Transport gratuit peste 199 lei

Rac în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Rac în zodiacul chinezesc

Rac în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Rac în zodiacul chinezesc

Ești în zodia Rac? Conform zodiacului chinezesc, verbul „a pierde” nu există în vocabular. Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul

chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Rac.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Rac în zodiacul chinezesc, apoi pentru anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Rac este:

  • Cal: dacă te-ai născut între 21 iunie – 6 iulie
  • Capră: daca te-ai născut între 6 – 22 iulie

Rac – Cal (21 iunie – 6 iulie)

Nimic nu îl supără mai mult pe acest nativ decât să piardă bani, însă va avea o bucurie stranie de a le arăta celor din jur că îi place această suferință. Are puțin curaj să facă investiții, întrucât nu știe cum să programeze acțiunile în detaliu. Din această nesiguranță poate recurge la manipulare și șantaj. De cele mai multe ori dă cu piciorul la oportunități. Nu îi plac responsabilitățile mari pentru că nu-i place să nu fie tras la răspundere, de aceea preferă să conducă din umbră. Pe de altă parte, când are un rezultat bun, adoră să i se facă complimente.

Rac – Capră (6 – 22 iulie)

Este tipul simpatic, care atrage investitori folosindu-se de vorbe alese cu grijă, dar, uneori, după ce își vede lucrul terminat începe să-i judece pe cei care l-au susținut, dacă are alte interese. Dacă este într-o competiție, își pândește concurentul până îi află punctele sensibile pe care apoi le folosește în negociere pentru a obține avantaje. Îi place să domine, deși aparent dă impresia că este un miel blând. Știe să urce pe scara ierarhică și să atingă culmi înalte ale succesului. Totuși, dacă cade în patima viciului, poate să cadă de la mare înălțime și să-și piardă reputația.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Pești este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Rac poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online