Specialiștii și-au dat verdictul: câți parteneri poți avea în pat

20.FEBRUARIE.2019
Specialiștii și-au dat verdictul: câți parteneri poți avea în pat

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pxhere.com

V-ați întrebat vreodată care ar putea fi numărul ideal de parteneri care ar trebui să vă treacă prin pat? Dacă da, vă invităm să descoperiți ce părere

au specialiştii în acest sens! Se pare că numărul maxim pentru femei ar fi 14 parteneri, în timp ce pentru bărbați – 15. Ceea ce depășește aceste numere ar putea fi încadrat la categoria promiscuu. În plus, mulți dintre cei care spun că numărul este mai mare de atât ar putea fi doar o minciună, conform studiilor. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, media optimă este de 7 parteneri.

Mai rămâne totuși întrebarea dacă e bine sau nu să fie spusă cifra „magică”. Ce este corect și ce nu, depinde totuși de alegerea fiecăruia, de dorința de sinceritate și de nevoia de păstrare a intimității legate de propria persoană.

Studiile arată că femeile care au avut o viața intimă tumultoasă tind să spună o cifră mai mică decât cea din realitate, în timp ce bărbații au obiceiul să o facă mai mare. De fapt, aceste tendințe se bazează pe cutumele societății și sunt destul de evidente.

Totuși, în general, societatea privește cu îngăduință numărul partenerelor pe care le are un bărbat și chiar este de așteptat ca acesta să fie destul de mare. La polul opus, cifra unei femei se dorește să fie cât mai mică.

De amintit este și un alt rezultat al studiilor – acela că un număr mic de parteneri intimi determină un libido scăzut și o atitudine conservatoare în arta seducției și amorului.

Alegerea ține de fiecare, iar cutumele societății și prejudecățile celor din jur nu ar trebui să influențeze pe nimeni în drumul spre fericire și dragoste.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.