HOROSCOP 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute... PREVIZIUNI pentru duminică

HOROSCOP 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute... PREVIZIUNI pentru duminică
HOROSCOP AZI 18 martie 2018: Se fac eforturi susținute pentru a duce la bun sfârșit un plan, însă aflarea mai multor detalii poate mări productivitatea. Află

ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Participarea la un eveniment social va aduce cu sine apariția unei persoane noi în atenția ta, de care te vei simți atras încă din prima clipă. Spiritul tău șarmant o va cuceri iremediabil.

HOROSCOP Taur
Vei face cunoștință cu o latură pe care poate că nu ai mai explorat-o până acum pe parcursul relației, dar te va lua prin surprindere o dorință intensă de a flirta cu o altă persoană. Totuși fii realist.

HOROSCOP Gemeni
Creativitatea este la cote maxime și îți poate fi de folos în rezolvarea unor probleme amânate de ceva vreme. Chiar dacă ești entuziasmat, totuși nu te grăbi să iei astăzi decizii definitive.

HOROSCOP Rac
Ai nevoie de o reformă generală din punct de vedere emoțional, de aceea astrele îi determină pe cei din jur să te lase în pace, să-ți dea răgazul de a te confrunta cu propria persoană și de a evolua.

HOROSCOP Leu
Energia adusă de astre te face să iți dorești să oficializezi relația în care te afli, să încerci să-i faci pe plac partenerului, să stabileștii întâlniri romantice.

HOROSCOP Fecioară
Obstacolele pot apărea în calea ta. Încăpățânarea te face să nu găsești soluții pentru a le înlătura, ceea ce va aduce eșecul în tot ce ți-ai propus să realizezi azi.

HOROSCOP Balanță
Dacă vrei să-i faci pe cei dragi să evolueze, nu-i ajuta mai mult decât ți-o cer. S-ar putea ca intenția ta, deși este pozitivă, să-i împiedice să iasă din zona de confort.

HOROSCOP Scorpion
Subconștientul dă naștere ideii că totul este împotriva ta. Deși energia zilei este negativă, fă efortul de a-ți face ordine în ceea ce privește modul de gândire.

HOROSCOP Săgetător
Ai tendința să te complaci în situația în care te afli la locul de muncă, una nu tocmai pozitivă. Poți mai mult, încearcă să renunți la comoditate și să acționezi mai repede.

HOROSCOP Capricorn
Grija sporită pentru semeni se poate concretiza într-un gest caritabil care nu va fi uitat ușor. În acest fel îți vei asigura stabilitatea în relațiile sociale și vei atrage mai mulți bani.

HOROSCOP Vărsător
Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Simțul practic nu este la cote maxime, iar nerăbdarea de a termina ceva ce ai început de ceva vreme te poate costa timp și bani.

HOROSCOP Pești
Minunile nu sunt azi posibile, chiar dacă simți nevoia să crezi asta. Încearcă să te menții cu picioarele pe pământ. Informează-te înainte să acționezi.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.