Arta sărutului. Greșeli pe care le pot face femeile când își sărută iubitul

25.IULIE.2018
Arta sărutului. Greșeli pe care le pot face femeile când își sărută iubitul

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:asocialmess.com

Cât de bine săruți? Ce să nu-i faci iubitului cu buzele și cu limba, pentru a nu-l pune pe fugă. Sărutul vine din instinctul de a ne arăta dragostea,

tandrețea, când buzele și limbile se gustă pasional unele pe altele, actul trădează plăcere, voluptate. Ce-i drept, sărutul ideal are legătură cu compatibilitatea dintre femeie și bărbat, în plus fiecare are o “rețetă specială” pentru sărut. Poate că de aceea mulți bărbați se plâng de felul “nepotrivit” în care sunt sărutați de către femei. Dacă vrei să devii o expertă, încearcă să nu faci greșelile de mai jos.

1. Mișcări necontrolate cu limba

Sărutul franțuzesc înseamnă rafinament și eleganță. Femeile nu trebuie să se grăbească să-i arate iubitului cât de lungă le este limba, s-ar putea să-i provoace dezgust. Mai bine ar fi ca ele să-l aștepte pe el să facă prima mișcare, apoi să-și adapteze mișcarea limbii în tandem cu a lui. Mare atenție și cu linsul feței, unii bărbați au o reacție de repulsie la aceasta.

Loading...

2. Buzele încordate

Atunci când o femeie sărută un bărbat trebuie să-și simtă buzele cât mai relaxate, semn că-i place ceea ce-i face el. Pentru asta este bine să-și relaxeze toată fața, poate chiar să închidă ochii și... să se lase dusă de val.

3. Graba de a te săruta

Sărutul ideal presupune finețe, tandrețe, dar și pasiune, pentru aceasta este bine să nu se elibereze rapid strânsoarea buzelor, adică să se sugă buzele bărbatului, făcând un vid în gură, ceea ce va face sărutul mai voluptos. În caz contrar, femeia riscă să arate ca un pește care dă din gură. În aceeași idee, femeia nu trebuie să înceapă sărutul cu gura deschisă, gest care îl va speria pe bărbat, amintindu-i de un vampir.

Tehnica japoneză pentru a săruta cât mai bine: se ia o codiță de la o cireașă, se introduce în gură și se face din aceasta un nod, doar cu ajutorul buzelor și al limbii. Cine reușește este sigur un maestru în arta sărutului. Cu perseverență, oricine poate realiza acest exercițiu, iar beneficiile în cuplu vor fi peste așteptări.

4. Sunetul sărutului

Sărutul este însoțit de anumite sunete ale plăcerii, mmm... dar orice exagerare duce la grotesc. Suspinul delicat din timpul sărutului face ca spiritele să se încingă rapid în dormitor.

5. Buzele pline de ruj

Majoritatea bărbaților fug de urmele de ruj de pe gulerul de la cămașă, dar și de gustul neplăcut al acestor produse cosmetice. De aceea, înainte de a se săruta, femeile trebuie să aibă grijă să-și dea jos o parte din ruj cu un șervețel... sau cu limba.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nu își poate ascunde sentimentele. Tot ceea ce trăiește se vede pe fața sa, care se schimbă
Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.