De ce unii bărbați își aleg partenere care să-i țină sub papuc?

14.DECEMBRIE.2018
De ce unii bărbați își aleg partenere care să-i țină sub papuc?

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:goodmenproject.com

A fi sub papuc nu este altceva decât ascultarea şi acceptarea autorităţii femeii, fără nicio împotrivire. În relațiile de cuplu este bine să existe un

echilibru, partenerii de viață să fie pe cât posibili egali, însă realitatea este de cele mai multe ori alta, se întâmplă ca unele femei să-și țină bărbații sub papuc. Deși bărbatul ar trebui să fie cel care domină în relație datorită calităților sale masculine, în prezent există foarte multe femei care iau taurul de coarne și își asumă rolul șefului în casă. De ce anumiți bărbați nu se impun și se lasă conduși?

Masculinitatea este asociată cu inițiativa, luarea deciziilor, iar dacă femeia este cea care domină, bărbatului ce-i mai rămâne de făcut?

Loading...

S-a constatat că acest gen de bărbați sunt excesiv de sensibili și femeilor le este ușor să îi manipuleze fără ca pe ei să-i afecteze această stare a lucrurilor.

Specialiștii în destin consideră că periodic se nasc femei făcute să fie lider, acest lucru ține de energiile cosmice și de astre. Aceste femei au puncte de vedere solide și le place să-și impună autoritatea atât pe plan financiar, în carieră, cât și acasă, cu partenerul de viață.

Acest gen de femei aleg în mod instinctiv bărbați care execută ordine, țin cont de deciziile lor, le divinizează, nu le contrazic. Asta nu înseamnă că ele profită de bunătatea bărbaților, ci că așa le este firea.

De regulă, bărbații care nu au suficientă încredere în ei, sunt leneși din fire, visează cu ochii deschiși ajung să facă cuplu cu astfel de femei dominatoare și sfârșesc prin a deveni dependenți de acestea, nu își mai asumă rolul cocoșului care cântă în casă.

loading...
6718
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.