Specialiștii și-au dat verdictul: câți parteneri poți avea în pat

20.FEBRUARIE.2019
Specialiștii și-au dat verdictul: câți parteneri poți avea în pat

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

V-ați întrebat vreodată care ar putea fi numărul ideal de parteneri care ar trebui să vă treacă prin pat? Dacă da, vă invităm să descoperiți ce părere

au specialiştii în acest sens! Se pare că numărul maxim pentru femei ar fi 14 parteneri, în timp ce pentru bărbați – 15. Ceea ce depășește aceste numere ar putea fi încadrat la categoria promiscuu. În plus, mulți dintre cei care spun că numărul este mai mare de atât ar putea fi doar o minciună, conform studiilor. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, media optimă este de 7 parteneri.

Mai rămâne totuși întrebarea dacă e bine sau nu să fie spusă cifra „magică”. Ce este corect și ce nu, depinde totuși de alegerea fiecăruia, de dorința de sinceritate și de nevoia de păstrare a intimității legate de propria persoană.

Loading...

Studiile arată că femeile care au avut o viața intimă tumultoasă tind să spună o cifră mai mică decât cea din realitate, în timp ce bărbații au obiceiul să o facă mai mare. De fapt, aceste tendințe se bazează pe cutumele societății și sunt destul de evidente. 

Totuși, în general, societatea privește cu îngăduință numărul partenerelor pe care le are un bărbat și chiar este de așteptat ca acesta să fie destul de mare. La polul opus, cifra unei femei se dorește să fie cât mai mică.

De amintit este și un alt rezultat al studiilor – acela că un număr mic de parteneri intimi determină un libido scăzut și o atitudine conservatoare în arta seducției și amorului.

Alegerea ține de fiecare, iar cutumele societății și prejudecățile celor din jur nu ar trebui să influențeze pe nimeni în drumul spre fericire și dragoste.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.