Inteligența zodiilor – află dacă ai toate șansele să fii un geniu încă nedescoperit

Inteligența zodiilor – află dacă ai toate șansele să fii un geniu încă nedescoperit

Inteligența este una dintre trăsăturile cu care ne naștem, dar pe care de-a lungul vieții trebuie să o dezvoltăm, să o creștem, pentru a se putea deschide

la maturitate ca o floare, Unele zodii au caracteristici specifice geniilor, ale persoanelor extrem de inteligente. Iată cum stă fiecare zodie din zodiac la acest capitol: Berbecul are inteligență chinestezică foarte mare, poate învăța foarte repede informația pe care o vede și reușește să aibă o comunicare perfectă între corp și minte. Mari personalități în Berbec: J. S. Bach, Charlie Chaplin, Leonardo da Vinci

Taurii muncesc din greu pentru ceea ce își doresc, cu atât mai mult cu cât nu putem spune că au o inteligență nativă. Perseverența însă aduce pe culmi înalte. Mari personalități în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx, Sigmund Freud.

Gemenii sunt printre cele mai inteligente persoane, iar talentul lor aparte se vede în lumea cuvintelor. Mari personalități în zodia Gemeni: Che Guevara, Dante Alighieri, Blaise Pascal.

9203
4.53
SHARE

Racul are o memorie excepțională și de inteligență, mai ales în descifrarea artei comunicării atât prin cuvinte, cât și la nivel non-verbal. Mari personalități în zodia Rac: Antoine de Saint-Exupery, Dalai Lama.

Leul are șanse să fie genial, mai ales dacă începe să se gândească și la ceilalți, nu doar la propria persoană. Își folosește cu sârg inteligența, pentru a se cunoaște mai bine și a se înțelege. Mari personalități în această zodie: Alexander Fleming, Carl Jung.

Fecioarele au cele mai multe șanse din întregul horoscop să fie genii, mai ales dacă se folosesc de inteligența numerică. Mari personalități în această zodie: Bernhard Riemann (matematician), Carl David Anderson (fizician).

Balanța posedă o inteligență socială cum puțini au. Poate să interacționeze ușor cu oricine, poate găsi și oferi cele mai bune sfaturi, dar doar pentru ceilalți, nu și pentru propria persoană. Mari personalități în această zodie: Alfred Nobel, Arthur Miller, Friedrich Nietzsche.

Scorpionii sunt tipul clasic de geniu – le lipsește capacitatea de adaptare, fug după idealuri, sunt preocupați de chestiuni existențiale. Mari personalități în această zodie: Albert Camus, Fyodor Dostoevsky.

Gemenii sunt printre cele mai inteligente persoane, iar talentul lor aparte se vede în lumea cuvintelor. Mari personalități în zodia Gemeni: Che Guevara, Dante Alighieri, Blaise Pascal.

Capricornii se descurcă foarte bine la tot ce este practic și din domeniul real. Învață repede orice își propun și găsesc soluții să aducă în realitate ceea ce au studiat. Mari personalități în această zodie: Benjamin Franklin, Edgar Allan Poe.

Vărsătorul se numără printre cele mai inteligente zodii. Are abilitatea de a face conexiuni acolo unde nimeni nu le vede și este înclinat spre tot ce este inovativ. Mari personalități în această zodie: Abraham Lincoln, Anton Chekhov.

Peștii sunt extrem de înțelepți, deși nu au curajul să o arate. Au un spirit de observație greu de egalat. Mari personalități în zodia Pești: Albert Einstein, Steve Jobs.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.