Rac în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Rac în zodiacul chinezesc

14.FEBRUARIE.2017
Rac în zodiacul chinezesc. Corespondența zodiei Rac în zodiacul chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești în zodia Rac? Conform zodiacului chinezesc, verbul „a pierde” nu există în vocabular. Fiecare zodie europeană are corespondență în zodiacul

chinezesc. Unei zodii europene îi corespund de obicei 2 semne zodiacale, atât pe decade lunare cât și în funcție de anul nașterii. Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după decada lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite și așa se explică diferența de comportament și tendințele diferite ale nativilor Rac.

Prima dată identificăm corespondența pentru luna nașterii, adică decadele lunare ale Rac în zodiacul chinezesc, apoi pentru anul nașterii.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Rac este:

Loading...
  • Cal: dacă te-ai născut între 21 iunie – 6 iulie
  • Capră: daca te-ai născut între 6 – 22 iulie

Rac – Cal (21 iunie – 6 iulie)

Nimic nu îl supără mai mult pe acest nativ decât să piardă bani, însă va avea o bucurie stranie de a le arăta celor din jur că îi place această suferință. Are puțin curaj să facă investiții, întrucât nu știe cum să programeze acțiunile în detaliu. Din această nesiguranță poate recurge la manipulare și șantaj. De cele mai multe ori dă cu piciorul la oportunități. Nu îi plac responsabilitățile mari pentru că nu-i place să nu fie tras la răspundere, de aceea preferă să conducă din umbră. Pe de altă parte, când are un rezultat bun, adoră să i se facă complimente.

Rac – Capră (6 – 22 iulie)

Este tipul simpatic, care atrage investitori folosindu-se de vorbe alese cu grijă, dar, uneori, după ce își vede lucrul terminat începe să-i judece pe cei care l-au susținut, dacă are alte interese. Dacă este într-o competiție, își pândește concurentul până îi află punctele sensibile pe care apoi le folosește în negociere pentru a obține avantaje. Îi place să domine, deși aparent dă impresia că este un miel blând. Știe să urce pe scara ierarhică și să atingă culmi înalte ale succesului. Totuși, dacă cade în patima viciului, poate să cadă de la mare înălțime și să-și piardă reputația.

Intervalul din lună în care este ziua de naștere a nativului din Pești este influențat de evenimente astrale ce imprimă trăsături de caracter specifice, motiv pentru care un nativ născut la începutul lunii va fi diferit de unul născut la finalul lunii.

Corespondențele în zodiacul chinezesc a zodiei Rac după anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite între nativi. Fiecare persoană din Rac poate avea anii de naștere diferiți și pentru a afla corespondeța zodiei după anul nașterii se folosește un calculator rapid:

loading...
24993
4.19
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.