Aplica

Este sau nu el alesul inimii tale? 3 semne că ar trebui să mai aștepți!

Este sau nu el alesul inimii tale? 3 semne că ar trebui să mai aștepți!

Oricât de plăcut ar fi timpul petrecut cu un bărbat, oricât de atrăgător și interesant ar fi el, asta nu înseamnă obligatoriu că este jumătatea ta.

Iată 3 semne că ar trebui să îți mai aștepți alesul!

1. Simți că ceva nu este în regulă

Ai încredere în intuiția ta, orice fel de semnale ți-ar transmite. Acea voce interioară care îți spune că nu trebuie să acorzi încredere atât de repede se bazează pe experiențele tale anterioare, cumulate cu inteligența ta și cu perceperea mesajelor subliminale transmise de partener prin limbajul nonverbal.

Poate că la nivel conștient ne este greu să observăm unele gesturi și ne bazăm mai mult pe sfaturile sociale, dar subconștientului nostru nu îi scapă nimic.

2. Îți dă la propriu dureri de cap

Acesta este un alt mod al creierului de a-ți transmite că ceva nu este în regulă. În plus, cu toții suntem energici, așa că orice organism reacționează fiziologic la câmpurile energetice din apropierea sa. Există unele persoane care se comportă ca niște vampiri energetici pentru cei din jur, secându-i de energie. Astfel, dacă simți că începe să te doară capul, poate fi un semn că nu este el alesul tău.

3. Faptele și vorbele sale nu sunt în acord

Nici măcar cei mai buni manipulatori și mincinoși nu își pot controla întru totul limbajul nonverbal și cu atât mai puțin microexpresiile. În plus, faptele sunt cele importante, nu vorbele, care zboară ușor în vânt! Un bărbat pe care te poți baza este cel căruia nu îi este frică să acționeze, care vorbește mai mult prin fapte decât prin cuvinte.

Dacă regăsești vreunul dintre aceste semne, ai încredere în ceea ce îți spune inima!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!