Inteligența zodiilor – află dacă ai toate șansele să fii un geniu încă nedescoperit

10.IANUARIE.2019
Inteligența zodiilor – află dacă ai toate șansele să fii un geniu încă nedescoperit
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: biography.com
Inteligența este una dintre trăsăturile cu care ne naștem, dar pe care de-a lungul vieții trebuie să o dezvoltăm, să o creștem, pentru a se putea deschide

la maturitate ca o floare, Unele zodii au caracteristici specifice geniilor, ale persoanelor extrem de inteligente. Iată cum stă fiecare zodie din zodiac la acest capitol: Berbecul are inteligență chinestezică foarte mare, poate învăța foarte repede informația pe care o vede și reușește să aibă o comunicare perfectă între corp și minte. Mari personalități în Berbec: J. S. Bach, Charlie Chaplin, Leonardo da Vinci

Taurii muncesc din greu pentru ceea ce își doresc, cu atât mai mult cu cât nu putem spune că au o inteligență nativă. Perseverența însă aduce pe culmi înalte. Mari personalități în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx, Sigmund Freud.

Loading...

Gemenii sunt printre cele mai inteligente persoane, iar talentul lor aparte se vede în lumea cuvintelor. Mari personalități în zodia Gemeni: Che Guevara, Dante Alighieri, Blaise Pascal.

Racul are o memorie excepțională și de inteligență, mai ales în descifrarea artei comunicării atât prin cuvinte, cât și la nivel non-verbal. Mari personalități în zodia Rac: Antoine de Saint-Exupery, Dalai Lama.

Leul are șanse să fie genial, mai ales dacă începe să se gândească și la ceilalți, nu doar la propria persoană. Își folosește cu sârg inteligența, pentru a se cunoaște mai bine și a se înțelege. Mari personalități în această zodie: Alexander Fleming, Carl Jung.

Fecioarele au cele mai multe șanse din întregul horoscop să fie genii, mai ales dacă se folosesc de inteligența numerică. Mari personalități în această zodie: Bernhard Riemann (matematician), Carl David Anderson (fizician).

Balanța posedă o inteligență socială cum puțini au. Poate să interacționeze ușor cu oricine, poate găsi și oferi cele mai bune sfaturi, dar doar pentru ceilalți, nu și pentru propria persoană. Mari personalități în această zodie: Alfred Nobel, Arthur Miller, Friedrich Nietzsche.

Scorpionii sunt tipul clasic de geniu – le lipsește capacitatea de adaptare, fug după idealuri, sunt preocupați de chestiuni existențiale. Mari personalități în această zodie: Albert Camus, Fyodor Dostoevsky.

Săgetătorul nu este tocmai strălucit la acest capitol, dar are o imaginație și o încredere în forțele proprii ce compensează cu siguranță. Mari personalități în zodia Săgetător: Baruch Spinoza.

Capricornii se descurcă foarte bine la tot ce este practic și din domeniul real. Învață repede orice își propun și găsesc soluții să aducă în realitate ceea ce au studiat. Mari personalități în această zodie: Benjamin Franklin, Edgar Allan Poe.

Vărsătorul se numără printre cele mai inteligente zodii. Are abilitatea de a face conexiuni acolo unde nimeni nu le vede și este înclinat spre tot ce este inovativ. Mari personalități în această zodie: Abraham Lincoln, Anton Chekhov.

Peștii sunt extrem de înțelepți, deși nu au curajul să o arate. Au un spirit de observație greu de egalat. Mari personalități în zodia Pești: Albert Einstein, Steve Jobs.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,53  15
VOTURI
7792
4.53
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.