Etapele decisive din relație. Când trebuie să te aștepți la un impas decisiv

3333
0
SHARE

Te-ai gândit vreodată cum evoluează o relație? Un ghid orientativ menit să te asiste în viitoarea ta relație

Evoluția fiecăruia dintre noi este marcată de momente frumoase, dar și de cele dificile. De altfel, specialiștii ne recomandă să nu ignorăm importanța greutăților, a sentimentelor nu tocmai pozitive ca tristețea, dezamăgirea, furia sau, chiar invidia și rușinea.

*
*

Astfel de trăiri și momente din viață sunt cele care ne obligă să ne adaptăm, să ne apărăm, să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm! Asta se întâmplă în orice domeniu al vieții fiecăruia dintre noi, fie că este cel personal sau sentimental, fie că vorbim despre carieră și bani.

Studii psihosociale asupra relațiilor, cercetările astrologilor, dar și vechea înțelepciune chinezească ne avertizează că iubirea trece prin cinci etape decisive de-a lungul timpului. Depășind fiecare dintre aceste încercări, relația va ajunge la noi nivele de dezvoltare și sentimentele la cote nebănuite până atunci.

Aceste încercări se manifestă la 4, 7, 8, 12, respectiv 18 ani de la începutul relației. De fiecare dată este vorba despre o nouă lecție pe care trebuie să o învățăm în legătură cu propria persoană, astfel încât să ne putem implica mai mult în relație și să ne asumăm mai mult cuplul.

*
*

De exemplu, de cele mai multe ori, la patru ani de la începutul relației se manifestă pregnant egoismul, deoarece se întâmplă des să facem compromisuri, astfel creându-se frustrări. Iubiți-vă mai mult pe voi înșivă, acordați-vă timp petrecut și singur nu doar în compania persoanei iubite și redescoperiți-vă.

Este o lecție importantă, pe care toți trebuie s-o învățăm la un moment dat.

Fiecare dintre noi trebuie să descopere ce lecție i-a rezervat destinul și karma, să acorde atenție deosebită relației în care se află și partenerului de viață atunci când se apropie de pragul de 4, 7, 8, 12, 18 ani de la începerea iubirii dintre voi.

Rezultatul? Fericirea pe care ți-o dau dezvoltarea personală a ta, a partenerului, ca și noul nivel la care a ajuns relația pe care ați construit-o.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI

*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Pe același subiect

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
*
*
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.