HOROSCOP 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute... PREVIZIUNI pentru duminică

18.MARTIE.2018
HOROSCOP 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute... PREVIZIUNI pentru duminică

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP AZI 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute pentru a duce la bun sfârșit un plan, însă aflarea mai multor detalii poate mări productivitatea. Află

ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Participarea la un eveniment social va aduce cu sine apariția unei persoane noi în atenția ta, de care te vei simți atras încă din prima clipă. Spiritul tău șarmant o va cuceri iremediabil.

HOROSCOP Taur
Vei face cunoștință cu o latură pe care poate că nu ai mai explorat-o până acum pe parcursul relației, dar te va lua prin surprindere o dorință intensă de a flirta cu o altă persoană. Totuși fii realist.

HOROSCOP Gemeni
Creativitatea este la cote maxime și îți poate fi de folos în rezolvarea unor probleme amânate de ceva vreme. Chiar dacă ești entuziasmat, totuși nu te grăbi să iei astăzi decizii definitive.

Loading...

HOROSCOP Rac
Ai nevoie de o reformă generală din punct de vedere emoțional, de aceea astrele îi determină pe cei din jur să te lase în pace, să-ți dea răgazul de a te confrunta cu propria persoană și de a evolua.

HOROSCOP Leu
Energia adusă de astre te face să iți dorești să oficializezi relația în care te afli, să încerci să-i faci pe plac partenerului, să stabileștii întâlniri romantice.

HOROSCOP Fecioară
Obstacolele pot apărea în calea ta. Încăpățânarea te face să nu găsești soluții pentru a le înlătura, ceea ce va aduce eșecul în tot ce ți-ai propus să realizezi azi.

HOROSCOP Balanță
Dacă vrei să-i faci pe cei dragi să evolueze, nu-i ajuta mai mult decât ți-o cer. S-ar putea ca intenția ta, deși este pozitivă, să-i împiedice să iasă din zona de confort.

HOROSCOP Scorpion
Subconștientul dă naștere ideii că totul este împotriva ta. Deși energia zilei este negativă, fă efortul de a-ți face ordine în ceea ce privește modul de gândire.

HOROSCOP Săgetător
Ai tendința să te complaci în situația în care te afli la locul de muncă, una nu tocmai pozitivă. Poți mai mult, încearcă să renunți la comoditate și să acționezi mai repede.

HOROSCOP Capricorn
Grija sporită pentru semeni se poate concretiza într-un gest caritabil care nu va fi uitat ușor. În acest fel îți vei asigura stabilitatea în relațiile sociale și vei atrage mai mulți bani.

HOROSCOP Vărsător
Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Simțul practic nu este la cote maxime, iar nerăbdarea de a termina ceva ce ai început de ceva vreme te poate costa timp și bani.

HOROSCOP Pești
Minunile nu sunt azi posibile, chiar dacă simți nevoia să crezi asta. Încearcă să te menții cu picioarele pe pământ. Informează-te înainte să acționezi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.