Rac în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Rac în zodiacul chinezesc

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu

Ești în zodia Rac? Conform zodiacului chinezesc, verbul „a pierde” nu există în vocabular

Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Rac.

 

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Rac în zodiacul chinezesc, apoi pentru anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Rac este:

  • Cal: dacă te-ai născut între 21 iunie – 6 iulie
  • Capră: daca te-ai născut între 6 – 22 iulie

Rac – Cal (21 iunie – 6 iulie)

Nimic nu îl supără mai mult pe acest nativ decât să piardă bani, însă va avea o bucurie stranie de a le arăta celor din jur că îi place această suferință. Are puțin curaj să facă investiții, întrucât nu știe cum să programeze acțiunile în detaliu. Din această nesiguranță poate recurge la manipulare și șantaj. De cele mai multe ori dă cu piciorul la oportunități. Nu îi plac responsabilitățile mari pentru că nu-i place să nu fie tras la răspundere, de aceea preferă să conducă din umbră. Pe de altă parte, când are un rezultat bun, adoră să i se facă complimente.

Rac – Capră (6 – 22 iulie)

Este tipul simpatic, care atrage investitori folosindu-se de vorbe alese cu grijă, dar, uneori, după ce își vede lucrul terminat începe să-i judece pe cei care l-au susținut, dacă are alte interese. Dacă este într-o competiție, își pândește concurentul până îi află punctele sensibile pe care apoi le folosește în negociere pentru a obține avantaje. Îi place să domine, deși aparent dă impresia că este un miel blând. Știe să urce pe scara ierarhică și să atingă culmi înalte ale succesului. Totuși, dacă cade în patima viciului, poate să cadă de la mare înălțime și să-și piardă reputația.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Pești este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Rac poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,16  19
VOTURI
17190
4.16
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Schița casei Feng Shui
3 VOTURI
14300 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.