Ai visat că erai în pat cu cineva cunoscut și făceaţi nebunii? Iată ce înseamnă!

28.NOIEMBRIE.2018
Ai visat că erai în pat cu cineva cunoscut și făceaţi nebunii? Iată ce înseamnă!
Cupluri AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com
Ce înseamnă aceste vise o să te surprindă! Și ca sa te liniștim de tot, nu au o semnificație amoroasă. Ți s-a întâmplat să te visezi în ipostaze

erotice cu cineva cunoscut pe care nu l-ai văzut vreodată din această perspectivă – colegul/colega de serviciu, șeful/șefa, vecinul/vecina? Cel mai probabil oricine a trecut cel puțin o dată prin această situație. Apoi, îți era greu să privești în ochi acea persoană. Îți sună cunoscut sentimentul? Ei bine, oricât de rău te-ai fi simțit atunci, trebuie să știi cu nu e nimic în neregulă cu tine, ci așa funcționează subconștientul.

Dacă Sigmund Freud, părintele psihanalizei, considera că erotismul în vis este o manifestare inconştientă a libidoului, studiile actuale merg în altă direcție, concluzionând că fiecare vis „umed” are propria sa semnificație contextuală și nu întotdeauna este una amoroasă.

Loading...

Dacă visezi că faci amor cu şeful/șefa este un semn că în subconştientul tău îți dorești să fii autoritar/ă în propria viață.

A visa că faci dragoste cu un coleg/ă de serviciu înseamnă că apreciezi sau chiar invidiezi acea persoană pentru o calitate pe care ea o are și tu nu. Observă atent acea persoană și descoperă care este trăsătura pe care o placi atât de mult.

Dacă faci nebunii cu un străin în vis e pentru că latura narcisistă (pe care o avem cu toții) are nevoie să iasă la suprafață puțin. Studiile au arătat că străinul ești de fapt chiar tu. De obicei visezi așa ceva după o reușită pe care ți-o doreai de mult timp și pentru care ai muncit, după ce ai fost extrem de curajos sau ți-ai atins un țel la care țineai foarte mult. Străinul apare în vis pentru a-ți spune (și arăta) cât de mândru e de tine.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  5
VOTURI
7398
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.