3 sfaturi pentru a trece mai ușor peste o despărțire dureroasă

3 sfaturi pentru a trece mai ușor peste o despărțire dureroasă
De cele mai multe ori despărțirile sunt dureroase. Unele sunt mai greu de depășit decât altele și suferința pare a fi de nesuportat. Există însă câteva lucruri care ajută!

1. Acceptă experiența prin care ai trecut și învață din ea

Oricât de mare este suferința prin care treci, nu uita momentele frumoase prin care ai trecut alături de acea persoană. Acceptă că lucrurile s-au întâmplat astfel cu un motiv anume, pentru că „nimic nu e întâmplător”. Plângi, țipă, dă-ți voie să își manifești sentimentele și trăirile, pentru că doar așa vei putea să mergi mai departe.

Ar putea să te ajute să scrii, așa că fă o listă cu ceea ce nu a mers bine în relația pe care ai avut-o și apoi fă o altă listă cu lucruri pe care vrei să le faci în viitor.

2. Întâlnește-te cu prietenii dragi

Deseori, după despărțire oamenii simt nevoia să se distanțeze de cei apropiați. Chiar dacă faci asta, nu rămâne în această etapă prea mult timp și începe să ieși din casă, să te plimbi, să te întâlnești cu prietenii, să discuți cu ei despre ce ai pe suflet și să râzi cu ei. Dă voie fericirii să își facă loc din nou în inima ta.

3. Ai grijă de modul în care arăți

Poate simți că nu ai energie să îți îndrepți atenția asupra modului în care arăți, dar fă tot posibilul să găsești acea energie de care ai nevoie. Răsfață-te, cumpără-ți haina la care ai visat, mergi la restaurantul preferat, fă excursia la care visai și vei vedea că te simți mai bine. Și studiile au demonstrat asta.

Probabil că acum simți că viața ta s-a sfârșit, dar mai ai multe de experimentat și fericirea, ca și iubirea sunt doar la un pas distanță de tine. Dă-ți voie să le găsești!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.