Adevărata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Octombrie 2018

04.OCTOMBRIE.2018
Adevărata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:omvana.com

Puterea mantrelor poate avea un mare impact asupra vieții tale. Dacă le folosești corespunzător, poți beneficia de enegii pozitive. Pentru fiecare zodie apar

lunar schimbări în sectorul zodiacal. Energiile de care beneficiem lunar pot fi pozitive sau negative, însă nu trebuie să lăsăm lucurile să decurgă la întâmplare, ci trebuie să ne dăm silința pentru a ne acorda cu astrale.

Cea mai simplă metodă este inspirată din NLP, programarea neurolingvistică. Specialiștii NLP ne învață cum să ne facem „ancore”(mantre), care reprezintă fraze ce ne ajută să scăpăm de energia negativă ce ne provoacă stres, suferință, nefericire.

Deși sunt fraze simple, mantrele sunt puternice și dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel de subconștient.
Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna octombrie 2018:

Loading...

Berbec
„Este important să accept evenimentele noi din viața mea cu inima deschisă şi să mă îndrept spre viitor, în loc să rumeg tot timpul trecutul. Astfel, inima mea se va întări şi corpul meu își va menține sănătatea.”

Taur
„Accept să văd în interiorul meu pentru a găsi răspunsul la întrebările mele. Renunţ să mă mai distrug prin gânduri negative şi prin modul meu de a mă judeca prea sever. Mă iubesc și mă accept așa cum sunt.”

Gemeni
„Accept acum să îmi concretizez ideile şi visele, chiar şi pe cele care par mai neobișnuite. Astfel îmi construiesc o nouă realitate şi îmi creez noi oportunităţi. Viaţa mea va deveni mai bogată şi mai motivantă.”

Rac
„Doresc acum să am o atitudine pozitivă ştiind că fac tot timpul tot ce ştiu eu mai bine. Învăţ din trecutul meu şi astfel mă îmbunătăţesc, câştig experienţă, devin mai înţelept.”

Leu
„Las totul să curgă de la sine şi mă relaxez, având încredere în viaţă. Astfel, îmi voi găsi locul cuvenit în Univers. Renunţ la lucrurile care nu sunt bune pentru mine. Accept să mă schimb, să evoluez.”

Fecioară
„Învăţ să comunic şi să îmi exprim nevoile, astfel mă voi simţi ușurat. Accept să mă simt liber şi îmi regăsesc demnitatea.”

Balanță
„Doresc acum să rămân calm şi încrezător în mine însămi şi în viaţă, mă deschid spre noi orizonturi şi dezvolt acest sentiment de libertate pe care îl trăiesc.”

Scorpion
„Îmi dezvolt încrederea şi sentimentul de securitate. Ştiu că sunt mereu bine ghidat, că sunt întotdeauna în locul potrivit, la momentul potrivit. Am încredere în viitor, accept să trăiesc experienţe noi, din care voi ieşi mai evoluat.”

Săgetător
„Accept iubirea. Las energia iubirii să mă hrănească, pentru a face să dispară orice boală, care nu are niciun sens. Adevărata bogăţie este cea interioară.”

Capricorn
„Mă simt pregătit să văd altceva, să mă mişc, să nu mai am nevoie de o fixaţie şi să am încredere în viaţa mea. Îmi asum responsabilităţile şi nu îmi mai fixez atenţia pe frustrările din copilărie, pe care le elimin acum definitiv din memorie.”

Vărsător
„Încep acum să am mai multă grijă de mine, pentru ca şi ceilalţi să facă la fel. Îmi dau jos toate măştile, mă simt imun faţă de orice atac din exterior. Fac curăţenie în viaţa mea şi încetez să mă mai las influenţat de cei din jur.”

Pești
„Sunt satisfăcut de viaţa mea, mă simt bine și am puterea să schimb lucrurile în prezent. Dau dovadă de mai multă independenţă şi curaj, mă simt capabil. Merit să fiu fericit.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.