Aplica

Ai visat că erai în pat cu cineva cunoscut și făceaţi nebunii? Iată ce înseamnă!

Ai visat că erai în pat cu cineva cunoscut și făceaţi nebunii? Iată ce înseamnă!

Ce înseamnă aceste vise o să te surprindă! Și ca sa te liniștim de tot, nu au o semnificație amoroasă. Ți s-a întâmplat să te visezi în ipostaze

provocatoare cu cineva cunoscut pe care nu l-ai văzut vreodată din această perspectivă – colegul/colega de serviciu, șeful/șefa, vecinul/vecina? Cel mai probabil oricine a trecut cel puțin o dată prin această situație. Apoi, îți era greu să privești în ochi acea persoană. Îți sună cunoscut sentimentul? Ei bine, oricât de rău te-ai fi simțit atunci, trebuie să știi cu nu e nimic în neregulă cu tine, ci așa funcționează subconștientul.

Dacă Sigmund Freud, părintele psihanalizei, considera că pasiunea în vis este o manifestare inconştientă a libidoului, studiile actuale merg în altă direcție, concluzionând că fiecare vis „umed” are propria sa semnificație contextuală și nu întotdeauna este una amoroasă.

Dacă visezi că faci amor cu şeful/șefa este un semn că în subconştientul tău îți dorești să fii autoritar/ă în propria viață.

A visa că faci dragoste cu un coleg/ă de serviciu înseamnă că apreciezi sau chiar invidiezi acea persoană pentru o calitate pe care ea o are și tu nu. Observă atent acea persoană și descoperă care este trăsătura pe care o placi atât de mult.

Dacă faci nebunii cu un străin în vis e pentru că latura narcisistă (pe care o avem cu toții) are nevoie să iasă la suprafață puțin. Studiile au arătat că străinul ești de fapt chiar tu. De obicei visezi așa ceva după o reușită pe care ți-o doreai de mult timp și pentru care ai muncit, după ce ai fost extrem de curajos sau ți-ai atins un țel la care țineai foarte mult. Străinul apare în vis pentru a-ți spune (și arăta) cât de mândru e de tine.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!