvernate de una dintre cele 9 energii anuale, pozitivă sau negativă

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018: Anul Câinelui de Pământ

Șobolan
Veți fi tachinați în dragoste de energia dezastrelor, adusă de steaua 5, de aceea nu vă grăbiți să oficializați relația în 2018. Pe plan financiar și profesional se recomandă prudență maximă. Posibile pierderi de bani v-ar putea cauza probleme de sănătate, mai ales digestive.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Șobolan

Bivol
Zodia anului 2018, Câinele, vă predispune la suferințe pe plan afectiv. La muncă s-ar putea să aveți noroc de bani, însă nu vă lăudați, pentru a nu atrage bârfe. Pe fondul energiei de ceartă sunt posibile conflicte. Atenție la dietă, șanse mari de îngrășare din pricina stresului.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Bivol

Tigru
Se anunță un an benefic, ați putea profita de alianța cu zodia Câine și de combinația HoTu 3-8, pentru a face noi investiții. În dragoste se pot ivi scandaluri datorită energiei de ceartă adusă de steaua 3. În general sănătatea va fi bună, păstrați echilibrul între muncă și relaxare.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Tigru

Iepure
În 2018 apar noi oportunități pentru a vă dezvolta în carieră, însă fiți precauți cu noile investiții sau asocieri, deoarece vă pândește energia de pierderi, adusă de steaua 7. În dragoste sunt posibile despărțiri, iar mici accidente în trafic v-ar putea amenința sănătatea.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Iepure

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.