Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

05.FEBRUARIE.2019
Previziuni Feng Shui 2019. Ce trebuie să faci ca să nu duci lipsă de bani în anul Mistrețului

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Elimină riscul de pierderi financiare, concurență neloială sau pierderea reputației, folosind remedii feng shui potrivite. În anul 2019, anul chinezesc al

Mistrețului de Pământ (Ji Hai), în fiecare spațiu de lucru sau de locuit vor exista patru zone afectate de energie negativă, care vor viza bunăstarea financiară și cea materială. Specialiștii în feng shui, pe baza unor calculatoare, ne oferă o metodă sigură prin care avem posibilitatea de a dizolva energia negativă, mai exact folosind în mod corect remediile feng shui adecvate.

Să vedem care sunt cele patru zone din casă unde este necesar să amplasăm remedii feng shui, dacă vrem să nu suferim din cauza lipsei banilor.

Loading...

SUD-EST

Cunoscut sunt numele de “colțul banilor”, în anul 2019 Sud-Estul este sub influența energiei pierderilor. Deci nu va fi un an ușor, se prefigurează pierderi financiare, certuri din cauza banilor, competiții neloiale, dar și neînțelegeri în relațiile de dragoste. Însă am putea să prevenim aceste neplăceri cu ajutorul remediilor Rinocer cu elefant albastru sau Copăcel cu ochiul lui Horus, plasate în zona de Sud-Est a casei sau a biroului.

NORD-VEST

În feng shui, Nord-Vestul este numit “colțul liderului în afaceri”, și cum acesta nu este bine aspectat în anul 2019, s-ar putea ca multe afaceri, implicit angajații, să aibă de suferit din cauza faptului că liderii riscă să plece urechea la bârfe, să se lase duși de nas de concurență pe piste greșite. Se pare că această energie negativă provine din combinația “foc la poarta raiului“, care marchează colțul de Nord-Vest în anul 2019. Pentru a reuși să urcăm pe scara socială, să nu ne pierdem stima de sine și reputația, să ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor, ar fi bine să plasăm în acest colț o reprezentare cu Buddha vesel auriu, care simbolizează depășirea obstacolelor de orice natură.

SUD

Sud-ul este în feng shui “colțul popularității”. Cum energiile din acest sector vor fi marcate în acest an de energia certurilor, s-ar putea ca relațiile sociale să aibă de suferit, implicit și conturile din bancă. Prin urmare, negocierile, noile parteneriate nu se vor stabili de la sine, pe baza șarmului personal, ci numai în urma unor discuții serioase, care să demonstreze profesionalism. Totuși, am putea scăpa de certuri, litigii, bârfe dacă am așeza în colțul de Sud al biroului o amuletă cu piatra îndeplinirii dorințelor.

SUD-VEST

Colțul relațiilor, Sud-Vestul este afectat în acest an de cea mai nefastă energie, cea a dezastrelor, obstacolelor. Prin urmare, relaționarea nu va fi la cote maxime, se prefigurează tendința de a apela la un dialog impulsiv, bazat pe încăpățânare, de unde pot apărea întârzieri în derularea planurilor, invidii, certuri, care pot costa timp și bani.

Însă toate acestea ar putea fi prevenite cu remediul Pagoda celor 5 elemente, care va dizolva energia negativă și va favoriza buna înțelegere. Și pentru a încheia într-o notă pozitivă aceste recomandări, ar fi bine să folosim un activator pentru bani în colțul de Vest al biroului sau livingului, precum Pomul abundenței cu euroPomul abundenței cu euro dolari.

Află care sunt remediile feng shui pentru 2019 în Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.