Aplica

Etapele decisive din relație. Când trebuie să te aștepți la un impas decisiv

Etapele decisive din relație. Când trebuie să te aștepți la un impas decisiv

Te-ai gândit vreodată cum evoluează o relație? Un ghid orientativ menit să te asiste în viitoarea ta relație. Evoluția fiecăruia dintre noi este marcată

de momente frumoase, dar și de cele dificile. De altfel, specialiștii ne recomandă să nu ignorăm importanța greutăților, a sentimentelor nu tocmai pozitive ca tristețea, dezamăgirea, furia sau, chiar invidia și rușinea. Astfel de trăiri și momente din viață sunt cele care ne obligă să ne adaptăm, să ne apărăm, să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm! Asta se întâmplă în orice domeniu al vieții fiecăruia dintre noi.

Studii psihosociale asupra relațiilor, cercetările astrologilor, dar și vechea înțelepciune chinezească ne avertizează că iubirea trece prin cinci etape decisive de-a lungul timpului. Depășind fiecare dintre aceste încercări, relația va ajunge la noi nivele de dezvoltare și sentimentele la cote nebănuite până atunci.

Aceste încercări se manifestă la 4, 7, 8, 12, respectiv 18 ani de la începutul relației. De fiecare dată este vorba despre o nouă lecție pe care trebuie să o învățăm în legătură cu propria persoană, astfel încât să ne putem implica mai mult în relație și să ne asumăm mai mult cuplul.

De exemplu, de cele mai multe ori, la patru ani de la începutul relației se manifestă pregnant egoismul, deoarece se întâmplă des să facem compromisuri, astfel creându-se frustrări. Iubiți-vă mai mult pe voi înșivă, acordați-vă timp petrecut și singur nu doar în compania persoanei iubite și redescoperiți-vă.

Este o lecție importantă, pe care toți trebuie s-o învățăm la un moment dat.

Fiecare dintre noi trebuie să descopere ce lecție i-a rezervat destinul și karma, să acorde atenție deosebită relației în care se află și partenerului de viață atunci când se apropie de pragul de 4, 7, 8, 12, 18 ani de la începerea iubirii dintre voi.

Rezultatul? Fericirea pe care ți-o dau dezvoltarea personală a ta, a partenerului, ca și noul nivel la care a ajuns relația pe care ați construit-o.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!