Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

Elimină riscul de pierderi financiare, concurență neloială sau pierderea reputației, folosind remedii feng shui potrivite. În anul 2019, anul chinezesc al

Mistrețului de Pământ (Ji Hai), în fiecare spațiu de lucru sau de locuit vor exista patru zone afectate de energie negativă, care vor viza bunăstarea financiară și cea materială. Specialiștii în feng shui, pe baza unor calculatoare, ne oferă o metodă sigură prin care avem posibilitatea de a dizolva energia negativă, mai exact folosind în mod corect remediile feng shui adecvate.

Să vedem care sunt cele patru zone din casă unde este necesar să amplasăm remedii feng shui, dacă vrem să nu suferim din cauza lipsei banilor.

SUD-EST

Cunoscut sunt numele de “colțul banilor”, în anul 2019 Sud-Estul este sub influența energiei pierderilor. Deci nu va fi un an ușor, se prefigurează pierderi financiare, certuri din cauza banilor, competiții neloiale, dar și neînțelegeri în relațiile de dragoste. Însă am putea să prevenim aceste neplăceri cu ajutorul remediilor Rinocer cu elefant albastru sau Copăcel cu ochiul lui Horus, plasate în zona de Sud-Est a casei sau a biroului.

NORD-VEST

În feng shui, Nord-Vestul este numit “colțul liderului în afaceri”, și cum acesta nu este bine aspectat în anul 2019, s-ar putea ca multe afaceri, implicit angajații, să aibă de suferit din cauza faptului că liderii riscă să plece urechea la bârfe, să se lase duși de nas de concurență pe piste greșite. Se pare că această energie negativă provine din combinația “foc la poarta raiului“, care marchează colțul de Nord-Vest în anul 2019. Pentru a reuși să urcăm pe scara socială, să nu ne pierdem stima de sine și reputația, să ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor, ar fi bine să plasăm în acest colț o reprezentare cu Buddha vesel auriu, care simbolizează depășirea obstacolelor de orice natură.

SUD

Sud-ul este în feng shui “colțul popularității”. Cum energiile din acest sector vor fi marcate în acest an de energia certurilor, s-ar putea ca relațiile sociale să aibă de suferit, implicit și conturile din bancă. Prin urmare, negocierile, noile parteneriate nu se vor stabili de la sine, pe baza șarmului personal, ci numai în urma unor discuții serioase, care să demonstreze profesionalism. Totuși, am putea scăpa de certuri, litigii, bârfe dacă am așeza în colțul de Sud al biroului o amuletă cu piatra îndeplinirii dorințelor.

SUD-VEST

Colțul relațiilor, Sud-Vestul este afectat în acest an de cea mai nefastă energie, cea a dezastrelor, obstacolelor. Prin urmare, relaționarea nu va fi la cote maxime, se prefigurează tendința de a apela la un dialog impulsiv, bazat pe încăpățânare, de unde pot apărea întârzieri în derularea planurilor, invidii, certuri, care pot costa timp și bani.

Însă toate acestea ar putea fi prevenite cu remediul Pagoda celor 5 elemente, care va dizolva energia negativă și va favoriza buna înțelegere. Și pentru a încheia într-o notă pozitivă aceste recomandări, ar fi bine să folosim un activator pentru bani în colțul de Vest al biroului sau livingului, precum Pomul abundenței cu euro / Pomul abundenței cu euro dolari.

Află care sunt remediile feng shui pentru 2019 în Horoscop chinezesc

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!