Etapele decisive din relație. Când trebuie să te aștepți la un impas decisiv

03.AUGUST.2018
Etapele decisive din relație. Când trebuie să te aștepți la un impas decisiv

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Te-ai gândit vreodată cum evoluează o relație? Un ghid orientativ menit să te asiste în viitoarea ta relație. Evoluția fiecăruia dintre noi este marcată

de momente frumoase, dar și de cele dificile. De altfel, specialiștii ne recomandă să nu ignorăm importanța greutăților, a sentimentelor nu tocmai pozitive ca tristețea, dezamăgirea, furia sau, chiar invidia și rușinea. Astfel de trăiri și momente din viață sunt cele care ne obligă să ne adaptăm, să ne apărăm, să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm! Asta se întâmplă în orice domeniu al vieții fiecăruia dintre noi.

Studii psihosociale asupra relațiilor, cercetările astrologilor, dar și vechea înțelepciune chinezească ne avertizează că iubirea trece prin cinci etape decisive de-a lungul timpului. Depășind fiecare dintre aceste încercări, relația va ajunge la noi nivele de dezvoltare și sentimentele la cote nebănuite până atunci.

Loading...

Aceste încercări se manifestă la 4, 7, 8, 12, respectiv 18 ani de la începutul relației. De fiecare dată este vorba despre o nouă lecție pe care trebuie să o învățăm în legătură cu propria persoană, astfel încât să ne putem implica mai mult în relație și să ne asumăm mai mult cuplul.

De exemplu, de cele mai multe ori, la patru ani de la începutul relației se manifestă pregnant egoismul, deoarece se întâmplă des să facem compromisuri, astfel creându-se frustrări. Iubiți-vă mai mult pe voi înșivă, acordați-vă timp petrecut și singur nu doar în compania persoanei iubite și redescoperiți-vă.

Este o lecție importantă, pe care toți trebuie s-o învățăm la un moment dat.

Fiecare dintre noi trebuie să descopere ce lecție i-a rezervat destinul și karma, să acorde atenție deosebită relației în care se află și partenerului de viață atunci când se apropie de pragul de 4, 7, 8, 12, 18 ani de la începerea iubirii dintre voi.

Rezultatul? Fericirea pe care ți-o dau dezvoltarea personală a ta, a partenerului, ca și noul nivel la care a ajuns relația pe care ați construit-o.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.