Nu aduce anul ce aduce Eclipsa de Lună: ce nativi vor avea succes profesional

12.IANUARIE.2018
Nu aduce anul ce aduce Eclipsa de Lună: ce nativi vor avea succes profesional

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:latintimes.com

Provocări și rezultate satisfăcătoare pentru unii nativi pe plan profesional și îndrăgosteală pentru Scorpionii singuri. Eclipsele se resimt cu 3-4

săptămâni înainte și după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: deschiderea unei afaceri, noi proiecte sau reușite financiare.

Taur

Eclipsa de Lună din 31 Ianuarie 2018 aduce șanse din punct de vedere profesional pentru nativii Taur, doamnele sunt cel mai bine susținute. Dacă au început din August un proiect nou, acum vor începe să câștige de pe urma acestuia. Ideal ar fi să nu facă parteneriate, dar depinde de situație. Vor fi puși să aleagă între carieră și familie, vor încerca să le împace pe amândouă, de aceea, până la următoarea eclipsă din 15 Februarie 2018, vor simți că a trecut o eternitate. Abia la acel moment vor vedea care soluții sunt pe termen lung, dar până atunci vor fi nevoiți să înceapă să studieze, să se documenteze, să caute oameni noi pentru a începe, cel mai probabil, ceva din punct de vedere profesional. De la caz la caz, reușita va fi asigurată de experiența fiecăruia și de capacitatea de adaptare la noile cerințe.

Loading...

Pești

Nativii Pești, sub influențele Eclipsei de Lună, vor începe să aibă un randament mai bun la locul de muncă. Dacă la capitolul sentimental nu se poate întâmpla nimic, măcar cel profesional să aducă satisfacții. Starea psihică contează în această perioadă, vor fi momente în care Peștii vor simți că sunt răsfățați de Univers, dar totodată vor retrăi unele amintiri neplăcute din ultimii ani și vor dramatiza totul.
Neptun din domiciliu poate fi considerat atât camarad cât și dușman, iar pe acest prea plin energetic, starea de bine depinde doar de un mic gest interpretat greșit.
Încercați să vedeți beneficiile detașării de anumite persoane, obiceiuri, locuri din ultimii ani și veți vedea cât de norocoși sunteți. Nu lăsați părerile de rău să pună stăpânire pe voi. Cei ce au probleme psihice vor fi cei mai afectați, de aceea căutați să vă ancorați în ceva solid, credința poate fi un liman bun.

Scorpion

Deși această Eclipsă va fi plasată pe axa profesională, Scorpionii vor culege roadele depuse acum abia în vară, dar până atunci oportunitățile lunii Ianuarie sunt demne de luat în calcul, de aceea vor profita din plin de anumite propuneri, provocări, poate și de un zvon, cert este că ei vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Pot să se îndrăgostească la prima vedere Scorpionii singuri, dar până vor ajunge să intre în acea relație va dura cel puțin jumătate de an. Dacă în această perioadă veți primi solicitări de a pleca pentru 2-3 săptămâni în străinătate, recomandăm să dați curs acestor provocări, deoarece pe baza lor se vor constitui noile orizonturi ale următorilor aproximativ 3 ani.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Rac – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Balanță – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

loading...
7047
4.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Horoscop 2020 Gemeni sănătate: anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.