De ce unii bărbați își aleg partenere care să-i țină sub papuc?

14.DECEMBRIE.2018
De ce unii bărbați își aleg partenere care să-i țină sub papuc?

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:goodmenproject.com

A fi sub papuc nu este altceva decât ascultarea şi acceptarea autorităţii femeii, fără nicio împotrivire. În relațiile de cuplu este bine să existe un

echilibru, partenerii de viață să fie pe cât posibili egali, însă realitatea este de cele mai multe ori alta, se întâmplă ca unele femei să-și țină bărbații sub papuc. Deși bărbatul ar trebui să fie cel care domină în relație datorită calităților sale masculine, în prezent există foarte multe femei care iau taurul de coarne și își asumă rolul șefului în casă. De ce anumiți bărbați nu se impun și se lasă conduși?

Masculinitatea este asociată cu inițiativa, luarea deciziilor, iar dacă femeia este cea care domină, bărbatului ce-i mai rămâne de făcut?

S-a constatat că acest gen de bărbați sunt excesiv de sensibili și femeilor le este ușor să îi manipuleze fără ca pe ei să-i afecteze această stare a lucrurilor.

Specialiștii în destin consideră că periodic se nasc femei făcute să fie lider, acest lucru ține de energiile cosmice și de astre. Aceste femei au puncte de vedere solide și le place să-și impună autoritatea atât pe plan financiar, în carieră, cât și acasă, cu partenerul de viață.

Acest gen de femei aleg în mod instinctiv bărbați care execută ordine, țin cont de deciziile lor, le divinizează, nu le contrazic. Asta nu înseamnă că ele profită de bunătatea bărbaților, ci că așa le este firea.

De regulă, bărbații care nu au suficientă încredere în ei, sunt leneși din fire, visează cu ochii deschiși ajung să facă cuplu cu astfel de femei dominatoare și sfârșesc prin a deveni dependenți de acestea, nu își mai asumă rolul cocoșului care cântă în casă.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.