Nu aduce anul ce aduce Eclipsa de Lună: ce nativi vor avea succes profesional

Nu aduce anul ce aduce Eclipsa de Lună: ce nativi vor avea succes profesional

Provocări și rezultate satisfăcătoare pentru unii nativi pe plan profesional și îndrăgosteală pentru Scorpionii singuri. Eclipsele se resimt cu 3-4

săptămâni înainte și după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: deschiderea unei afaceri, noi proiecte sau reușite financiare.

7222
4.80
SHARE

Taur

Eclipsa de Lună din 31 Ianuarie 2018 aduce șanse din punct de vedere profesional pentru nativii Taur, doamnele sunt cel mai bine susținute. Dacă au început din August un proiect nou, acum vor începe să câștige de pe urma acestuia. Ideal ar fi să nu facă parteneriate, dar depinde de situație. Vor fi puși să aleagă între carieră și familie, vor încerca să le împace pe amândouă, de aceea, până la următoarea eclipsă din 15 Februarie 2018, vor simți că a trecut o eternitate. Abia la acel moment vor vedea care soluții sunt pe termen lung, dar până atunci vor fi nevoiți să înceapă să studieze, să se documenteze, să caute oameni noi pentru a începe, cel mai probabil, ceva din punct de vedere profesional. De la caz la caz, reușita va fi asigurată de experiența fiecăruia și de capacitatea de adaptare la noile cerințe.

Pești

Nativii Pești, sub influențele Eclipsei de Lună, vor începe să aibă un randament mai bun la locul de muncă. Dacă la capitolul sentimental nu se poate întâmpla nimic, măcar cel profesional să aducă satisfacții. Starea psihică contează în această perioadă, vor fi momente în care Peștii vor simți că sunt răsfățați de Univers, dar totodată vor retrăi unele amintiri neplăcute din ultimii ani și vor dramatiza totul.
Neptun din domiciliu poate fi considerat atât camarad cât și dușman, iar pe acest prea plin energetic, starea de bine depinde doar de un mic gest interpretat greșit.
Încercați să vedeți beneficiile detașării de anumite persoane, obiceiuri, locuri din ultimii ani și veți vedea cât de norocoși sunteți. Nu lăsați părerile de rău să pună stăpânire pe voi. Cei ce au probleme psihice vor fi cei mai afectați, de aceea căutați să vă ancorați în ceva solid, credința poate fi un liman bun.

Scorpion

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: deschiderea unei afaceri, noi proiecte sau reușite financiare.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Rac – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Balanță – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!